Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşım kendine ve sinirlerine iyi bak senle gerçekten tartışamayacağım aynı frekansta değiliz.
anlaşamıyoruz. hala yazık değil mi diyorsun bana..
madem teknikersin hastaneylesin bunları bilmen lazım ...ameliyata alınmayacak test vermeden okey???

neyseee gerçekten nefesim yetmiyor. geçmiş olsun sana hepimiz aynı şeyleri yaşadık..

Bazi durumlarda yapılmadığı oluyor ama evet ekseriyetle büyük şehirlerde özellikle yapılıyor. Geçmiş olsun size de
Tşk ederim.yapılmadığı durumların olması şaşırtıcı, bu oldukça büyük bir tedbirsizlik olur şu dönemde.zaten sağlık bakanlığınca yönetmelik gereği cerrahi müdahelelerde test zorunluluğu var bana böyle aktarılmıştı hastanede.inşallah kimsenin canına zeval gelmez.küçük şehirlerde nasıl işliyor sistem bir fikrim yok

ama geldiler bana canım ya :)
aminnn allah hepimizi güldürsün de dur şimdi sana da allah kitap diyorlar denir konuşma öyle
zaten bebiiş te çok gergin bu aralar kuzum ama iyi bakıyorum stres yok

Biz küçük bir şehirdeyiz rahim filmi için de histerekopı için de narkoz almam gerekti iki gün arka arkaya hele rahim filmi 15 dk lık iş test almazlar derken ikisi için de aldılar valla benden

Ben mardinde yasıyorum şuan. Kürtaja test olmadan alındım mesela. Eşim bir arkadaşıni cerrahide ameliyat ettirdi bugün muayene oldu ertesi gün ameliyat test alınmadı. Benim bire bir şahit olduğum şeyler. Olabiliyor yani. Amin insallah sağolun

test her yerde her şekilde yapılıyor canım küçük şehir büyük şehir yok..
ister ameliyat olsun ister yatış olsun isterse refakatçı olsun..
dedemiz düştü belini kırdı yanında kalacak olan kişiye kadar herkese test yapılmadan alınmadı içeri..
2 kişi dönüşümlü kaldılar hem de her değişim de test yapıldı kayınvalidemle kardeşine...

Bu durumu şikayet ettiniz mı peki? Eşe dosta test yaptırmdan islem yaptırmak ne kadar etik?

ama geldiler bana canım ya :)
aminnn allah hepimizi güldürsün de dur şimdi sana da allah kitap diyorlar denir konuşma öyle
zaten bebiiş te çok gergin bu aralar kuzum ama iyi bakıyorum stres yok
Sana gelemezler efendim sen gerilemezsin buradaki tüm hamileler için geçerli bu biz bu kuzuları kolay mı elde ettik hatırla bakayım bi

Biz küçük bir şehirdeyiz rahim filmi için de histerekopı için de narkoz almam gerekti iki gün arka arkaya hele rahim filmi 15 dk lık iş test almazlar derken ikisi için de aldılar valla benden
Evet zaten olması gerekende bu.yani küçük büyük şehir farketmeksizin tedbirli olmak zorunlu.bende işlemler yüzünden test vermekten bıkmıştım bi ara.

Sana gelemezler efendim sen gerilemezsin buradaki tüm hamileler için geçerli bu biz bu kuzuları kolay mı elde ettik hatırla bakayım bi
canımsın kuzum benim
haklısın çok zor zamanlardı Rabbim kmseye birdaha yaşatmasın...
siz kalbi güzel arkadaşlarıma da duam en kısa zamanda kalbinizdeki minikler gerçek olsun..

Aaa gerçekten çok şaşırdımmmm ölüme kafa atıyorlar sanırım.birebir de yaşamışssınız .nasıl bu şekilde müdahele kabul edebiliyor hastaneler aklım almadı

Bir yerden sonra onların da algıda seçicilik artıyor demek ki

canımsın kuzum benim
haklısın çok zor zamanlardı Rabbim kmseye birdaha yaşatmasın...
siz kalbi güzel arkadaşlarıma da duam en kısa zamanda kalbinizdeki minikler gerçek olsun..
Allah razı olsun valla nasip olacaksa zaten önce rabbim sonra sizin dualarınız ile bizi de unutmamanız çok güzel

Bu durumu şikayet ettiniz mı peki? Eşe dosta test yaptırmdan islem yaptırmak ne kadar etik?
Benim kanamam çok gelince 5 saat açlıktan sonra hemen aldılar acil operasyonlarda bakmıyorlar zaten burda 1 gün sonra cikiyor sonuc. Benim haberim yoktu eşimle konuşurken falanca ameliyat oldu dedi dün muayene olucaktı dedim boşluğu varmis aldılar dedi. Doktorlar da beklemeyebiliyor bazen. Alt komsum da beze aldiracakti. randevusu ileri tarihteydi aramislar onu da yarın boşluk var gelirseniz alıcaz diye ondan da test almadılar mesela. Bu torpillik bir şey değil yani. Ben birinin hakkına girmem öyle. emin olmasaydım da o zaman şüphem var steril edilsin derdim.

Evet cnm normalde işleyiş böyle ama arkadaşın yazdıklarını şimdi okudum mardinde test yapılmadan müdahaleler yapılmış.bu oldukça kötü bir durum.kime neye güvenilir insanın kafası karışıyor

ne guzel düşünceli bi kocan var

YAAA kıyamammm ne güzel ne düşünceli işteee

öyle de hiç belirtisiz atlatanlarda olmuş.nasıl bir ihmalkarlık cidden üzücü.okdr sağlık personeli vatandaşımız vefat etti.bu kdr kolaymı ? Acil trafık kazası hayatı tehlıkedekı hastalara yapılan müdahaleler mecburidir de boşluk var gel amelıyat ol demek saçma.kendi sağlıklarınıda mı düşünmüyorlar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…