Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi herseye hazırlıklı olmak gerek, ama ınsallah guzel haber alıp, bi güzel yemege gıdıersıniz, dualarım seninle

Ben de ne zamandır erteleyip duruyordum, artık kalk kendıme, okullar da acılcak, transfer de yaklasıyor, sıkısmasın dıye kalktım.. Sen de kalk bugun gıt
Ayy benim oturduğum yer sıkıntılı ha deyince çıkılmıyorplanı akşamdan yapman lazım ki araba bende olsun mahrumiyet bölgesi biraz araban yoksa markete bile gidemiyorsun

Geçmiş olsun canım ameliyat öncesi zaten test yapılıyor diye biliyorum varsa yine ertelenir grip salgını da var ortalıkta dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım ameliyat öncesi zaten test yapılıyor diye biliyorum varsa yine ertelenir grip salgını da var ortalıkta dikkat et kendine
aynısını bende söyledim canım girmeden test yapcaklar dedim daha ameliyata var geçer diyo sabahları topluyor kendini gece kötü oluyor diye covid oldugunu düşünmüyor.
evet bende duydum enfeksiyon tarzı bi salgın varmış şuanda ne bilim artık Allah yardım etsin

Sen hangi ıldesin canm
Yalovadayım ama şehir merkezine 10 dk mesafe arabayla ama biraz tepede kalıyor bulunduğum yerde 8 hane var sadece en yakın market arabayla gidebiliyorsun minibüse binmen için yÜrümen lazım köpeklerden korktuğum için onuda yapamıyorum

Aman dıkkat et, bosver o zaman, ne zaman uygun olursan o zaman gidersin

Üzüldüm kuzum o da bir an önce olmak istiyor tabi ama inşallah geçer o zaman hemencik
Hayırlısı kuzum haklısın işte benim evhamım Bide sırtım tutuldu çok fena durduğum yerde ağrıyor daha önce de olmuştu stresten oluyor sanırım geçen sefer 2 haftada bir ton ilaç ve merhemle anca geçmişti. Bu sefer kullanamıyorum onları tabi. Doktora sordum arnica jel diye bir şey kullan dedi. Onu bekliyorum şimdi kv getirecek iyi gelir inşallah.
Cidden de maliyetli bir testmiş inşallah sonucu güzel olur da varsın öyle olsun ya haklısın böyle şeylerde zaman maşallah aheste aheste geçiyor başka zaman olsa o gün nasıl geçti bilmezsin
Aynen öyle beklerken geçmiyor canım ya
Allah’ın izinliyle iyileridir kuzum inşallah Azcık daha dayanmak gerekecek sadece iki haftayı boş uğraştı geçir kafanı takmamaya çalış seninleyiz
Çok sağ ol canım inşallahh Senin de güzel haberini bekliyorum inşallah

Ay bende çoğu yere sırf köpek korkusuna gidemiyorum yürüyerek aksi gibi bizim burada da hem köpek çok hem uysal kendi hallerine değil kendini sevdirmek için veya aç olduğu için yaklaşmıyor bildiğin havlayarak saldırı halinde geliyor, kaç kere kendimi market yada başka bir iş yerine zor attım

Sırtın kesin stresten tutulmuştur malum benim kardeşim atama bekliyor geçen gün adalet bakanlığından bir e posta ve şifre oluşturmuşlar adına mesaj geldi bu da yerler açıklandı sandı kız telefona bakarken kitlendi kaldı sırtı bir anda iki gün ne kremler ne ilaçlar zor kendine geldi

Beni yanlış anlamayın ama yaptığınız bence çok ayıp. Şüphe varsa test verimlik hadi birine bulaştırdı başına bir şey geldi allah korusun o veballe bile bile nasıl yaşarsınız? Kim nerde bilmiyoruz bu forumda belki benim komşunsunuz belli ailemden biriyle aynı yerde çalışıyor eşiniz. Buradaki kitle görece kendini bilen okuyan arastiran insanlar. Ben yaptığınız şeyi pek doğru bulmadım. Siz bilirsiniz yine de.

Ay kıyamam ya ne streslidir onun için de. Ne zaman açıklanacak acaba? Benim de aynen öyle oldu tam aradı sonucu söyleyecek dedim yok şöyle yok böyle bir şeyler anlatmaya başladı.

Kendını izole ediyor sanırım, dusuncesızlık yapacaklarını sanmıyorum, karısı da hamıle sonucta.

Sonuc ne zaman acıklancak cnm, ınsallah gonlundekı yer olur

Kendını izole ediyor sanırım, dusuncesızlık yapacaklarını sanmıyorum, karısı da hamıle sonucta.
Bunu nasıl savunursunuz anlamiyorum. Evde mutlaka dikkat ediyordur başka odadir vs. Is yerinde markette oto yıkamada ne bileyim yada otobüste. Covid olduğunu bildiğiniz biriyle seyahat etmek ister mısınız? Kimsenin ağzının allah kitap düşmüyor ama burda kul hakkı olmuyor mu bence bir düşünmek lazım.
Umarım ailenizin yada sizin basınıza covid olma şüphesi olduğu halde test vermeyip sizleri hasta eden insanlar olmaz cevrenizde.

Pardon savundum mu ben durumu, sadece kendisini izole ediyordur dedım, izole ediyorsa işe de gitmiyordur deıl mı..

Tekrar kan istemeleri evet başta sinir bozucu gibi canım ama yanıltıcı bir sonuç çıkarmalarından daha iyi. Sonuçlar güzel çıkacak, sen boşuna stres yapıp germe bebeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…