Günaydın canımAy sormayın ya geçen gün bu benim testle ilgilenen kadın aradı sonuç beklerken saçma sapan bir şey oldu kanımda bebeklerden birinin dna sı az çıkmış kanıma daha tam geçmemiş yani en az 2,8 oran istiyorlarmış 2,6 çıkmış testi yapamıyoruz diye mail atmışlar amerikadaki labdan dün tekrar kan verdimbirdaha 10-15 gün beklicez Çok sinirlendim bana 9 haftadan itibaren kan verebilirsiniz demişti 10+4 te gittik garanti olsun diye bir gün daha olsa o bile değiştirirmiş. Olabiliyor böyle normal dedi bide… Doktorumla konuştum sorun yok geç kalmış olmuyoruz sonuçtan sonra gelirsin merak etme canım bebeklerin sağlığıyla alakası yok bunun dedi ama ben yine de huzursuz oldum şimdiye ikili taramayı yapmış olacaktık bu test olmasa. Parayı verdik düdüğü çalamadık yani. Randevum da iptal göremicem bebeleri 2 hafta daha Cinsiyet çok merak etmiyorum zaten ikisi de kız gibi görünüyordu bence doğru çıkacak o doktorum görmese söylemez temkinlidir ama sağlıkları beni tedirgin ediyor Ay çok konuştum kusura bakmayın ama dertliyim
Geç olsun güç olmasın tamam can sıkıcı ama işin ucunda iki minnak da mis gibi sağlıklı olsun da bu hop oturup hop kalkmalar unutulur gider nede olsaAy sormayın ya geçen gün bu benim testle ilgilenen kadın aradı sonuç beklerken saçma sapan bir şey oldu kanımda bebeklerden birinin dna sı az çıkmış kanıma daha tam geçmemiş yani en az 2,8 oran istiyorlarmış 2,6 çıkmış testi yapamıyoruz diye mail atmışlar amerikadaki labdan dün tekrar kan verdimbirdaha 10-15 gün beklicez Çok sinirlendim bana 9 haftadan itibaren kan verebilirsiniz demişti 10+4 te gittik garanti olsun diye bir gün daha olsa o bile değiştirirmiş. Olabiliyor böyle normal dedi bide… Doktorumla konuştum sorun yok geç kalmış olmuyoruz sonuçtan sonra gelirsin merak etme canım bebeklerin sağlığıyla alakası yok bunun dedi ama ben yine de huzursuz oldum şimdiye ikili taramayı yapmış olacaktık bu test olmasa. Parayı verdik düdüğü çalamadık yani. Randevum da iptal göremicem bebeleri 2 hafta daha Cinsiyet çok merak etmiyorum zaten ikisi de kız gibi görünüyordu bence doğru çıkacak o doktorum görmese söylemez temkinlidir ama sağlıkları beni tedirgin ediyor Ay çok konuştum kusura bakmayın ama dertliyim
Günaydın kuzumGünaydın canımevet can sıkıcı bi durum. Merakını endişeni çok iyi anlıyorum ama stres daha çok zarar veriyor biliyorsun. 2 hafta su gibi geçer merak etme minnoşlar iyidir mutlaka, anneler hisseder
İnşallah öyledir bakalım zaten zor geçmişti zaman tekrar beklicezGeç olsun güç olmasın tamam can sıkıcı ama işin ucunda iki minnak da mis gibi sağlıklı olsun da bu hop oturup hop kalkmalar unutulur gider nede olsane kadar tuttu peki bu test
Selam canım geçmiş olsun herşey üst üste gelir geldi mi sana da öyle olmuş kıyamam inşallah bir an önce atlatırsınız bu günleriselam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor keyifleriniz nasıll..
ben 2 haftadır fenalardayım annemler covid oldular şükür bana bulaşmadı ama onlar ağır geçirdi sıkıntı stresle doluyum aynı zamanda da ayaklarımda kaşıntı başladı herkes stresten dedi ama hala geçmedi.
minik minik su toplar gibi mantar başlangıcı dedi doktor verilen kremlerde iyi gelmedi kafayı yemek üzereyken şimdide eşim rahatsızlandı. 2 gündür ateşleniyor. bizimkilerden bulaştı desem onların karantinaları bile bitti ve görüşmedik bile. ameliyata gireceği için testte yaptırmak istemiyor gene ertelenecek diye. bütün gece elimde ateş ölçer dolanıyorum sabah hayalet gibi işe geliyorum kendimde ağırlaştım artık bebek zorluyor. inşallah hayırlısıyla atlatalım şu günleri.. sağ salim
Tamam canım sağolasın bi baktırayım enfeksiyonaevt sonuçta nasip olmayınca ne para döksekte olmuyor.oyüzden birkezde devlette dene sonuçta cidde maddi manevi yoran bir süreç.birde ağrın olmasada igmal etme eger vajinal enfeksiyon varsa buda düşüğe ve tutunmayı zorlaştırmaya sevep olabiliyor.ihmal etme cnm
bende sölüyorum sürekli ,Selam canım geçmiş olsun herşey üst üste gelir geldi mi sana da öyle olmuş kıyamam inşallah bir an önce atlatırsınız bu günleriEşin bence test yaptırsın onlardan bulaşmasa da başka yerden geçmiş olabilir. Ne ameliyatı olacaktı?
E doktorun demıs bebeklerin saglıgı ile alakalı deıl diye, stres olup bebeıslere negatıf enerji yollamaAy sormayın ya geçen gün bu benim testle ilgilenen kadın aradı sonuç beklerken saçma sapan bir şey oldu kanımda bebeklerden birinin dna sı az çıkmış kanıma daha tam geçmemiş yani en az 2,8 oran istiyorlarmış 2,6 çıkmış testi yapamıyoruz diye mail atmışlar amerikadaki labdan dün tekrar kan verdimbirdaha 10-15 gün beklicez Çok sinirlendim bana 9 haftadan itibaren kan verebilirsiniz demişti 10+4 te gittik garanti olsun diye bir gün daha olsa o bile değiştirirmiş. Olabiliyor böyle normal dedi bide… Doktorumla konuştum sorun yok geç kalmış olmuyoruz sonuçtan sonra gelirsin merak etme canım bebeklerin sağlığıyla alakası yok bunun dedi ama ben yine de huzursuz oldum şimdiye ikili taramayı yapmış olacaktık bu test olmasa. Parayı verdik düdüğü çalamadık yani. Randevum da iptal göremicem bebeleri 2 hafta daha Cinsiyet çok merak etmiyorum zaten ikisi de kız gibi görünüyordu bence doğru çıkacak o doktorum görmese söylemez temkinlidir ama sağlıkları beni tedirgin ediyor Ay çok konuştum kusura bakmayın ama dertliyim
Canım cok gecmıs olsun, acil şifalar diliyorumselam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor keyifleriniz nasıll..
ben 2 haftadır fenalardayım annemler covid oldular şükür bana bulaşmadı ama onlar ağır geçirdi sıkıntı stresle doluyum aynı zamanda da ayaklarımda kaşıntı başladı herkes stresten dedi ama hala geçmedi.
minik minik su toplar gibi mantar başlangıcı dedi doktor verilen kremlerde iyi gelmedi kafayı yemek üzereyken şimdide eşim rahatsızlandı. 2 gündür ateşleniyor. bizimkilerden bulaştı desem onların karantinaları bile bitti ve görüşmedik bile. ameliyata gireceği için testte yaptırmak istemiyor gene ertelenecek diye. bütün gece elimde ateş ölçer dolanıyorum sabah hayalet gibi işe geliyorum kendimde ağırlaştım artık bebek zorluyor. inşallah hayırlısıyla atlatalım şu günleri.. sağ salim
saol canım benim Allah razı olsun..Canım cok gecmıs olsun, acil şifalar diliyorum
Evet kuzum, transfer ıcın gün sayıyorumsaol canım benim Allah razı olsun..
sen neler yaptın canım beklemedesin şuan sanırım Rabbim sevindirsin inşallah en kısa zamanda
Cidden de maliyetli bir testmiş inşallah sonucu güzel olur da varsın öyle olsun yaGünaydın kuzumay yok daha bir şey hissedemiyorum ki inşallah iyidirler
İnşallah öyledir bakalım zaten zor geçmişti zaman tekrar beklicez3750 verdik normalde daha çokmuş da bizim doktor indirim istiyormuş firmadan artık ne kadar doğru bilemicem.
Yaa çook çok geçmiş olsunselam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor keyifleriniz nasıll..
Cok geçmiş olsun cnm rabbim yardımcın olsun..selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor keyifleriniz nasıll..
3 gibi vereceğiz karar kılarsak 4 buçuk 5 gibi kürtaj olcak düzensiz artarsaOlabilir kuzum, sabah mı vereceksin kanı, ınsallah surprız yapar ya
Allahım bugunü sevıncle, mutlulukla atlamayı nasıp eder ınsallah3 gibi vereceğiz karar kılarsak 4 buçuk 5 gibi kürtaj olcak düzensiz artarsa
Allah’ın izinliyle iyileridir kuzum inşallahAy sormayın ya geçen gün bu benim testle ilgilenen kadın aradı sonuç beklerken saçma sapan bir şey oldu kanımda bebeklerden birinin dna sı az çıkmış kanıma daha tam geçmemiş yani en az 2,8 oran istiyorlarmış 2,6 çıkmış testi yapamıyoruz diye mail atmışlar amerikadaki labdan dün tekrar kan verdimbirdaha 10-15 gün beklicez Çok sinirlendim bana 9 haftadan itibaren kan verebilirsiniz demişti 10+4 te gittik garanti olsun diye bir gün daha olsa o bile değiştirirmiş. Olabiliyor böyle normal dedi bide… Doktorumla konuştum sorun yok geç kalmış olmuyoruz sonuçtan sonra gelirsin merak etme canım bebeklerin sağlığıyla alakası yok bunun dedi ama ben yine de huzursuz oldum şimdiye ikili taramayı yapmış olacaktık bu test olmasa. Parayı verdik düdüğü çalamadık yani. Randevum da iptal göremicem bebeleri 2 hafta daha Cinsiyet çok merak etmiyorum zaten ikisi de kız gibi görünüyordu bence doğru çıkacak o doktorum görmese söylemez temkinlidir ama sağlıkları beni tedirgin ediyor Ay çok konuştum kusura bakmayın ama dertliyim
Teşekkür ederim canımAllahım bugunü sevıncle, mutlulukla atlamayı nasıp eder ınsallahhakkında hayırlısı ne ise oyle olsun canım
İnşallah bir sürpriz olur da ypksa ben değer artmazsa yine kürtaj olacağım sanırım sağlıklı olma ihtimali yok gibi bu düzensiz artışa artık psikolojikmen etkiledi beklemek istemiyorum sankiCanım yarını bekle bakalım ins sürpriz olur sana 1 hafta daha sabret inşallah kese gözükür
haTransfer oncesı hazırlıklara devamnasıl olmus kızlar