Valla biz de çook sevindik. Çok şükürayy çok sevindim ya
4000 mgÖncelikle kayıp yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun İnşallah bizlerde mükafatımızı alıcazBende 2 düşükten sonra 3.kez hamileyim.Ama benim test sonuçlarım çıkmadı. Doktor beklemenize gerek yok ben zaten tedaviye başlıcam dedi coraspin vermişti. Hamileliğimi öğrendiğimde de oksapar 400 mg ve progestan kullanmaya başladım.Benim kayıplarım 6.haftada oldu. Kalbini hiç duymadım.Test sonucu çıkmadan Çevrenizde veya bu durumu yaşayıp da İğneyle sağlıklı gebelik sürdüren var mı
düşükleriniz için çok geçmiş olsun.yeni gebeliğiniz de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahÖncelikle kayıp yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun İnşallah bizlerde mükafatımızı alıcazBende 2 düşükten sonra 3.kez hamileyim.Ama benim test sonuçlarım çıkmadı. Doktor beklemenize gerek yok ben zaten tedaviye başlıcam dedi coraspin vermişti. Hamileliğimi öğrendiğimde de oksapar 400 mg ve progestan kullanmaya başladım.Benim kayıplarım 6.haftada oldu. Kalbini hiç duymadım.Test sonucu çıkmadan Çevrenizde veya bu durumu yaşayıp da İğneyle sağlıklı gebelik sürdüren var mı
hayırlısı böyleymiş sağlık olsun çok şükür sizin de sağlığınız yerinde elbet olacak tutacak sapa sağlam doğacak biraz sabır...Ben kürtaj oldum
Ay çok güzel maşallahDün gittim canım, derinden de olsa kalp atışı duyduk. Bir sonraki çarşamba günü.
Amin inşallah O da 3. Biontek i 10 gün önce vuruldu. İnşallah bir şey olmaz. Ama yani ne maske takar ne mesafe eve giren çıkan haddi hesabı yok. Bizim ülkemizde aşının bitmesini beklemeyelimCanımm Rabbım yardımcın olsun, cok gecmıs olsun, eşine ders olsun, umarım annesi kötü etkilenmez,kanser hastasıymıs bir de
İnşallah. Çok teşekkür ederimD Doktoraliguru çok geçmiş olsunvalla eşine cidden sinir oldum kusura bakma inşallah bir an önce aklı başına gelir ya,bol bol vitamin takviyesi al benim çevrem o şekilde yaptı hep inşallah sende sana bir zararı olmadan atlatırsın
Hayırlı olsunDün gittim canım, derinden de olsa kalp atışı duyduk. Bir sonraki çarşamba günü.
Canım tebrik ederim inşallah bu sefer sağlıkla ilerlesinÖncelikle kayıp yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun İnşallah bizlerde mükafatımızı alıcazBende 2 düşükten sonra 3.kez hamileyim.Ama benim test sonuçlarım çıkmadı. Doktor beklemenize gerek yok ben zaten tedaviye başlıcam dedi coraspin vermişti. Hamileliğimi öğrendiğimde de oksapar 400 mg ve progestan kullanmaya başladım.Benim kayıplarım 6.haftada oldu. Kalbini hiç duymadım.Test sonucu çıkmadan Çevrenizde veya bu durumu yaşayıp da İğneyle sağlıklı gebelik sürdüren var mı
Cok geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsınEvet deltaymisim HES de gördüm 20 gün karantina koymuşlaryarin bir tıbbi genetik doktorunu arayıp soracağım sanırım en doğru bilgiyi o verecek. Dua edin bana inşallah ilerlemez. Astım da var bende
Sağlıkla ilerlesin insallah cnmDün gittim canım, derinden de olsa kalp atışı duyduk. Bir sonraki çarşamba günü.
Canım seni hatırlıyorum, çok sevindim kısa sürede yeniden güzel bir haber alabilmene. Sağlıkla ilerlesin inşallahÖncelikle kayıp yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun İnşallah bizlerde mükafatımızı alıcazBende 2 düşükten sonra 3.kez hamileyim.Ama benim test sonuçlarım çıkmadı. Doktor beklemenize gerek yok ben zaten tedaviye başlıcam dedi coraspin vermişti. Hamileliğimi öğrendiğimde de oksapar 400 mg ve progestan kullanmaya başladım.Benim kayıplarım 6.haftada oldu. Kalbini hiç duymadım.Test sonucu çıkmadan Çevrenizde veya bu durumu yaşayıp da İğneyle sağlıklı gebelik sürdüren var mı
Zaten bu aşılıyım diyip maske indirenlere cok sinir oluyorum, aşının ne işe yaradığını bilen yok, cıdden once cehaletle savasmalıyız..Amin inşallah O da 3. Biontek i 10 gün önce vuruldu. İnşallah bir şey olmaz. Ama yani ne maske takar ne mesafe eve giren çıkan haddi hesabı yok. Bizim ülkemizde aşının bitmesini beklemeyelim
İnşallah. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim inşallahCanım tebrik ederim inşallah bu sefer sağlıkla ilerlesinbenim o konuda pek bilgim yok ama okuyorum forumda düşük hikayesi olup kan sulandırıcılar ile sağlıklı gebelikleri devam ediyor . Peki kürtajın üstünden ne kadar süre geçti senin? Anladığım kadarıyla çok şükür ki kolay gebe kalıyorsun. Dikkat ettiğin bir şeyler var mı?
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim ilkinde 6. Haftada kaldı 10.haftada kürtaj oldum.Hiç lekelenmem dahi olmamıştı.İkincisinde kalbini duyamadık doktor yine anlamadı bekletti beni lekelenmem başladı sonrasında da çok kanamam oldu düşürdüm.Kanamam devam ederken parça var diye aynı gün kürtaja aldılar. Kendimi toparlayınca Samsun fakültede testler için gittim doktor rahmime baktı beklemene gerek yok deyince korunmayı bıraktık. Korunmayı bıraktığım ay da hamile kaldım.1 haftadır biliyorum hamileliğimi daha 5 haftalığım 6.hafta bi baraj gibi şu an gözümde
yaaaaTeşekkür ederim ilkinde 6. Haftada kaldı 10.haftada kürtaj oldum.Hiç lekelenmem dahi olmamıştı.İkincisinde kalbini duyamadık doktor yine anlamadı bekletti beni lekelenmem başladı sonrasında da çok kanamam oldu düşürdüm.Kanamam devam ederken parça var diye aynı gün kürtaja aldılar. Kendimi toparlayınca Samsun fakültede testler için gittim doktor rahmime baktı beklemene gerek yok deyince korunmayı bıraktık. Korunmayı bıraktığım ay da hamile kaldım.1 haftadır biliyorum hamileliğimi daha 5 haftalığım 6.hafta bi baraj gibi şu an gözümde
Ben o kadının yerinde olsam dönmezdım geriyaaaa
ben tam 4 kere yaşadım.ilk ikisi 8 er haftalık gelişmedi kürtaj
3.sü kan sulandrıcı kullandık 6.haftada kalbini duyduk 9+2 de kürtaj..7. haftada gelişimi durdu
4.sü kan sulandırıcı dozları artırdık prednol progestan ecopirin kullandık..9.haftada yine kürtaj
7.haftada gelişimi durmuş.
bi çözüm çare bulamadık..7.hafta bizim de sınır noktası o hafta içinde bişeyler oluyo gelişmiyo bebek
ben pek umutlu değilim artık sağlıklı bebeğim olabileceğine ancak Allah bilir..
az önce bi müşteri yaşlı bi amca soruyo "sen nerelisin çoluk cocuk var mı "
dedim yok olur inşallah.
"aaaa olmaz öyle al bi çocuk tedavine baktır "diyor "ben 17 yaşında evlendim 3 kere doğdu öldü gitmediğimiz yer kalmadı bi sürü param gitti.sonra 3 sene olmadı.dedim hanıma olmaz böyle sen annenin evine git ben yeniden evlencem.çocuksuz olmaz ben çocuk istiyorum"
dedim "kaç senelik eşin hiç öyle denir mi olmayabilir çocuk"
yok olmaz napcak çocuksuz diyo
"sonra dediler diyo gittikten 1 ay sonra hamileymiş geri getirdim diyo.sonra 5 tane kızım oldu"
ne diyebilirsin ki