Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bıseey dıyım mı dogunun bıcok sehrı batıdakılere bin basar, göreviniz ne bılmıyorum ama riskli meslek grubunda deılsenız cok rahat edersiniz
riskli meslek grubu evt giden herkes aynı şeyi söylüyor güzel yer çokmuş . Umarım güzel bir yer çıkaryeni yerler görmek güzel olur

Devlette tutmaz diye korkuyorum Devlette yaptırıp memnun kalan var mı acaba?
Valla yalan olmasın dün gece mi sabah mı okudum devlette yaptırmıs ankara zübeydede ççok memnun kaldm yazmıs kızın biri hamıleymıs.birde inan nasip işi brzda ne paralar döküp en iyi dr larda bile memnun olmayan insan da cok gidecegın hastaneyi brz arastr yrmlara bak

riskli meslek grubu evt giden herkes aynı şeyi söylüyor güzel yer çokmuş . Umarım güzel bir yer çıkaryeni yerler görmek güzel olur
Tam ortada bı yer olursa, butun Doğuyu rahatlıkla gezersiniz, insallah hakkınızda hayırlısı olsun

İlki özel de yaptırdım dünya para verdim hiç de acımadım paraya en iyi doktordu ama gene kürtaj olmak zorunda kaldım Allah hayırlısını nasip etsin
Bu arada yazdıklarınıza baktım enfeksiyon ben de var çok ağrım olmadığı için doktora gitmedim

evt sonuçta nasip olmayınca ne para döksekte olmuyor.oyüzden birkezde devlette dene sonuçta cidde maddi manevi yoran bir süreç.birde ağrın olmasada igmal etme eger vajinal enfeksiyon varsa buda düşüğe ve tutunmayı zorlaştırmaya sevep olabiliyor.ihmal etme cnm

Canım yarını bekle bakalım ins sürpriz olur sana 1 hafta daha sabret inşallah kese gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…