Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunun şakasını bile yapma ay ne çekmiştik ya meraktan yok asla onu hiç kaldıramam😂

Bu arada bahsettiğim hoca ile konuştum bugün 31 ağustosta evine gitmeye başlayacağım 4 gün gidecekmişim 00:08-14:00 arası sadece haftada iki gün normal ev temizliği artı bir öğün yemek o kadar sonrası amaç yanında durmak klasik günlük dağınıklık toplamak derin temizlik yapamam dedim şu süreçte önce olsa yapardım ama bebek düşünürken cam çerçeve kendi evimizde bile eşim yapıyor, 1000 TL sana az mı gelir dedi yok gelmez dedim çünkü fazla para istiyorsam çalışmam da ona göre detaylı olmalı onu da yapamazdım
Benım sagım solum belli olmaz dermişim 😅
Bak ne guzel, hersey yolunda, iyi demıssin agır isleri bosver, temızlıge gelen kadar bıle dip Köse yapmıyor tam anlamıyla 300 lira alıyor, kı sen 1 ay gıdıceksın 1000 lira, kafanı dağıtmak ıcın fırsat sana da, hersey güzel ilerliyor bak ❤️
Düzensiz artış olduğu için sanki sağlıklı değil Yani ama yarın belli olacak bakalım artık nasıl olacak doktor iğnede olabilir ama 3 ay çocuk korunmanız gerekiyor bence kürtaj yapalım dedi ama bilemedim. Daha önce de kürtaj oldum şimdi iğne hakkında bilgim de yok kendimi yArın olabilecek kötü duruma karşı beklemek mi yoksatedavi yöntemimi seçmeliyim onu anlamaya çalışıyorum ama 😔
Yaa insallah ikiye katlanır, bence 1 hafta bekle, doktorun da sanırım dıs gebelıkten şuphelenıyor iğne dedıgıne göre 😔

Transfer oncesı hazırlıklara devam 😅 nasıl olmus kızlar 🤩

Eklentiler

• IMG_20210825_212941.jpg
    IMG_20210825_212941.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 52
Teşekkür ederim cnm🥰 sen İstanbula mı yasıyosun, sımdı neredesin, ben de kısaltsa mıydım dıye dusundum sonra vazgeçtim
evt istblda yaşıyorum şuan ankaradayım ailemin yanında:KK66:ya ben yıllardır hep uzun saç sıkıldm artk belimde şuan böle omuzlarımda kestirmek istiyorum.senin şuan gayet gzl olmus bu boyda çok kullandım severım🥰sen hangi şehir

evt istblda yaşıyorum şuan ankaradayım ailemin yanında:KK66:ya ben yıllardır hep uzun saç sıkıldm artk belimde şuan böle omuzlarımda kestirmek istiyorum.senin şuan gayet gzl olmus bu boyda çok kullandım severım🥰sen hangi şehir
Hıc bu boydan öte gidemedim, cok dökülüyor, cok ince telli.. Ben de Ankaradayım 😍

Canm benmde estrofemle 11.gün 9.6mm olmustu bende hiç görmedim böle bir rakam bu kdr erken dönemde kalınlasması nı hiç görmedim bende anlayamadım.ben enfeksıyn yuzunden dusuk yapmıstm zaten iyileşememıstm sarı akıntı kasıkta agrı batma kis vardı baya bir ağır tedavi oldum bugun kntrole gittim.tekrar idrar kan verdim umarım geçmiştir
Acaba şimdi nasıl böyle kalınlaştı 🤷‍♀️

Benım sagım solum belli olmaz dermişim 😅
Bak ne guzel, hersey yolunda, iyi demıssin agır isleri bosver, temızlıge gelen kadar bıle dip Köse yapmıyor tam anlamıyla 300 lira alıyor, kı sen 1 ay gıdıceksın 1000 lira, kafanı dağıtmak ıcın fırsat sana da, hersey güzel ilerliyor bak ❤️

Yaa insallah ikiye katlanır, bence 1 hafta bekle, doktorun da sanırım dıs gebelıkten şuphelenıyor iğne dedıgıne göre 😔
Kese belli olmadığı için net bişey de diyemiyor ama 3 ay beklememiş olursunuz diye dedi onu sanırım

X