- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
ah canım ya keşke yaşamasak da öğrenmesek. Takvimdeki yumurtlama günü değil bişey olmaz diye ilişki yaşayıp tek ilişkiyle hamile kalan arkadaşım ne erken gebelik testi ne ovülasyon testi ne beta takibi ne düşük tehlikesi vs vs bunların hiçbirini bilmiyor. Keşke bizim için de böyle olsaydı her şey ama nasip. Umarım bundan sonra güzel şeyler tecrübe ederiz dediğin gibi mutlu sona ulaşırızAllahım ne çok detay var işin içine girince öğrendik resmen inşallah bir gün mutlu sona ulaşırız da bu bilgiler buhar olup uçar zihnimizden
Evet bende hergun bir sürü şey öğreniyorum inşallah gerek kalmaz artık da çocuk bakımına dair bilmediğimiz şeyler öğrenirizAllahım ne çok detay var işin içine girince öğrendik resmen inşallah bir gün mutlu sona ulaşırız da bu bilgiler buhar olup uçar zihnimizden
İnan şuan insan ne diyeceğini de bilmiyor senin enerjini yüksek tutmak için birşeyler diyoruz hoş benim hala umudum var nedense ama neyse biz bişeyler desek de biliyorum senin içinde fırtınalar kopuyor haklı olarak. Çünkü böyle şeyler zaten zor üstüne belirsiz olan bir durum iki kat zor. İnsan iyi veya kötü net olsun sonuca ulaşsın istiyor haklı olarak. Öncelikli duam bir mucize olması ama eğer o olmayacaksa da Rabbim senin için en sağlıklı şekilde şu süreci atlatmayı nasip etsin de sonra güzelce az dinlenPlutonMerkez karaca3443 Ha-ri vallahi iki doktorda farklı şey söylüyor biri bekle dedi 10 gün biri hemen alalım diyor o da iğneden değil kürtajdan yana ay ne zormuş ya gerçekten kendimi bu süreç bitsin inzivaya çekmek istiyorum Sizin güzel haberlerinizle moral bulup biraz dinlenmek iyi gelecek … bana nedense artık bir şey yok gibi geliyor hamilelik yok gbi ama tünelde ne bileyim vallahi zor bu patlama anındaki kırmızı ve mavi kablo olayı oldu benim Artık sinirden gülüyorum doktor hamilelik sağlıklı da olabilir sağlıksızda tıpkı bir yazı tura gibi demişti bugünki doktor daha önce de gitmiştik . Dedim içerde doktor bey siz deneyin şans bu yazı da gelebilir turada herhalde bize bu hep dik geliyor olmuyor dedim ağlardım bu sefer ağlamadın doktorların diyeceklerini kapıdan girmeden bak bunu bunu dicek diyorum eşime aynısı oluyo sadece doktordan duymak daha hoş geliyor herhalde ayyy ne uzun yazdım ya kusura bakmayın vala . Ya sağlıklı değilse kendisi düşse keşke kanama Ağrı olsun vala çekcem ya gitmem doktora falan inş sağlıksızsa düşer sağlıklıysa yarın pıt diye artar beta ve hep öyle devam eder
Çok şükür benim arkadaşlarım da sıfır bilgi ile çocuk sahibi oldu hatta biri hamile olduğunu bilmeden evlerinin önünde yapılan bir yerde çıkan koca koca taşları atıp arazi temizledi sonra aaa hamileymişim ya ben dediah canım ya keşke yaşamasak da öğrenmesek. Takvimdeki yumurtlama günü değil bişey olmaz diye ilişki yaşayıp tek ilişkiyle hamile kalan arkadaşım ne erken gebelik testi ne ovülasyon testi ne beta takibi ne düşük tehlikesi vs vs bunların hiçbirini bilmiyor. Keşke bizim için de böyle olsaydı her şey ama nasip. Umarım bundan sonra güzel şeyler tecrübe ederiz dediğin gibi mutlu sona ulaşırız
Ben artık bazı şeyleri araştırmayı bıraktım kendimle ilgili bir gelişme olunca en fazla buraya kızlara soruyorum o kadar başka birşey yapmıyorum bu biraz daha iyi geldi sankiEvet bende hergun bir sürü şey öğreniyorum inşallah gerek kalmaz artık da çocuk bakımına dair bilmediğimiz şeyler öğreniriz
Ay içim cız etti kuzum benim ya bu kararı vermek gerçekten zor.ama unutmaki senin sağlığın psıkoljın daha önemli.böyle ikilemde kalmakta zor bir drun dediğini diğeri tutmuyor maalesef.ama yarın artık belli olacak sonuc umarım ki iyi olur ama olmassada biraz dinlen ve testlerin sonuclarına göre iyi bir dr la planlı bşr gebelik dahada olmassa tüp bebek denersin.seçili embryo denersiniz bak bir sürü yöntem var.kendiliğinden düşermi bilemiyorum ama dr kontrolünde kalman daha sağlıklı.PlutonMerkez karaca3443 Ha-ri vallahi iki doktorda farklı şey söylüyor biri bekle dedi 10 gün biri hemen alalım diyor o da iğneden değil kürtajdan yana ay ne zormuş ya gerçekten kendimi bu süreç bitsin inzivaya çekmek istiyorum Sizin güzel haberlerinizle moral bulup biraz dinlenmek iyi gelecek … bana nedense artık bir şey yok gibi geliyor hamilelik yok gbi ama tünelde ne bileyim vallahi zor bu patlama anındaki kırmızı ve mavi kablo olayı oldu benim Artık sinirden gülüyorum doktor hamilelik sağlıklı da olabilir sağlıksızda tıpkı bir yazı tura gibi demişti bugünki doktor daha önce de gitmiştik . Dedim içerde doktor bey siz deneyin şans bu yazı da gelebilir turada herhalde bize bu hep dik geliyor olmuyor dedim ağlardım bu sefer ağlamadın doktorların diyeceklerini kapıdan girmeden bak bunu bunu dicek diyorum eşime aynısı oluyo sadece doktordan duymak daha hoş geliyor herhalde ayyy ne uzun yazdım ya kusura bakmayın vala . Ya sağlıklı değilse kendisi düşse keşke kanama Ağrı olsun vala çekcem ya gitmem doktora falan inş sağlıksızsa düşer sağlıklıysa yarın pıt diye artar beta ve hep öyle devam eder
araştırmaktan bende çok yoruldum ama dr larada güvenmiyorum artık.şağısı sakal yukarısı bıyık oldu.darlandım bak şimdiÇok şükür benim arkadaşlarım da sıfır bilgi ile çocuk sahibi oldu hatta biri hamile olduğunu bilmeden evlerinin önünde yapılan bir yerde çıkan koca koca taşları atıp arazi temizledi sonra aaa hamileymişim ya ben deditamam bize böylesi nasip olmadı ama inşallah bunca zorluk arkasında Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder de şükür demek nasip olur
Ben artık bazı şeyleri araştırmayı bıraktım kendimle ilgili bir gelişme olunca en fazla buraya kızlara soruyorum o kadar başka birşey yapmıyorum bu biraz daha iyi geldi sanki
Benimde canım kürtajdan sonraki adetlerim böyle önce lekeli geldi sonrası azar azar geldi karın ağrısı eşliğinde o yüzden soğan suyu ksynattim içtim çok iyi geldi kanım geldi adet düzenli olduYok canım nerdeee bebek. Sabah uyandığımda biraz kan geldi. Gün içinde de kanamam oldu ama bildiğiniz vişne çürüğü bazen siyah nerdeyse. Parlak kırmızı kana dönmedi. Korkuyorum da neden böyle. Kürtajdan sonraki 2. Adetim bu. Siz kürtaj sonrası böyle sorun yaşadınız mı dünden beri sökülemedim tuhaf bir rengi var
Kese görünmeden kurtaj olmuyor ama, Allah yardımcın olsun cnm ins hakkında en hayırlı neyse o olur..Düzensiz artış olduğu için sanki sağlıklı değil Yani ama yarın belli olacak bakalım artık nasıl olacak doktor iğnede olabilir ama 3 ay çocuk korunmanız gerekiyor bence kürtaj yapalım dedi ama bilemedim. Daha önce de kürtaj oldum şimdi iğne hakkında bilgim de yok kendimi yArın olabilecek kötü duruma karşı beklemek mi yoksatedavi yöntemimi seçmeliyim onu anlamaya çalışıyorum ama
İşte bende araştırıp araştırıp zirveye kadar kendimi darladım en son tak etti şimdi az beyin molası verdim, geçen ay hem rahim filmi hem histeroskopi de olunca 2 3 ay doktor yüzü de göresim yok bakalım geriye yapmam gereken bir tek hormonları ma baktırmak ama o kaldı onu da yaptırayım az kafamıza göre deneyeceğiz olmazsa o zaman yine yeni bilgiler yüklenir zaten istemesem dearaştırmaktan bende çok yoruldum ama dr larada güvenmiyorum artık.şağısı sakal yukarısı bıyık oldu.darlandım bak şimdi
Aynen işte tam salayım diyorsun sürekli bir dr görüyorsun sonra hopp başa sarıyorsun belirsizlik çok zor.2ay oldu düşük yapalı hala enfeksiyonla ugrasıyrm sürekli dr dayım sürekli ilaç iğne kafa dağıtmanın bir yolunuda bulamıyoruz böyle olunca.bak bugünde kafama ne takıldı dün reglm bitti bıgun 8.gün rahim duvarı 10mm çıktı gelde takmaİşte bende araştırıp araştırıp zirveye kadar kendimi darladım en son tak etti şimdi az beyin molası verdim, geçen ay hem rahim filmi hem histeroskopi de olunca 2 3 ay doktor yüzü de göresim yok bakalım geriye yapmam gereken bir tek hormonları ma baktırmak ama o kaldı onu da yaptırayım az kafamıza göre deneyeceğiz olmazsa o zaman yine yeni bilgiler yüklenir zaten istemesem de
Rabbimin imtihanı hep farklı farklı herhalde bizim imtihanımız da bu . Rabbim hayırlı ömür versin üzülmeyeceğim artık bol dua elinden geleni yap olmazsa artk ya vakti değil ya da hiç nasip değil diyeceğim.ah canım ya keşke yaşamasak da öğrenmesek. Takvimdeki yumurtlama günü değil bişey olmaz diye ilişki yaşayıp tek ilişkiyle hamile kalan arkadaşım ne erken gebelik testi ne ovülasyon testi ne beta takibi ne düşük tehlikesi vs vs bunların hiçbirini bilmiyor. Keşke bizim için de böyle olsaydı her şey ama nasip. Umarım bundan sonra güzel şeyler tecrübe ederiz dediğin gibi mutlu sona ulaşırız
Canımsınİnan şuan insan ne diyeceğini de bilmiyor senin enerjini yüksek tutmak için birşeyler diyoruz hoş benim hala umudum var nedense ama neyse biz bişeyler desek de biliyorum senin içinde fırtınalar kopuyor haklı olarak. Çünkü böyle şeyler zaten zor üstüne belirsiz olan bir durum iki kat zor. İnsan iyi veya kötü net olsun sonuca ulaşsın istiyor haklı olarak. Öncelikli duam bir mucize olması ama eğer o olmayacaksa da Rabbim senin için en sağlıklı şekilde şu süreci atlatmayı nasip etsin de sonra güzelce az dinlendinlen ama karamsar olarak değil asla bak çünkü o karamsarlığa düştük mü çıkamayız
İnsan doktora da gittikçe artık bıkıyorAynen işte tam salayım diyorsun sürekli bir dr görüyorsun sonra hopp başa sarıyorsun belirsizlik çok zor.2ay oldu düşük yapalı hala enfeksiyonla ugrasıyrm sürekli dr dayım sürekli ilaç iğne kafa dağıtmanın bir yolunuda bulamıyoruz böyle olunca.bak bugünde kafama ne takıldı dün reglm bitti bıgun 8.gün rahim duvarı 10mm çıktı gelde takma
var cnm var benm başıma gelenler denk geldiğim dr lar maşallah dünya paralar verdim en son canımdan olcaktım.hepside iyi değil inan.işini güzel yapan vicdanlı dr lara denk getirsin Allahİnsan doktora da gittikçe artık bıkıyorBir kere de olumlu bir haberle çıksak çok sevceğiz doktorları hoş onların da bir suçu yok ama
Canım doktora gitmeyi düşünüyormusun bende çok korkuyorumMerhaba canım, açtığın sayfaya yorum yazmışım şimdi gördüm :) benim de bugün kanama şeklinde başladı sökülemedim tam ama adet oluyorum. İlk defa yumurtlama sonrası bu kadar erken oldu benim de ondan şaşırdım. Ben haziranda kürtaj olduğum için her şey saçma sapan oluyor. Umarım önümüzdeki ay adet olmayız da bebek gelir..
Canım doktora yeni gittim birkaç kez. Görünen bir problem yok. Adetin gidişatına göre bakıcam artık. Eğer düzelmezse giderim belki ya da yumurtlamada giderim diyorum bilmiyorum kiCanım doktora gitmeyi düşünüyormusun bende çok korkuyorumNisan ayında bende kürtaj oldum 8+6da kalp atışı durduğu için .. Her ay dualarımız bu yönde canım Rabbim sesimizi duydun inşallah
8. Gün için az mı yoksa çok mu kalın ben de hiç 10 mm görmedim mesela estrofem ile bileAynen işte tam salayım diyorsun sürekli bir dr görüyorsun sonra hopp başa sarıyorsun belirsizlik çok zor.2ay oldu düşük yapalı hala enfeksiyonla ugrasıyrm sürekli dr dayım sürekli ilaç iğne kafa dağıtmanın bir yolunuda bulamıyoruz böyle olunca.bak bugünde kafama ne takıldı dün reglm bitti bıgun 8.gün rahim duvarı 10mm çıktı gelde takma
Amin amin kimseye yaşatmasın gerçektenCanımsınHayırlısı inşallah ne ise o olur hep aynı şeyleri söyleyip durmaktan başka bir şey de gelmiyor elimizden . Sorsam sormasam aklımda bir sürü soru gerçekten zor rabbim yaşatmasın kimseye
Gerçekten iyi doktor bulmakta şans gerek kalmasın güzel haberlerle ilerlesin umarımvar cnm var benm başıma gelenler denk geldiğim dr lar maşallah dünya paralar verdim en son canımdan olcaktım.hepside iyi değil inan.işini güzel yapan vicdanlı dr lara denk getirsin Allah
Canm benmde estrofemle 11.gün 9.6mm olmustu bende hiç görmedim böle bir rakam bu kdr erken dönemde kalınlasması nı hiç görmedim bende anlayamadım.ben enfeksıyn yuzunden dusuk yapmıstm zaten iyileşememıstm sarı akıntı kasıkta agrı batma kis vardı baya bir ağır tedavi oldum bugun kntrole gittim.tekrar idrar kan verdim umarım geçmiştir8. Gün için az mı yoksa çok mu kalın ben de hiç 10 mm görmedim mesela estrofem ile bileenfeksiyon belirtilerin neler