- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.747
aaa ben de mthfr heterezigot paı 4g 4g homozigotBenim pai ve mtfr677 heterozigot çıktı. 4000lik iğne ve coraspin verecek insallah yeterli gelir. İzmir'de riskli gebelik uzmanı bana en az üç saat uzaklıkta. Oraya gidebilecegimi sanmıyorum. Özel ve devlette iki farklı deneyimli doktor aynı seyleri söyledi. Bakalım inşallah bu sefer sağlıkla devam eder ve kucağıma alırım
Güzel haberni bekliyorum cnm.iniallah akşama tatlı bir haber verirsinHayırlısı canım artık en kötüye alıştırdım kendimi bugün akşam gideceğiz zaten artık hayırlısı
İnşallah bu kez saglikla kucağına alırsın cnm, iyi düşünelim iyi olsun insallah..Hepinize merhaba arkadaşlar. Beni hatırlayanlar vardır ama yine yazayım. Benim dört yaşında bir oğlum var. Geçen sene temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. Eylulde tekrar hamile kaldım ama sekiz haftalikken gelişmediği ve kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum. Pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Ocak ayından beri tedavi görüyorum pkos ve prolaktin yüksekliği var. Dün testte silik çizgiyi gördüm çok şükür ama sevinemedim tabi. Dün kan verdim bugün sonuç çıkacak ve hemen kan sulandırıcı iğne başlayacağım. Zaten 3 aydır b12 folik asit ve coraspin kullanıyorum. Faktör xa diye bir test duydum. İğne dozu yeterli olup olmadığını ölçüyormus bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?Sohrab
Aksam üzeri gidicekti cnm
kızzz kahverengiyse yerleşme olabilirrrKızlar adet oluyorumÖğleden önce peçeteye silince pembemsi akıntı gelmişti şimdi de aynı şekilde kahverengi geliyor. Yumurtlama günümü de biliyorum erken oldu anlamadım. Uçup giden bir ay daha...
Benim önceki gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu bu tarihlerde yine. Ama onda çamaşıra damla damla kahverengi lekelenme gibiydi bunda peçeteye siliyorum kahverengi akıntı sökülemiyor gibi. Keşke yerleşme olsa ama değilkızzz kahverengiyse yerleşme olabilirrr
Benim de öyle başladı, iç çamaşırına gelen bir şey yoktu silince geldiKızlar adet oluyorumÖğleden önce peçeteye silince pembemsi akıntı gelmişti şimdi de aynı şekilde kahverengi geliyor. Yumurtlama günümü de biliyorum erken oldu anlamadım. Uçup giden bir ay daha...
Dimi canım silince kahverengi akıntı geliyor. Hsg de çekilmiştim bu ay o da etki etmemiş. Klomen çatlatma iğnesi falan sordum ben doktora çok erken bunun için kürtaj sonrası birkaç ay dene demişti. Bu ay da denerim sonra ona yönelirim artık ben deBenim de öyle başladı, iç çamaşırına gelen bir şey yoktu silince geldiberaber beklemeye devam.. ben yarın İçin randevu aldım çatlatma iğnesi olayını sorucam doktoruma.
adetin öyle mi başlıyorBenim önceki gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu bu tarihlerde yine. Ama onda çamaşıra damla damla kahverengi lekelenme gibiydi bunda peçeteye siliyorum kahverengi akıntı sökülemiyor gibi. Keşke yerleşme olsa ama değil
aaa test yaptın mı senBenim de öyle başladı, iç çamaşırına gelen bir şey yoktu silince geldiberaber beklemeye devam.. ben yarın İçin randevu aldım çatlatma iğnesi olayını sorucam doktoruma.
Bazen kahverengi başladığı oluyor bir de kürtaj sonrası adetimde epey kahverengi gördüm. Karnım da davul gibi şişti akşama sökülmüş olurum. Kürtaj sonrası ilk denememizdi tamam hemen olmayabilir normal diue kendimi telkin ediyorum ama sonraki aylar için kaygı oluşuyor. Zaten iş arkadaşım bebeğini getirmişti iş yerine ona imrenerek bakıyordum ki tuvalete gidince bu manzarayla karşılaşmak canımı acıttı yalan yok..adetin öyle mi başlıyor
benim ilk gebeliğimde kahverengiydi bir iki gün sürmüştü tam adet günümde falandı sanırım
ikinci de adet günüm üç gün falan geçmişti kıpkırmızı kanamam olmuştu bu yerleşme değil problem vardı
sonuncuda da adetin 18.günü demir para büyüklüğünde leke olmuştu bi defa açık kırmızı
yani farklı oluyor benim arkadaşım 3 aya kadar kahvrengii akıntı devam etmiş
aaa test yaptın mı sen
Bana normalde 6 ay dene dedi ama ben geçen ağıstostan beridir düşünüyorum zaten, miyom vs bir sürü şey çıktığı İçin artık beklemek istemiyorum. Eminim ki stres de çok etkiliyor bizi, alt beyinde sürekli bunu düşünüyoruz. Belki yumurta büyüyor ama çatlamıyor, belki çatlıyor ama tutmuyor o kadar çok ihtimal var ki.. bazen içinde kayboluyorum bu seçeneklerin.Dimi canım silince kahverengi akıntı geliyor. Hsg de çekilmiştim bu ay o da etki etmemiş. Klomen çatlatma iğnesi falan sordum ben doktora çok erken bunun için kürtaj sonrası birkaç ay dene demişti. Bu ay da denerim sonra ona yönelirim artık ben de
Yok canım ben adetim geçmeden test yapmıyorum, geçmeden erken geldi zaten beklediğimden. Grupta bir arkadaş kist atılırken falan demişti bi onu da sorayım hem gitmişken.adetin öyle mi başlıyor
benim ilk gebeliğimde kahverengiydi bir iki gün sürmüştü tam adet günümde falandı sanırım
ikinci de adet günüm üç gün falan geçmişti kıpkırmızı kanamam olmuştu bu yerleşme değil problem vardı
sonuncuda da adetin 18.günü demir para büyüklüğünde leke olmuştu bi defa açık kırmızı
yani farklı oluyor benim arkadaşım 3 aya kadar kahvrengii akıntı devam etmiş
aaa test yaptın mı sen
üzülme belki gelmez devamı hem kürtajın arkası hamilelik kolay olur derler bu ay olmazsa gelecek ay inşaallahBazen kahverengi başladığı oluyor bir de kürtaj sonrası adetimde epey kahverengi gördüm. Karnım da davul gibi şişti akşama sökülmüş olurum. Kürtaj sonrası ilk denememizdi tamam hemen olmayabilir normal diue kendimi telkin ediyorum ama sonraki aylar için kaygı oluşuyor. Zaten iş arkadaşım bebeğini getirmişti iş yerine ona imrenerek bakıyordum ki tuvalete gidince bu manzarayla karşılaşmak canımı acıttı yalan yok..
tamm canım hayırlısı inşallahBana normalde 6 ay dene dedi ama ben geçen ağıstostan beridir düşünüyorum zaten, miyom vs bir sürü şey çıktığı İçin artık beklemek istemiyorum. Eminim ki stres de çok etkiliyor bizi, alt beyinde sürekli bunu düşünüyoruz. Belki yumurta büyüyor ama çatlamıyor, belki çatlıyor ama tutmuyor o kadar çok ihtimal var ki.. bazen içinde kayboluyorum bu seçeneklerin.
Yok canım ben adetim geçmeden test yapmıyorum, geçmeden erken geldi zaten beklediğimden. Grupta bir arkadaş kist atılırken falan demişti bi onu da sorayım hem gitmişken.
Gelecek ay inşallah canım sağolüzülme belki gelmez devamı hem kürtajın arkası hamilelik kolay olur derler bu ay olmazsa gelecek ay inşaallah
Yok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız
Kese için erkendi zaten kuzum ama ben senin için güzel şeyler hissediyorum bence son iki beta düzenliydi bundan sonra da öyle olacak. O minik kese gibi şey de kesedir inşallahhhYok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınızbir mucizee -C-A-N-A-N- Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım