Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım evet can sıkıcı bi durum. Merakını endişeni çok iyi anlıyorum ama stres daha çok zarar veriyor biliyorsun. 2 hafta su gibi geçer merak etme minnoşlar iyidir mutlaka, anneler hisseder

Geç olsun güç olmasın tamam can sıkıcı ama işin ucunda iki minnak da mis gibi sağlıklı olsun da bu hop oturup hop kalkmalar unutulur gider nede olsa ne kadar tuttu peki bu test

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor keyifleriniz nasıll..
ben 2 haftadır fenalardayım annemler covid oldular şükür bana bulaşmadı ama onlar ağır geçirdi sıkıntı stresle doluyum aynı zamanda da ayaklarımda kaşıntı başladı herkes stresten dedi ama hala geçmedi.
minik minik su toplar gibi mantar başlangıcı dedi doktor verilen kremlerde iyi gelmedi kafayı yemek üzereyken şimdide eşim rahatsızlandı. 2 gündür ateşleniyor. bizimkilerden bulaştı desem onların karantinaları bile bitti ve görüşmedik bile. ameliyata gireceği için testte yaptırmak istemiyor gene ertelenecek diye. bütün gece elimde ateş ölçer dolanıyorum sabah hayalet gibi işe geliyorum kendimde ağırlaştım artık bebek zorluyor. inşallah hayırlısıyla atlatalım şu günleri.. sağ salim

Günaydın canım evet can sıkıcı bi durum. Merakını endişeni çok iyi anlıyorum ama stres daha çok zarar veriyor biliyorsun. 2 hafta su gibi geçer merak etme minnoşlar iyidir mutlaka, anneler hisseder
Günaydın kuzum ay yok daha bir şey hissedemiyorum ki inşallah iyidirler
Geç olsun güç olmasın tamam can sıkıcı ama işin ucunda iki minnak da mis gibi sağlıklı olsun da bu hop oturup hop kalkmalar unutulur gider nede olsa ne kadar tuttu peki bu test
İnşallah öyledir bakalım zaten zor geçmişti zaman tekrar beklicez 3750 verdik normalde daha çokmuş da bizim doktor indirim istiyormuş firmadan artık ne kadar doğru bilemicem.

Selam canım geçmiş olsun herşey üst üste gelir geldi mi sana da öyle olmuş kıyamam inşallah bir an önce atlatırsınız bu günleri Eşin bence test yaptırsın onlardan bulaşmasa da başka yerden geçmiş olabilir. Ne ameliyatı olacaktı?

Tamam canım sağolasın bi baktırayım enfeksiyona

bende sölüyorum sürekli , ama covidden sürekli ertelendi ameliyatlar şimdi doğum yaklaştı ben ameliyatı gene erteleyemem diyo.
hipofiz bezlerinde büyüme varmış canım oda hormon bozukluğu daha da ilerlerse gözlerde körlüğe neden oluyormuş. doktoru ameliyat önerdi ama yaklaşık 6-7 aydır erteleniyor vakalardan dolayı , ayın 30 unda MR çekilip 2 haftaya ameliyata girecekti. bide hastalık çıktı başımıza amin inşallah tez zamanda atlatalım kuzum valla kafam allak bullak

E doktorun demıs bebeklerin saglıgı ile alakalı deıl diye, stres olup bebeıslere negatıf enerji yollama1 gun dahi farkedıyormus cıdden, benım bı arkadasın ikili testı tını erken yapmıslardı, hop oturup hop kalktı, gıttı nıfty yaptırdı, hıcbır sorun cıkmadı, bosuna stres oldu, kac saat agladı, 3 eylulde bebegı 1 yasına girecek

Canım cok gecmıs olsun, acil şifalar diliyorum

Cidden de maliyetli bir testmiş inşallah sonucu güzel olur da varsın öyle olsun ya haklısın böyle şeylerde zaman maşallah aheste aheste geçiyor başka zaman olsa o gün nasıl geçti bilmezsin

Yaa çook çok geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatırsınız

Cok geçmiş olsun cnm rabbim yardımcın olsun..

Allah’ın izinliyle iyileridir kuzum inşallah Azcık daha dayanmak gerekecek sadece iki haftayı boş uğraştı geçir kafanı takmamaya çalış seninleyiz

Allahım bugunü sevıncle, mutlulukla atlamayı nasıp eder ınsallah hakkında hayırlısı ne ise oyle olsun canım
Teşekkür ederim canım Pek umutlu değilim doktor aç kal falan demedi ama kürtaj ihtimaline karşı aç kalcam bakalım neler bekliyor beni bugün stres zor elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ama

Canım yarını bekle bakalım ins sürpriz olur sana 1 hafta daha sabret inşallah kese gözükür
İnşallah bir sürpriz olur da ypksa ben değer artmazsa yine kürtaj olacağım sanırım sağlıklı olma ihtimali yok gibi bu düzensiz artışa artık psikolojikmen etkiledi beklemek istemiyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…