Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun sanada ne illetmiş 2senedir kaçıyorum umarım beni yakalamaz tedavi hamılelık vs derken ası olmadım

Ben kürtaj oldum
Canım yaa, çok üzüldüm.
Sen çok umutlu değildin aslında.
Hayırlısı buymuş, diyecek bir şey yok.
Kürtajı kafana takma, eski usül kazıma gibi yapmıyorlar artık. Vakumla alıyorlar ki senin zaten minicik bir şeydi.
İnşallah en kısa zamanda toparlarsın. Yaz bize olur mu? Habersiz bırakma sakın.

Kızlar benim regl sancısı dediğim bel ağrım kovid mis bugün ağrı gecmeyince test verdim. Aşı da yok dua edin bana.
Çok geçmiş colsun canım ya Allah şifa versin benim kız kardeism de bugün test verir yarın sonucu çıkacak iş arkadasi kovitmis insalalh kardeşim de yoktur . annem ve babam ablam gil de şuan kalıyor yarına kadar bakalım sonuç çıkacak inşallah yoktur bakailm yarın ola hayrola Rabb'im hepinize sağlık şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun sanada ne illetmiş 2senedir kaçıyorum umarım beni yakalamaz tedavi hamılelık vs derken ası olmadım
İnşallah canım, inşallah yakalanmazsın.
Biz de çok dikkat ediyorduk eşimle. Kayınvalideme ve anneme gidiyoruz sadece, oralarda da maskeyle oturuyoruz.
Arkadaşlarla görüştüğüm bir elin parmaklarını geçmez, o da Maltepe Sahil’de falan piknik modunda.
Eşimin kardeşinin düğünü vardı, o zaman kaptık virüsü maalesef.
Kalabalıklarda çok dikkatli olmak lazım. Kimin bu konuda ne kadar bilinçli olduğunu bilemiyoruz çünkü.
Nice eğitimli insanlar var ama bilinç sıfır, nice de eğitimsizler var ama çok bilinçli.
Rabbim hepimizi korusun. Özellikle bebek istediğimiz şu dönemde...

Canım ya beslenmeni ihmal etme. Ben insanları anlamıyorum madem rahatsızsın neden izole olmuyorsun acaba demiyorsun. Eşine de bişey diyemiyorum eminim gitmeseniz kabul etmeseniz bir sürü surat asılacaktı. Erkekler hayır diyemiyorlar. Kıymetli mi şimdi o toplanmalar sen böyle hastayken ama anlatamazsın. Benim kayınvalidem de yanımda akrabayla öoüşüyor ay kovid de var ama aşılıyız diye sarılıyor. Birkaç bana da yeltendi. Ben normalde öpüşmeyi sevmem korona varken kocam harici kimseyi öpmem dedim surat asıldı. Cehalet ile başa çıkmak çok zor. Olan olmuş artık şimdi kendine çok iyi bakacaksın. Doktorunda mutlaka tavsiye a ilaçlar ile ilgili

Çok dığru bu yaz kuzen düğünlerine bile gitmedim.hiç kimseylede görüşmüyorum ama olacagı varsada oluyor maalesef;( eve kapanmaklada hayat geçmiyor eski günler gelse keşke ahh ahhh

Cok geçmiş olsun size de. Ateşim yok çok şükür boğaz ağrım var inşallah akciğere inmez. Saturasyon aleti ne acaba dua edin
Korona başladı başlayalı hiç gitmedik, eşim sever böyle şeyleri ben hep durdurum. Zaten maske ile oturdum ve hep kaçtım kaçtım balkona çaktırmadan. Ama yemek yiyoruz yani o sıra açıktı malesef. Annesi kemoterapi hastası birde. Bana da eşim kinaya gidicez düğüne gitmemiz gerekiyor dedi valla bu ağrı ile hiçbir yere gidemem dedim. Ama her zaman bahane üretmiyorsun. Dün maa aile düğünde idi. eşim aradı ne işi var annemin diye... Ya hala ben gribim diyor test vermedi düşünün artık. Eşime ders olmaz tatlım. Bana hamile iken ağrım var dedim herkes hamile oluyor annem kaç çocuk doğurdu abartma dedi düşük yaptım. Belim çok fena dedim benimde annem kız kardeşim var hepsi adet oldu abartiyorsun dedi. Eşim benim abarttigimi düşünüyor. Ders olması için Allah korusun bana birşey olması lszim Covid pozitif olduğum belli olunca bende hastayım çok fenayım diyor inşallah değildir şekeri var.
Amin inşallah. Kız kardeşiniz insallah yoktur. Aşılı degilse asi vurulsun.
Ayy çok geçmiş olsun. Umarım hafif atlatırsınız.
Teşekkürler inşallah
Aynen öyle. Size de geçmiş olsun ne kadar dikkat etsek de gelir buluyor maalesef.
İzole olmak yerine alerji nezle grip diyor çift biontekler. Eşime dedim ki haftasonu gitmeden herkes aşılı kimseye olmaz bize olur annen kanser hastası teyzen kalp krizi geçirmiş dayın şeker hastasi.. hadi onlar aşılı hepsine virüs bulastirirsak ömür boyu bizle konuşmazlar birine birşey olsa dedim asisiz iseniz kesinlikle aşılı olup nezle gribim diyenden hasta olmayıp öpsün sarıldım kapalı alan bunlardan uzak durun. Dua edin bana delta varyantı imiş. Bugün boğazım daha kötü

Evet deltaymisim HES de gördüm 20 gün karantina koymuşlar yarin bir tıbbi genetik doktorunu arayıp soracağım sanırım en doğru bilgiyi o verecek. Dua edin bana inşallah ilerlemez. Astım da var bende
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm ama korkma herkes ağır geçirmiyor. Astımın olduğu için dikkat et sadece. Bolca meyve ye, güzel beslen direncini yüksek tut. Ben de 2.dozumu vuruldum, baktım bebeğin de geleceği yok. Bekle bekle nereye kadar dedim.. Benim önceden gittiğim profesör de ne olursa olsun aşı yaptır demişti. Hamile bile olsan yaptır. Onun sözüne güvenerek yaptırdım

Evet deltaymisim HES de gördüm 20 gün karantina koymuşlar yarin bir tıbbi genetik doktorunu arayıp soracağım sanırım en doğru bilgiyi o verecek. Dua edin bana inşallah ilerlemez. Astım da var bende
Çok çok geçmiş olsun.Şunu ye diyemem bilgim yok ama bol bol su içmeni tavsiye ederim canım. İnşallah hafif geçirir hemen atlatırsın

D Doktoraliguru çok geçmiş olsun canım bian önce atlatırsın inşallah
Teşekkürler inşallah
Korku değil de ilacı kullanıp kullanmamak arasında kaldım. İçindekiler de de gebelik düşünüyor iseniz kullanmayın yazıyor. Diğer yandan hastalık benim de tam adet günü idi asi randevum. Bilerek adeti bekledim. işte ağrıyı aşıya bağlarım geçsin öyle gidim demiştim.
Çok çok geçmiş olsun.Şunu ye diyemem bilgim yok ama bol bol su içmeni tavsiye ederim canım. İnşallah hafif geçirir hemen atlatırsın
İnşallah dua edin
Çok geçmiş olsun kuzum allah şifa versin
Ammin inşallah dua edin

Canımm Rabbım yardımcın olsun, cok gecmıs olsun, eşine ders olsun, umarım annesi kötü etkilenmez,kanser hastasıymıs bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…