Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah canımHerkese merhaba arkadaşlar. Pek yazamıyorum ama okuyorum yazılanları.Sohrab saçların çok güzel olmuş maşallah canım transfere hazirsin artık :) @madamseker güzel haberlerini alırız inşallah canım dualarımız seninle sakın korkma...
Kızlar ben salı günü ignelere başladim inşallah bu sefer sağlıkla ilerler. İğneler biraz yakıyor ama ise yarasin inşallah da gerisi boş. Daha az acıması için tavsiyelrinize açığım. Bu arada hamile topikleri beni anlamıyor sanki en rahat burda hissediyorum iyiki varsinz
Ben 2 senedir savaşıyorum bu insanlarla. Allah burdakilerin de yardimcisi olsun gerçekten ama o kırmızılıklar boşuna değil yani buradaki insanlar laftan anlamıyorlar herkesin bir tanıdığı amcası dayısı var hicbir yaptırımınız olmuyor. Cenazeleri görseniz yemin ederim 1 haftaydı önceden şimdi 3 gün boyunca yemek çay muhabbet sohbet taziye evleri var sadece cenazesi olanların kullandigi evler kimsede maske yok rezalet yani.Evt oldukça rezaletmişama çalışan ve diğer insanların hayatı Allaha emanet sanırım.bunları cimere yazssanız bir yerlere şikayette bulunsanız daha iyi olur (belkide şikayet etmişinizdir bilemiyorum)en azından kendiniz ve sevdiklerinizin sağlığı için.hiç bir güvenceniz yok sağlığınızı tehdit eden bu durumlarda kayıtsız kalmayın bence;(inan çok üzücü
Bende şimdi 35 TL ye 5 test sahibi oldumBen ocakta labaquick 50li + 5 gebelik testi 95 liraya almışım. Ama dediğin gibiyse parayı gözü görmüyor insanın. İnşallah elindeki yeter de başka almaya gerek kalmaz
İnşallah canım benim çok sağolYaa kıyamam cidden açıklansa ne olacak çok üzüldüm ne hale getiriyorlar insanları günü belli olsa rahat ederdi bari
Ayyy seni yerim ya çok sevindim kuzuminşallah hep sağlıkla devam etsin bebişin Benim de hesaba göre 2-3 gün geriydi sonra düzeldi hatta 1 gün vardı aralarında o da kapandı gibi çok şükür Geç döllenme olduysa o da olabilir yani merak etme
İnşallah canım çok sağ olHepimiz en hayırlı zamanda sağlıkla bebişlere kavuşalım inşallah
Cimere 3 kere dikkat edilmediği için bizzat kendim adım soyadımı vererek yazdım hastaneyi şikayet ettim ama aldığınız sadece bir e mail. Hastaneye gelenler de teftiş mi ediyor sanıyorsunuz yetkili kişiyle cay icip gidiyorlar emin olun. Biz sadece hastalıkla değil gerçekten cahillikle savaşıyoruz.Yok sızın ıcın soylemedim, şahit oldugunuz durumları sıkayet etseniz, saglık bakanlığı gerekli hassasiyetin olusmasını saglar orada da, 1 kısı kac kisiye korona bulastırabılır hastane ortamında dusunün, benım doktorum koronaya yakalandı, hemsıreyi kovdurdu, 1 kişı yuzunden 20 kısı yakalandık dedı, hemsıre maskesini sureklı ındırıyomus
İşte beklediğim cevap buydu.. Bu hassasiyeti herkes gosterse keske..Cimere 3 kere dikkat edilmediği için bizzat kendim adım soyadımı vererek yazdım hastaneyi şikayet ettim ama aldığınız sadece bir e mail. Hastaneye gelenler de teftiş mi ediyor sanıyorsunuz yetkili kişiyle cay icip gidiyorlar emin olun. Biz sadece hastalıkla değil gerçekten cahillikle savaşıyoruz.
Tabikide kolay olsa burda be işimiz vardı dimiçok teşekkür ederim canım ediyorum bu bebişleri ne zorluklarda verdi Allah
tekme atmadımı dahii aklım çıkıyor herşey onlar için zaten
Benim de dediğin gibi oluyor. Hiç ikinci çizgiyi kıpkırmızı görmedim. Ama en koyu olan günü değerlendirdik. Birinde çıkıp birinde çıkmaması da ilginç ama bilmiyorum çok aklım almıyor.Bende şimdi 35 TL ye 5 test sahibi oldumo markayı da aldım ama ikisini de aynı anda yaptım o benimkinde silik çıktı ama miratech t çizgisi bariz koyu çıktı neden onu becerip kullanamadım bilmiyorum
Bu ay nasipse atarım yumurtlama yakalarsam ben bunda baya baya koyu görüyorum bakalım bu ay nasıl olurBenim de dediğin gibi oluyor. Hiç ikinci çizgiyi kıpkırmızı görmedim. Ama en koyu olan günü değerlendirdik. Birinde çıkıp birinde çıkmaması da ilginç ama bilmiyorum çok aklım almıyor.
Evet o da olabilir benim başlarda hep vajinal bakıyordu daha net görünüyor diye artık karından bakıyorİnşallah canım benim çok sağolHep sağlıkla devam edelim Seninkiler abla oldu artık büyüsünler yani:) Ben yumurtlamayı biliyorum geç döllenme değil de karından baktığı için sanırım.
kanım dondu ciddenBen 2 senedir savaşıyorum bu insanlarla. Allah burdakilerin de yardimcisi olsun gerçekten ama o kırmızılıklar boşuna değil yani buradaki insanlar laftan anlamıyorlar herkesin bir tanıdığı amcası dayısı var hicbir yaptırımınız olmuyor. Cenazeleri görseniz yemin ederim 1 haftaydı önceden şimdi 3 gün boyunca yemek çay muhabbet sohbet taziye evleri var sadece cenazesi olanların kullandigi evler kimsede maske yok rezalet yani.
Elimizden geleni yapıyoruz teşekkür ediyorum.kanım dondu ciddenya biz eşle dostla 2senedir görüşmiyoruz insanlardaki rahatlığa bak.cahillik en tehlikeli hastalıktan bile daha ölümcül maalesef .doğu batı farketmeksizin cahillik heryerde mevcut.İşiniz zor sizi anlayabiliyorum 100lercesiyle uğraşmak zor olmalı siz onları değiştiremessiniz belki ama hastanedeki sistem için şikayette bulunun.sizin adınıza üzüldüm;(((
İnşallah kopkoyu olurBu ay nasipse atarım yumurtlama yakalarsam ben bunda baya baya koyu görüyorum bakalım bu ay nasıl olur
Büyüyünce daha net görünüyorlardır heralde. Bir arkadaşımda aynı doktorda doğum yaptı. Zorunda kalmadıkça bakmıyor demişti. Bu 6. muayenemdi sanırım hepsine karından baktı. Ama en güzel yanı eşleri de alıyor.Evet o da olabilir benim başlarda hep vajinal bakıyordu daha net görünüyor diye artık karından bakıyor
Benim de eşim giriyor canım şimdiye kadar hiç yalnız girmedim her aşamada yanımdaydı. En kötü perdenin arkasında duruyor iki ekran var zaten. Benim doktorumda 9.haftadan önce kalp atışını asla dinletmiyor mesela gösteriyor sadece bebeklere zararlı diyor. Hepsinin ayrı takıntısı var işte. Büyüyünce daha rahat görünüyor evet ikidir karından baktı bana daBüyüyünce daha net görünüyorlardır heralde. Bir arkadaşımda aynı doktorda doğum yaptı. Zorunda kalmadıkça bakmıyor demişti. Bu 6. muayenemdi sanırım hepsine karından baktı. Ama en güzel yanı eşleri de alıyor.
Ben de izmirde kurtaja girerken test vermedim yani büyükşehirde ve özel hastanede boyle ihmaller olabiliyor kendimizi ve cevremizi korumalıyız o yüzden tedbirli olmakta fayda var herkese sağlık diliyorumBen mardinde yasıyorum şuan. Kürtaja test olmadan alındım mesela. Eşim bir arkadaşıni cerrahide ameliyat ettirdi bugün muayene oldu ertesi gün ameliyat test alınmadı. Benim bire bir şahit olduğum şeyler. Olabiliyor yani. Amin insallah sağolun
Beraber yaşamak o hissi ayrı güzelBenim de eşim giriyor canım şimdiye kadar hiç yalnız girmedim her aşamada yanımdaydı. En kötü perdenin arkasında duruyor iki ekran var zaten. Benim doktorumda 9.haftadan önce kalp atışını asla dinletmiyor mesela gösteriyor sadece bebeklere zararlı diyor. Hepsinin ayrı takıntısı var işte. Büyüyünce daha rahat görünüyor evet ikidir karından baktı bana da
Hahahah süper yaKızlaaaar şu benim yumurtlamamı en net gösteren test bir ara 55tl olmuştubugün eşim bir yerde 35 TL görünce almış önümüzdeki aya hazırlık diye bu adam en fazla tuvalet kağıdı, yağ gibi şeyleri indirimde görünce alıp gelen insandı ne hallere geldi indirimde ovulasyon testi kovalamak nedir
Benimkide dünya kdr ilaç iğne kullandım bir tanesinin adını bilmez hödük kocam benmHahahah süper ya