Çok geçmiş olsunBen kürtaj oldum
Canım çok geçmiş olsun Allah sana bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahBen kürtaj oldum
Çok geçmiş olsun cnm ;( beslenmene dikkat et bol c vitamini al .ilaç verildimi sana?Kızlar benim regl sancısı dediğim bel ağrım kovid misbugün ağrı gecmeyince test verdim. Aşı da yok dua edin bana.
YaaaKızlar benim regl sancısı dediğim bel ağrım kovid misbugün ağrı gecmeyince test verdim. Aşı da yok dua edin bana.
Hadi inşallah gönlüne göre versin AllahAz önce ovülasyon testlerimi sipariş ettim kızlar. Yeni bir sayfa açtım bu ay için moralimi yükselttim. Beslenmeme de dikkat edeceğim. Motivasyonum yüksek. Hadi Eylül bereketli olsun inşallah. Sıralansın bebişler hep birlikte anne topiclerine geçelim inşallahSohrab sanki senin ile birlikte bir yenilenme gelecek umut yeşerecek buralarda gibi hissediyorum öyle geçiyor içimden
Cok gecmıs olsun, pekı regl oldun mı? Sadece bel agrısından mı suphelendınızKızlar benim regl sancısı dediğim bel ağrım kovid misbugün ağrı gecmeyince test verdim. Aşı da yok dua edin bana.
Aaaaa gerçekten mi? Ah canım.. nasıl hissediyorsun şuan kendini?Kızlar benim regl sancısı dediğim bel ağrım kovid misbugün ağrı gecmeyince test verdim. Aşı da yok dua edin bana.
Burda olan herkese bir veya daha çok kez bu duyguyu yaşadı, seni çok iyi anladığımızı ama zamanım her şeyin ilacı olduğunu bil canım. Allah gönlüne ferahlık versin..Ben kürtaj oldum
Teşekkürler. Verildi ama doktorunuza sorun sabah öyle için dedi. Pıhtılaşma var bende deyince. Şimdi napsam bilemedim ilacı kullansam mi. Doktorum yokki pıhtılaşma ile ilgiliÇok geçmiş olsun cnm ;( beslenmene dikkat et bol c vitamini al .ilaç verildimi sana?
Bel ağrım fena fena ki ne fena adet olduğum gün ağrı olunca önemsemedim usuttum adeti böyle ağrılı görüyorum sandım ama bugün aynı ağrı 3. Gün adetin bugün. Boğaz da ağrıdı öksürük de başladıYaaaçok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın peki sadece bel ağrın mı var?
Evet anormal bir bel ağrısı ya covid ya da kistim döndü patladi dedim eşime. O da sağolsun her kadın adet oluyor abartma deyince ...Cok gecmıs olsun, pekı regl oldun mı? Sadece bel agrısından mı suphelendınız
İlacı kullanıp kullanmamak arasında kalan birinin psikolojik durumunu yaşıyorum şuan. İlacı veren kadın bile birşey diyemedi doktorunuza sorun dedi.Aaaaa gerçekten mi? Ah canım.. nasıl hissediyorsun şuan kendini?
Delta olup olmadığı nasıl bellı oluyorTeşekkürler. Verildi ama doktorunuza sorun sabah öyle için dedi. Pıhtılaşma var bende deyince. Şimdi napsam bilemedim ilacı kullansam mi. Doktorum yokki pıhtılaşma ile ilgili
Bel ağrım fena fena ki ne fena adet olduğum gün ağrı olunca önemsemedim usuttum adeti böyle ağrılı görüyorum sandım ama bugün aynı ağrı 3. Gün adetin bugün. Boğaz da ağrıdı öksürük de başladı
Evet anormal bir bel ağrısı ya covid ya da kistim döndü patladi dedim eşime. O da sağolsun her kadın adet oluyor abartma deyince ...Artık bugün bu başka bir ağrı dedim. şimdi boğaz ağrısı öksürük de var
İlacı kullanıp kullanmamak arasında kalan birinin psikolojik durumunu yaşıyorum şuan. İlacı veren kadın bile birşey diyemedi doktorunuza sorun dedi.
Canmm pıhtılasman varsa mutlaka aspirin kullan.bu hastalık zaten kan pıhtılasması yaptıgı için cevremde covid gecıren herkese verildi. lakin cok asırı kötü değilseniz genelde parol aspirin ve çinko yazıyorlar cevremden gördüğümceTeşekkürler. Verildi ama doktorunuza sorun sabah öyle için dedi. Pıhtılaşma var bende deyince. Şimdi napsam bilemedim ilacı kullansam mi. Doktorum yokki pıhtılaşma ile ilgili
Bel ağrım fena fena ki ne fena adet olduğum gün ağrı olunca önemsemedim usuttum adeti böyle ağrılı görüyorum sandım ama bugün aynı ağrı 3. Gün adetin bugün. Boğaz da ağrıdı öksürük de başladı
Evet anormal bir bel ağrısı ya covid ya da kistim döndü patladi dedim eşime. O da sağolsun her kadın adet oluyor abartma deyince ...Artık bugün bu başka bir ağrı dedim. şimdi boğaz ağrısı öksürük de var
İlacı kullanıp kullanmamak arasında kalan birinin psikolojik durumunu yaşıyorum şuan. İlacı veren kadın bile birşey diyemedi doktorunuza sorun dedi.
Valla onu bende merak ediyorum inşallah değilimdirDelta olup olmadığı nasıl bellı oluyor
Zaten şuan ecopronrin 100 luk alıyorum düzenli. Kadın doğum vermişti. İlacı veren kişi de bu 8 tane içilen ilaç var ya o onu içmeyin doktorunuza sormadan dedi. Sorup öyle için dedi. Bende acaba hiç mi içmeden atlatabilir miyim acaba. İnşallah delta değilimdir. Belimin agridigi gün de gece asi olacaktım çok ağrım olunca gitmedik adetin 2. 3. Günü yaptırırım demiştim nasipCanmm pıhtılasman varsa mutlaka aspirin kullan.bu hastalık zaten kan pıhtılasması yaptıgı için cevremde covid gecıren herkese verildi. lakin cok asırı kötü değilseniz genelde parol aspirin ve çinko yazıyorlar cevremden gördüğümce
Yani yanlış bir yönlendirme yapmak istemem ama ilaçlar cok agırmıs .hani öle atlatabileceksenız bol su iyi beslenme bitki çayları deneyin.daha kotu hissedersenız mutlaka dr a danışın.Valla onu bende merak ediyorum inşallah değilimdir
Zaten şuan ecopronrin 100 luk alıyorum düzenli. Kadın doğum vermişti. İlacı veren kişi de bu 8 tane içilen ilaç var ya o onu içmeyin doktorunuza sormadan dedi. Sorup öyle için dedi. Bende acaba hiç mi içmeden atlatabilir miyim acaba. İnşallah delta değilimdir. Belimin agridigi gün de gece asi olacaktım çok ağrım olunca gitmedik adetin 2. 3. Günü yaptırırım demiştim nasip
Evet deltaymisim HES de gördüm 20 gün karantina koymuşlarYani yanlış bir yönlendirme yapmak istemem ama ilaçlar cok agırmıs .hani öle atlatabileceksenız bol su iyi beslenme bitki çayları deneyin.daha kotu hissedersenız mutlaka dr a danışın.
Ay kuzum ya çok geçmiş olsn üzüldüm;( evt en iyisi dr dan bilgi almak.kullanman gerekıyosada kullanırsın ilaçlarını sen iyi olda gerisi boş.lanet olası hastalık kurtulamadık bi.sankı yemek yememzlık yapma olurmu bagısıklıgını güçlü tut.Allah sıfalar versinEvet deltaymisim HES de gördüm 20 gün karantina koymuşlaryarin bir tıbbi genetik doktorunu arayıp soracağım sanırım en doğru bilgiyi o verecek. Dua edin bana inşallah ilerlemez. Astım da var bende
Amin inşallah. Bende aşısizim diye bir yere gidince asla maske dahi çıkarmam. Kayınvalidem de çay içmem o kadar yani. Bu hafta sonu eşimin akrabaları maa aile yemeğe cagirdilar hiç istemedim eşim ısrarla gidelim dedi üstüne birde eşim bir sonraki gün kahvaltıya çağırdı hepsini. 15kisi... Kuzeni hastaymış kediden alerji oldum deyip duruyordu bizde pazar günü. sonra sinüzit diye antibiyotik başlamış doktor tabi o halde gezmeler gezmeler. Aşılı olunca herkes olan bana oldu. Birde bana acaba cuma günü bulaşmış olabilir mi diyorlar. Sinir oldum. Şimdi maa aile dugundeler zaten maske falan hak getire. Bizi davet eden kişi de zaten bildiğin grip gibi sesi çıkmıyor, hastaneye gitmem ben gribim diyor şimdi covidsem tam işlerin yoğun olduğu zaman naparim ben diyor. Bizim toplumumuzda covid nasıl bitsin. Kafalarimiz güzel bizimAy kuzum ya çok geçmiş olsn üzüldüm;( evt en iyisi dr dan bilgi almak.kullanman gerekıyosada kullanırsın ilaçlarını sen iyi olda gerisi boş.lanet olası hastalık kurtulamadık bi.sankı yemek yememzlık yapma olurmu bagısıklıgını güçlü tut.Allah sıfalar versin
Yaaani ağzım açık okudumAmin inşallah. Bende aşısizim diye bir yere gidince asla maske dahi çıkarmam. Kayınvalidem de çay içmem o kadar yani. Bu hafta sonu eşimin akrabaları maa aile yemeğe cagirdilar hiç istemedim eşim ısrarla gidelim dedi üstüne birde eşim bir sonraki gün kahvaltıya çağırdı hepsini. 15kisi... Kuzeni hastaymış kediden alerji oldum deyip duruyordu bizde pazar günü. sonra sinüzit diye antibiyotik başlamış doktor tabi o halde gezmeler gezmeler. Aşılı olunca herkes olan bana oldu. Birde bana acaba cuma günü bulaşmış olabilir mi diyorlar. Sinir oldum. Şimdi maa aile dugundeler zaten maske falan hak getire. Bizi davet eden kişi de zaten bildiğin grip gibi sesi çıkmıyor, hastaneye gitmem ben gribim diyor şimdi covidsem tam işlerin yoğun olduğu zaman naparim ben diyor. Bizim toplumumuzda covid nasıl bitsin. Kafalarimiz güzel bizimolan bizim gibi korunanlara oluyor işte