Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
madem burada hakkını savunuyor orda da savunsun arkadaşımız canım etrafındakiler bilinçsiz şikayet etsin dava etsin hastanede çalışıyor delil toplasın haksızlığın önüne geçilsin bu en doğal vatandaşlık hakkımız. ben izmirde yaşıyorum böyle şeyler görmedim en kötü hastanede dahi

Ben tüp bebek tedavisi goruyorum 2 kere toplama yapıldı, 1 gun once test verın dıyorlar 2 gun önceyi kabul bile etmiyorlar, hem esım hem ben test verdık, her asamaada 1 gün oncesınden test veriyoruz, dusuk yaptım, korona var dıye tek basıma yattım hastanede esımı goremedım, yan odada yenı dogum yapmıs kadın vardı, esi cocugunu goremedı.. Ufak basıt ıslemlerde bıle test veriliyor..
Bence sızın orada o sekılde kolaya kacılıyor, acil ameliyatlarda, acil kodu ile test sonucu hemen cıkar, yarı ozel hastanede 3 4 saat sonra sonuc cıkıyor..

Peki o amelıyat olan kisiler covıdse amıleyat eden doktor hemsıre buyuk risk altında deıl mı, bence bu hassasiyeti orada da gostermelısınız.. Emın olmasaydım diyorsunuz da nasıl emın olabiliyorsunuz kı komsunuzun korona olmadığına..

Cidden öyle adam ne yapsın

Biraz düşünce biraz da maddi kazanç haklı da yazık günah 5 test 55 TL olur mu zaten ama takdir ettim normalde adını bile unutması lazım ama öğrenmiş
bebiş kocalara neler yaptırıyor ahhh ahhhh sağlıkla gelsin hepsi inşallahhhh

Aaa gerçekten çok şaşırdımmmm ölüme kafa atıyorlar sanırım.birebir de yaşamışssınız .nasıl bu şekilde müdahele kabul edebiliyor hastaneler aklım almadı
Burada olanlari duysanız aklınız almaz. Diyorum ya test 1 gün sonra çıkıyor mesela siz cumartesi kolunuzu kırdınız acil ameliyatlık degilse acildeki doktorlar atelliyor sabitliyor. Pazartesi günü ortopedi polikliniğine gidiyorsunuz ortopedi doktoru alcinizi düzeltiyor ya da ameliyat ediyor. Iki gün bekliyorsunuz mesai saatini. Koca mardinde bir tane plastik cerrah nöbetçi oluyor. Derik nusaybin kiziltepe falan nerdeysenız oraya gidiyorsunuz . Ne bileyim nobetci çocuk cerrahi 1 tane mesela burada sağlık sistemi rezalet.

Evt cnm şikayet edilmesi gerek toplum sağlığı için.bende istbldayım testsiz artık dolmuşa binemiyecek hale gelmişken orda böyle vakalar olması akıl dışı.zaten tedbirlisinizdir şüphem yok.ama sen yinede 2kat daha dikkat et

Benım zamanımda ınnovita vardı, korona baslayınca sayıları dustu baya, yurtdısjndan geliyordu, pembe olanları acayip hassas oluyordu hatta..
Onu da duydum ama hiç kullanmadım mesela bunu da sadece bir yerde bulabiliyorum

Benim ayağa kalkmam yasaktı eşim de tus çalıştığı için odasında sürekli ders çalıştı evdeydi izinliydi. Dışarı çıkmadıgim tuvalet dışında bir yere gitmedigim icin emindim. Burada sadece calısıcam cihaz mardinde var. Burda toplanan numuneler iki posta olarak mardine gidiyor. Benim 10 da verdiğim test sonucun ertesi gün 9 da çıkmıştı mesela. Izmirliyim ben orada bir çok hastanede var özel hastanelerde bile var ama ne yazık ki burası çok farklı.

Evt oldukça rezaletmişama çalışan ve diğer insanların hayatı Allaha emanet sanırım.bunları cimere yazssanız bir yerlere şikayette bulunsanız daha iyi olur (belkide şikayet etmişinizdir bilemiyorum)en azından kendiniz ve sevdiklerinizin sağlığı için.hiç bir güvenceniz yok sağlığınızı tehdit eden bu durumlarda kayıtsız kalmayın bence;(inan çok üzücü

Yaa kıyamam cidden açıklansa ne olacak çok üzüldüm ne hale getiriyorlar insanları günü belli olsa rahat ederdi bari

Ayyy seni yerim ya çok sevindim kuzum inşallah hep sağlıkla devam etsin bebişin Benim de hesaba göre 2-3 gün geriydi sonra düzeldi hatta 1 gün vardı aralarında o da kapandı gibi çok şükür Geç döllenme olduysa o da olabilir yani merak etme

Güzel sonuçlar olsun inşallah canım inşallah hayırlısıyla geçip gitsin bu süreçler sağlıcakla gelsin bebişler
İnşallah canım çok sağ ol Hepimiz en hayırlı zamanda sağlıkla bebişlere kavuşalım inşallah

Yok sızın ıcın soylemedim, şahit oldugunuz durumları sıkayet etseniz, saglık bakanlığı gerekli hassasiyetin olusmasını saglar orada da, 1 kısı kac kisiye korona bulastırabılır hastane ortamında dusunün, benım doktorum koronaya yakalandı, hemsıreyi kovdurdu, 1 kişı yuzunden 20 kısı yakalandık dedı, hemsıre maskesini sureklı ındırıyomus

çok teşekkür ederim canım ediyorum bu bebişleri ne zorluklarda verdi Allah
tekme atmadımı dahii aklım çıkıyor herşey onlar için zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…