Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkide dünya kdr ilaç iğne kullandım bir tanesinin adını bilmez hödük kocam benm😂😂😂
😂😂😂 ben de zorla ağzına arı sütü bal tepiyorum😅 hatırlatmadığımda asla aklına gelmez. Her şeyin stres yarattığını savunan birisi kendisi. Doktor test kullanma gün aşırı olsun demişti onu duyduğundan beri test yapma diyor ama her zaman da gün aşırı olmuyor ki canım yani tükeniyoruz😅 sonra da diyor dermanım kalmadı diye hahaha

😂😂😂 ben de zorla ağzına arı sütü bal tepiyorum😅 hatırlatmadığımda asla aklına gelmez. Her şeyin stres yarattığını savunan birisi kendisi. Doktor test kullanma gün aşırı olsun demişti onu duyduğundan beri test yapma diyor ama her zaman da gün aşırı olmuyor ki canım yani tükeniyoruz😅 sonra da diyor dermanım kalmadı diye hahaha
Ahahaha ay kahkaha attım.bizde klomen kullanırken böle gün aşırı valla adam kaçacak yer arıyordu artık bıkmıştık:KK70::KK70:tüp bebeğe geçtikde bi rahatladı😁 benm eşimin karakterine benziyor brz adam çok relax ya valla gıpta ediyorum bazen

Ahahaha ay kahkaha attım.bizde klomen kullanırken böle gün aşırı valla adam kaçacak yer arıyordu artık bıkmıştık:KK70::KK70:tüp bebeğe geçtikde bi rahatladı😁 benm eşimin karakterine benziyor brz adam çok relax ya valla gıpta ediyorum bazen
Off aynı benim eşiim. Ben de bi o kadar stres panik bir insanım zaten anladı artık buradaki arkadaşlar bunu bence 😅😅 ama eşler böyle oldukları için de şanslıyız canım ya onlar da bizim gibi olsaydı dibe çekerdik birbirimizi. Çok kızıyor eşim bana. İmkanım olsa usg cihazı koycam eve bak dur kendine diyor. Çünkü buradan öğrendiklerim ile doktorun cevaplarını bazen yetersiz buluyorum çok soru soruyorum 😅

Off aynı benim eşiim. Ben de bi o kadar stres panik bir insanım zaten anladı artık buradaki arkadaşlar bunu bence 😅😅 ama eşler böyle oldukları için de şanslıyız canım ya onlar da bizim gibi olsaydı dibe çekerdik birbirimizi. Çok kızıyor eşim bana. İmkanım olsa usg cihazı koycam eve bak dur kendine diyor. Çünkü buradan öğrendiklerim ile doktorun cevaplarını bazen yetersiz buluyorum çok soru soruyorum 😅
😂evet her eve bir usg şart aslında bizde başka topikte baya bir geyik yapmıştık bunu.ama cidden haklısın eşlerde evhamlı olsa amanınn hiç çekilmezdi.ben bazen çıldırıyorum sen nasl bu kdr rahat oluyorsun die sırf bu yüzden bi sarıyorum ona🤣🤣 ben kuşkucu takan biriyim.oda aman olur olmassada olmaz kafasında belkide bize öyle davranıyorlar bilemedim şimdi😁

Ay bende çoğu yere sırf köpek korkusuna gidemiyorum yürüyerek aksi gibi bizim burada da hem köpek çok hem uysal kendi hallerine değil kendini sevdirmek için veya aç olduğu için yaklaşmıyor bildiğin havlayarak saldırı halinde geliyor, kaç kere kendimi market yada başka bir iş yerine zor attım 😒
Bende köpeklerden korkarım 😂😁 kaç defa yolumu değiştirdim marketlere attım kendimi 😂😁
Çok şükür gerçekten. Sanırım öyle canım. Benim doktor karından bakıyor hep onunla alakalı belki de. İnşallah Eylül Ekim çok güzel geçer de arka arkaya doğururuz:dua:
Çok sevindim canım hayırlı olsun insalalh Eylül Ekim ayı çok güzel geçer ❤️🙏😍🤲senin içinde 9 ay imsalalh kazasiz belasız geçer canım ❤️😍🤲🙏
Kızlaaaar şu benim yumurtlamamı en net gösteren test bir ara 55tl olmuştu 😳 bugün eşim bir yerde 35 TL görünce almış önümüzdeki aya hazırlık diye 😂bu adam en fazla tuvalet kağıdı, yağ gibi şeyleri indirimde görünce alıp gelen insandı ne hallere geldi indirimde ovulasyon testi kovalamak nedir 😂😂😂
😁😂😂Kız ne iyi düşünmüş eşn
İnşallah onun bu güzel düşüncesinden ilgisinden gelecek ay sürpriz bir gebelik olur 🙏😁🤲😍❤️Rabb'im emeklerinizi boşa cikarmasin inşallah karı koca çalışın gelecek ay için 😁🙈🙈🙏❤️

Bende köpeklerden korkarım 😂😁 kaç defa yolumu değiştirdim marketlere attım kendimi 😂😁

Çok sevindim canım hayırlı olsun insalalh Eylül Ekim ayı çok güzel geçer ❤️🙏😍🤲senin içinde 9 ay imsalalh kazasiz belasız geçer canım ❤️😍🤲🙏

İnşallah onun bu güzel düşüncesinden ilgisinden gelecek ay sürpriz bir gebelik olur 🙏😁🤲😍❤️Rabb'im emeklerinizi boşa cikarmasin inşallah karı koca çalışın gelecek ay için 😁🙈🙈🙏❤️
Valla bakalım nasip ne olur gelecek ay 😇

Ck geçmiş olsun canım inşallah bir an önce kurtulursun bu illetten Rabb'im şifa versin annene de sizlere de🤗🤲🙏
çok teşekkür ederim canım ediyorum bu bebişleri ne zorluklarda verdi Allah :KK200: :KK200:
tekme atmadımı dahii aklım çıkıyor herşey onlar için zaten :nazar::KK36::KK200:

Az önce ovülasyon testlerimi sipariş ettim kızlar. Yeni bir sayfa açtım bu ay için moralimi yükselttim. Beslenmeme de dikkat edeceğim. Motivasyonum yüksek. Hadi Eylül bereketli olsun inşallah. Sıralansın bebişler hep birlikte anne topiclerine geçelim inşallah 🙏 Sohrab Sohrab sanki senin ile birlikte bir yenilenme gelecek umut yeşerecek buralarda gibi hissediyorum öyle geçiyor içimden 🍀

İnşallah,inşallah:KK200: Allah razı olsun:KK36:

Az önce ovülasyon testlerimi sipariş ettim kızlar. Yeni bir sayfa açtım bu ay için moralimi yükselttim. Beslenmeme de dikkat edeceğim. Motivasyonum yüksek. Hadi Eylül bereketli olsun inşallah. Sıralansın bebişler hep birlikte anne topiclerine geçelim inşallah 🙏 Sohrab Sohrab sanki senin ile birlikte bir yenilenme gelecek umut yeşerecek buralarda gibi hissediyorum öyle geçiyor içimden 🍀
İnşallahh kuzum, eylul de benden once ogrenecekler var sanırım, ben 18 20sı gıbı ogrenırım sonucu Allah izin verirse 🥰

X