- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
Motıvasyondan deıl de, Poztıf olursa eger uzunca süre boyayamam diye teşekkür ederim bu aradaÇok güzel olmuş kuzum motivasyon şart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Motıvasyondan deıl de, Poztıf olursa eger uzunca süre boyayamam diye teşekkür ederim bu aradaÇok güzel olmuş kuzum motivasyon şart
Evet maalesef.olur Allah n izniyle en baştan bozma moralini.pozitif düşün ki vücudun da pozitife hazırlasın kendini.hem bak iki embriyo var ne kadar güzel..artı yönlerini düşün ve inan bana kayıp ve negatif yaşayan herkes hiç olmayacak hissine kapılıyor ama umut hep var
senin bugün kontolün var dimi inşallah sorunsuz sağlıkla ilerler
çok geçmiş olsun.kalbi mi durdu
Inşallah tek umudum bu şu anÇok geçmiş olsun canmm;( en azından sorununu öğrenmişsin yeterli dozda kan sulandırıcı iğneyle bebişine kavusursun inşallah
Inşallah, Ben de öyle umut ediyorum. Allah tekrar sağlıkla yaşamayı nasip eder umarım. Çok teşekkür ederimSebebının bulunması cok iyi olmus, ınsallah bundan sonraki gebelıgınizde tedbirli olursunuz, saglıcakla devam eder
Aynı şeyi bende düşünüyorum dip boyam geldi pozitifi görmeden boyatayım diyorum bi fırsat bulamadımMotıvasyondan deıl de, Poztıf olursa eger uzunca süre boyayamam diye teşekkür ederim bu arada
Çok sağolun. Inşallah ❤İnşallah güzel haberleriniz olsun
Allah dermansız dert vermez hayırlı haberlerinle gel inşallahInşallah tek umudum bu şu an
Inşallah. Allah razı olsunAllah dermansız dert vermez hayırlı haberlerinle gel inşallah
Geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı bir şekilde nasip olsun tekrardanEklerseniz sevinirim. Çok teşekkür ederim. Ilk gebeliğim 9. Haftada bitti maalesef. 2 kimyasal oldu 5 hafta olmadan düşük yaptım. Kan pıhtılaşması varmış onu öğrendim
Canım gittim, düşündüğün İçin çok sağol Görünen bir problem yok, doktor sen bir kere hamile kalabilmişsin demek ki tüplerin açık yumurtan büyüyebiliyor ve döllenebiliyor şuan için çatlatma iğnesine gerek yok ama yine haftaya gel bakalım dedi. Adetimin 3. Günü. Her adet döneminde en az 5 yumurtanın gelişmesini bekleriz sende beşten çok daha Var yumurta rezervin iyi dedi, şuanlık en büyük yumurta 11 mmymiş. Kist vardı oda atılmış çok şükür Corasprin verdi bana ona başlayacağım yarın eczaneden alıp, ufak bir pıhtılaşma çıkmıştı testimde. Onun haricinde olmaması İçin bir sebep yok ama Allah’ın takdiri tabi yumurta sadece 24 saat canlı kalabiliyormuş ve ilişkinin o döneme denk gelmesi, tüm şartların oluşması ve gebelik oluşma şansı % 25 miş her seferinde. Aslında bakarsan çok düşük bir ihtimal gebe kalma ihtimali, o nedenle de 1 yıl süre veriyoruz dedi.1 yıllık sürede % 25 ihtimalin olmasını beklerlermiş çünkü doktorlar, bakalım haftaya tatilde olacağım ama denk getirebilirsem yumurtlama öncesinde bi kontrole gidip yumurta boyutlarına bakmayı planlıyorum olmazsa da akışına bırakacağım.
Ne güzel herşey yolunda maşallah streste çok etkiliyor şartlıyoruz kendimizi her ay akışına bıraksak kendiliğinden denk gelecek belki o 24 saatlik zamana ama sıkıntı olmaması iyi en azından kafanda rahat olur bi sorun yok vakti zamanı gelir elbet hayırlısını nasip etsin rabbimCanım gittim, düşündüğün İçin çok sağol Görünen bir problem yok, doktor sen bir kere hamile kalabilmişsin demek ki tüplerin açık yumurtan büyüyebiliyor ve döllenebiliyor şuan için çatlatma iğnesine gerek yok ama yine haftaya gel bakalım dedi. Adetimin 3. Günü. Her adet döneminde en az 5 yumurtanın gelişmesini bekleriz sende beşten çok daha Var yumurta rezervin iyi dedi, şuanlık en büyük yumurta 11 mmymiş. Kist vardı oda atılmış çok şükür Corasprin verdi bana ona başlayacağım yarın eczaneden alıp, ufak bir pıhtılaşma çıkmıştı testimde. Onun haricinde olmaması İçin bir sebep yok ama Allah’ın takdiri tabi yumurta sadece 24 saat canlı kalabiliyormuş ve ilişkinin o döneme denk gelmesi, tüm şartların oluşması ve gebelik oluşma şansı % 25 miş her seferinde. Aslında bakarsan çok düşük bir ihtimal gebe kalma ihtimali, o nedenle de 1 yıl süre veriyoruz dedi.1 yıllık sürede % 25 ihtimalin olmasını beklerlermiş çünkü doktorlar, bakalım haftaya tatilde olacağım ama denk getirebilirsem yumurtlama öncesinde bi kontrole gidip yumurta boyutlarına bakmayı planlıyorum olmazsa da akışına bırakacağım.
Ay çok güzellll maşşallah güle güle kullanTransfer oncesı hazırlıklara devam nasıl olmus kızlar
Ben de ne zamandır erteleyip duruyordum, artık kalk kendıme, okullar da acılcak, transfer de yaklasıyor, sıkısmasın dıye kalktım.. Sen de kalk bugun gıtAynı şeyi bende düşünüyorum dip boyam geldi pozitifi görmeden boyatayım diyorum bi fırsat bulamadım
Teşekkür ederim kuzucum senın cinsiyet kontrolu yaklasıyor sankiAy çok güzellll maşşallah güle güle kullan
Bosver canım, baktırma, bak tatile de gıdecekmıssın, gun asırı deneyın, yumurtanın kaçma ıhtımalı yok, yumurtlamayı dusunme Hıc oralardaCanım gittim, düşündüğün İçin çok sağol Görünen bir problem yok, doktor sen bir kere hamile kalabilmişsin demek ki tüplerin açık yumurtan büyüyebiliyor ve döllenebiliyor şuan için çatlatma iğnesine gerek yok ama yine haftaya gel bakalım dedi. Adetimin 3. Günü. Her adet döneminde en az 5 yumurtanın gelişmesini bekleriz sende beşten çok daha Var yumurta rezervin iyi dedi, şuanlık en büyük yumurta 11 mmymiş. Kist vardı oda atılmış çok şükür Corasprin verdi bana ona başlayacağım yarın eczaneden alıp, ufak bir pıhtılaşma çıkmıştı testimde. Onun haricinde olmaması İçin bir sebep yok ama Allah’ın takdiri tabi yumurta sadece 24 saat canlı kalabiliyormuş ve ilişkinin o döneme denk gelmesi, tüm şartların oluşması ve gebelik oluşma şansı % 25 miş her seferinde. Aslında bakarsan çok düşük bir ihtimal gebe kalma ihtimali, o nedenle de 1 yıl süre veriyoruz dedi.1 yıllık sürede % 25 ihtimalin olmasını beklerlermiş çünkü doktorlar, bakalım haftaya tatilde olacağım ama denk getirebilirsem yumurtlama öncesinde bi kontrole gidip yumurta boyutlarına bakmayı planlıyorum olmazsa da akışına bırakacağım.
Günaydın kızlaar Canım saçların çok güzel olmuş alıntılamadım ama okudum yazışmalarınızı.İnan gidip bir kaş aldırmak bile insana kendini iyi hissettiriyor bazen, çok iyi yapmışsınBosver canım, baktırma, bak tatile de gıdecekmıssın, gun asırı deneyın, yumurtanın kaçma ıhtımalı yok, yumurtlamayı dusunme Hıc oralarda
Akısına birak bu ay ıcın, tatılde bununla kafanı mesgul etmezsin, hah yumurta buyudu mu buyuucek mı kafanı takacaksın, sen keyfine bak bu seferlik, hersey gonlunce olsun ınsallahGünaydın kızlaar Canım saçların çok güzel olmuş alıntılamadım ama okudum yazışmalarınızı.İnan gidip bir kaş aldırmak bile insana kendini iyi hissettiriyor bazen, çok iyi yapmışsın
Bi yandan ben de öyle düşündüm, görsem ne olacak ki olmayacağı varsa olmaz zaten, ben de sordum dün kafamdaki bütün soruları doktora iyi geldi. Tüm şartlar sağlansa da eğer o ay kaliteli yumurta olmazsa olmaz dedi. Tamamen nasip kısmet ve Allah’ın takdiri bu.
Teşekkür ederim kuzucum senın cinsiyet kontrolu yaklasıyor sanki
Ay sormayın ya geçen gün bu benim testle ilgilenen kadın aradı sonuç beklerken saçma sapan bir şey oldu kanımda bebeklerden birinin dna sı az çıkmış kanıma daha tam geçmemiş yani en az 2,8 oran istiyorlarmış 2,6 çıkmış testi yapamıyoruz diye mail atmışlar amerikadaki labdan dün tekrar kan verdim birdaha 10-15 gün beklicez Çok sinirlendim bana 9 haftadan itibaren kan verebilirsiniz demişti 10+4 te gittik garanti olsun diye bir gün daha olsa o bile değiştirirmiş. Olabiliyor böyle normal dedi bide… Doktorumla konuştum sorun yok geç kalmış olmuyoruz sonuçtan sonra gelirsin merak etme canım bebeklerin sağlığıyla alakası yok bunun dedi ama ben yine de huzursuz oldum şimdiye ikili taramayı yapmış olacaktık bu test olmasa. Parayı verdik düdüğü çalamadık yani. Randevum da iptal göremicem bebeleri 2 hafta daha Cinsiyet çok merak etmiyorum zaten ikisi de kız gibi görünüyordu bence doğru çıkacak o doktorum görmese söylemez temkinlidir ama sağlıkları beni tedirgin ediyor Ay çok konuştum kusura bakmayın ama dertliyimPembeAnkaKusu senin minikler ne alemde