Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım ☘️ Pek umutlu değilim doktor aç kal falan demedi ama kürtaj ihtimaline karşı aç kalcam bakalım neler bekliyor beni bugün stres zor 😓 elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ama 🤦🏻‍♀️
Tabi herseye hazırlıklı olmak gerek, ama ınsallah guzel haber alıp, bi güzel yemege gıdıersıniz, dualarım seninle 🙏🏻❤️

Ben de ne zamandır erteleyip duruyordum, artık kalk kendıme, okullar da acılcak, transfer de yaklasıyor, sıkısmasın dıye kalktım.. Sen de kalk bugun gıt ☺️
Ayy benim oturduğum yer sıkıntılı ha deyince çıkılmıyor😏planı akşamdan yapman lazım ki araba bende olsun mahrumiyet bölgesi biraz 😁araban yoksa markete bile gidemiyorsun

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor keyifleriniz nasıll..
ben 2 haftadır fenalardayım annemler covid oldular şükür bana bulaşmadı ama onlar ağır geçirdi sıkıntı stresle doluyum aynı zamanda da ayaklarımda kaşıntı başladı herkes stresten dedi ama hala geçmedi.
minik minik su toplar gibi mantar başlangıcı dedi doktor verilen kremlerde iyi gelmedi kafayı yemek üzereyken şimdide eşim rahatsızlandı. 2 gündür ateşleniyor. bizimkilerden bulaştı desem onların karantinaları bile bitti ve görüşmedik bile. ameliyata gireceği için testte yaptırmak istemiyor gene ertelenecek diye. bütün gece elimde ateş ölçer dolanıyorum sabah hayalet gibi işe geliyorum kendimde ağırlaştım artık bebek zorluyor. inşallah hayırlısıyla atlatalım şu günleri.. sağ salim :KK43:
Geçmiş olsun canım ameliyat öncesi zaten test yapılıyor diye biliyorum varsa yine ertelenir grip salgını da var ortalıkta dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım ameliyat öncesi zaten test yapılıyor diye biliyorum varsa yine ertelenir grip salgını da var ortalıkta dikkat et kendine
aynısını bende söyledim canım girmeden test yapcaklar dedim daha ameliyata var geçer diyo sabahları topluyor kendini gece kötü oluyor diye covid oldugunu düşünmüyor.
evet bende duydum enfeksiyon tarzı bi salgın varmış şuanda ne bilim artık Allah yardım etsin :KK43:

Yalovadayım ama şehir merkezine 10 dk mesafe arabayla ama biraz tepede kalıyor bulunduğum yerde 8 hane var sadece en yakın market arabayla gidebiliyorsun 😁minibüse binmen için yÜrümen lazım köpeklerden korktuğum için onuda yapamıyorum 😁
Aman dıkkat et, bosver o zaman, ne zaman uygun olursan o zaman gidersin 😘

bende sölüyorum sürekli ,:KK43: ama covidden sürekli ertelendi ameliyatlar şimdi doğum yaklaştı ben ameliyatı gene erteleyemem diyo.
hipofiz bezlerinde büyüme varmış canım oda hormon bozukluğu daha da ilerlerse gözlerde körlüğe neden oluyormuş. doktoru ameliyat önerdi ama yaklaşık 6-7 aydır erteleniyor vakalardan dolayı , ayın 30 unda MR çekilip 2 haftaya ameliyata girecekti. bide hastalık çıktı başımıza :KK43: amin inşallah tez zamanda atlatalım kuzum valla kafam allak bullak
Üzüldüm kuzum o da bir an önce olmak istiyor tabi ama inşallah geçer o zaman hemencik 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
E doktorun demıs bebeklerin saglıgı ile alakalı deıl diye, stres olup bebeıslere negatıf enerji yollama☺️1 gun dahi farkedıyormus cıdden, benım bı arkadasın ikili testı tını erken yapmıslardı, hop oturup hop kalktı, gıttı nıfty yaptırdı, hıcbır sorun cıkmadı, bosuna stres oldu, kac saat agladı, 3 eylulde bebegı 1 yasına girecek
Hayırlısı kuzum haklısın işte benim evhamım 🤦🏼‍♀️ Bide sırtım tutuldu çok fena durduğum yerde ağrıyor daha önce de olmuştu stresten oluyor sanırım geçen sefer 2 haftada bir ton ilaç ve merhemle anca geçmişti. Bu sefer kullanamıyorum onları tabi. Doktora sordum arnica jel diye bir şey kullan dedi. Onu bekliyorum şimdi kv getirecek iyi gelir inşallah.
Cidden de maliyetli bir testmiş inşallah sonucu güzel olur da varsın öyle olsun ya 🤗haklısın böyle şeylerde zaman maşallah aheste aheste geçiyor başka zaman olsa o gün nasıl geçti bilmezsin
Aynen öyle beklerken geçmiyor canım ya 🤷🏼‍♀️
Allah’ın izinliyle iyileridir kuzum inşallah 🙏🏻 Azcık daha dayanmak gerekecek sadece iki haftayı boş uğraştı geçir kafanı takmamaya çalış seninleyiz ♥️
Çok sağ ol canım inşallahh 🙏🏻 Senin de güzel haberini bekliyorum inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Yalovadayım ama şehir merkezine 10 dk mesafe arabayla ama biraz tepede kalıyor bulunduğum yerde 8 hane var sadece en yakın market arabayla gidebiliyorsun 😁minibüse binmen için yÜrümen lazım köpeklerden korktuğum için onuda yapamıyorum 😁
Ay bende çoğu yere sırf köpek korkusuna gidemiyorum yürüyerek aksi gibi bizim burada da hem köpek çok hem uysal kendi hallerine değil kendini sevdirmek için veya aç olduğu için yaklaşmıyor bildiğin havlayarak saldırı halinde geliyor, kaç kere kendimi market yada başka bir iş yerine zor attım 😒

Üzüldüm kuzum o da bir an önce olmak istiyor tabi ama inşallah geçer o zaman hemencik 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Hayırlısı kuzum haklısın işte benim evhamım 🤦🏼‍♀️ Bide sırtım tutuldu çok fena durduğum yerde ağrıyor daha önce de olmuştu stresten oluyor sanırım geçen sefer 2 haftada bir ton ilaç ve merhemle anca geçmişti. Bu sefer kullanamıyorum onları tabi. Doktora sordum arnica jel diye bir şey kullan dedi. Onu bekliyorum şimdi kv getirecek iyi gelir inşallah.

Aynen öyle beklerken geçmiyor canım ya 🤷🏼‍♀️

Çok sağ ol canım inşallahh 🙏🏻 Senin de güzel haberini bekliyorum inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sırtın kesin stresten tutulmuştur malum benim kardeşim atama bekliyor geçen gün adalet bakanlığından bir e posta ve şifre oluşturmuşlar adına mesaj geldi bu da yerler açıklandı sandı kız telefona bakarken kitlendi kaldı sırtı bir anda iki gün ne kremler ne ilaçlar zor kendine geldi 🤦‍♀️

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor keyifleriniz nasıll..
ben 2 haftadır fenalardayım annemler covid oldular şükür bana bulaşmadı ama onlar ağır geçirdi sıkıntı stresle doluyum aynı zamanda da ayaklarımda kaşıntı başladı herkes stresten dedi ama hala geçmedi.
minik minik su toplar gibi mantar başlangıcı dedi doktor verilen kremlerde iyi gelmedi kafayı yemek üzereyken şimdide eşim rahatsızlandı. 2 gündür ateşleniyor. bizimkilerden bulaştı desem onların karantinaları bile bitti ve görüşmedik bile. ameliyata gireceği için testte yaptırmak istemiyor gene ertelenecek diye. bütün gece elimde ateş ölçer dolanıyorum sabah hayalet gibi işe geliyorum kendimde ağırlaştım artık bebek zorluyor. inşallah hayırlısıyla atlatalım şu günleri.. sağ salim :KK43:
Beni yanlış anlamayın ama yaptığınız bence çok ayıp. Şüphe varsa test verimlik hadi birine bulaştırdı başına bir şey geldi allah korusun o veballe bile bile nasıl yaşarsınız? Kim nerde bilmiyoruz bu forumda belki benim komşunsunuz belli ailemden biriyle aynı yerde çalışıyor eşiniz. Buradaki kitle görece kendini bilen okuyan arastiran insanlar. Ben yaptığınız şeyi pek doğru bulmadım. Siz bilirsiniz yine de.

Sırtın kesin stresten tutulmuştur malum benim kardeşim atama bekliyor geçen gün adalet bakanlığından bir e posta ve şifre oluşturmuşlar adına mesaj geldi bu da yerler açıklandı sandı kız telefona bakarken kitlendi kaldı sırtı bir anda iki gün ne kremler ne ilaçlar zor kendine geldi 🤦‍♀️
Ay kıyamam ya ne streslidir onun için de. Ne zaman açıklanacak acaba? Benim de aynen öyle oldu tam aradı sonucu söyleyecek dedim yok şöyle yok böyle bir şeyler anlatmaya başladı.

Beni yanlış anlamayın ama yaptığınız bence çok ayıp. Şüphe varsa test verimlik hadi birine bulaştırdı başına bir şey geldi allah korusun o veballe bile bile nasıl yaşarsınız? Kim nerde bilmiyoruz bu forumda belki benim komşunsunuz belli ailemden biriyle aynı yerde çalışıyor eşiniz. Buradaki kitle görece kendini bilen okuyan arastiran insanlar. Ben yaptığınız şeyi pek doğru bulmadım. Siz bilirsiniz yine de.
Kendını izole ediyor sanırım, dusuncesızlık yapacaklarını sanmıyorum, karısı da hamıle sonucta.

Sonuc ne zaman acıklancak cnm, ınsallah gonlundekı yer olur ❤️

Kendını izole ediyor sanırım, dusuncesızlık yapacaklarını sanmıyorum, karısı da hamıle sonucta.
Bunu nasıl savunursunuz anlamiyorum. Evde mutlaka dikkat ediyordur başka odadir vs. Is yerinde markette oto yıkamada ne bileyim yada otobüste. Covid olduğunu bildiğiniz biriyle seyahat etmek ister mısınız? Kimsenin ağzının allah kitap düşmüyor ama burda kul hakkı olmuyor mu bence bir düşünmek lazım.
Umarım ailenizin yada sizin basınıza covid olma şüphesi olduğu halde test vermeyip sizleri hasta eden insanlar olmaz cevrenizde.

Bunu nasıl savunursunuz anlamiyorum. Evde mutlaka dikkat ediyordur başka odadir vs. Is yerinde markette oto yıkamada ne bileyim yada otobüste. Covid olduğunu bildiğiniz biriyle seyahat etmek ister mısınız? Kimsenin ağzının allah kitap düşmüyor ama burda kul hakkı olmuyor mu bence bir düşünmek lazım.
Umarım ailenizin yada sizin basınıza covid olma şüphesi olduğu halde test vermeyip sizleri hasta eden insanlar olmaz cevrenizde.
Pardon savundum mu ben durumu, sadece kendisini izole ediyordur dedım, izole ediyorsa işe de gitmiyordur deıl mı..

Ay sormayın ya geçen gün bu benim testle ilgilenen kadın aradı sonuç beklerken saçma sapan bir şey oldu kanımda bebeklerden birinin dna sı az çıkmış kanıma daha tam geçmemiş yani en az 2,8 oran istiyorlarmış 2,6 çıkmış testi yapamıyoruz diye mail atmışlar amerikadaki labdan dün tekrar kan verdim 🙄 birdaha 10-15 gün beklicez 🤦🏼‍♀️ Çok sinirlendim bana 9 haftadan itibaren kan verebilirsiniz demişti 10+4 te gittik garanti olsun diye bir gün daha olsa o bile değiştirirmiş. Olabiliyor böyle normal dedi bide… Doktorumla konuştum sorun yok geç kalmış olmuyoruz sonuçtan sonra gelirsin merak etme canım bebeklerin sağlığıyla alakası yok bunun dedi ama ben yine de huzursuz oldum şimdiye ikili taramayı yapmış olacaktık bu test olmasa. Parayı verdik düdüğü çalamadık yani. Randevum da iptal göremicem bebeleri 2 hafta daha 🤷🏼‍♀️ Cinsiyet çok merak etmiyorum zaten ikisi de kız gibi görünüyordu bence doğru çıkacak o doktorum görmese söylemez temkinlidir ama sağlıkları beni tedirgin ediyor 🙁 Ay çok konuştum kusura bakmayın ama dertliyim 🤦🏼‍♀️
Tekrar kan istemeleri evet başta sinir bozucu gibi canım ama yanıltıcı bir sonuç çıkarmalarından daha iyi. Sonuçlar güzel çıkacak, sen boşuna stres yapıp germe bebeleri:anne:

X