Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet malesef kaç arkadaşım test yaptı pozitif idrarda sonra hep kese hop kalp atış hıop tarama va derken maşallah ama ben pozitif olsa bile sevinemiyorum
Şu an umutsuz olmak için de çok büyük bir sebep yok aslında. Hamilelik ihtimalin hala mevcut canım. O ihtimale tutunup en kötüyü akla getirmemek lazım.
Maalesef ilkinde hep en kötüye alıştırmıştık biz kendimizi. Bu da çok iyi bir şey değilmiş. Sonradan anladım.
Du bakalım, rahimlerde olanı biteni Allah’tan başka kimse bilemez.
Dua edelim, güzel olsun sonuç.

Hepinize merhaba arkadaşlar. Beni hatırlayanlar vardır ama yine yazayım. Benim dört yaşında bir oğlum var. Geçen sene temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. Eylulde tekrar hamile kaldım ama sekiz haftalikken gelişmediği ve kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum. Pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Ocak ayından beri tedavi görüyorum pkos ve prolaktin yüksekliği var. Dün testte silik çizgiyi gördüm çok şükür ama sevinemedim tabi. Dün kan verdim bugün sonuç çıkacak ve hemen kan sulandırıcı iğne başlayacağım. Zaten 3 aydır b12 folik asit ve coraspin kullanıyorum. Faktör xa diye bir test duydum. İğne dozu yeterli olup olmadığını ölçüyormus bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Sohrab

Hayırlı olsun canım inşallahh sağlıklı bebiş geliyordur

Canım kayıpların için geçmiş olsun yeni gebeliini tebrik ediorum. Sen hemen bir riskli gebelik uzmanı bul ve onun takibinde gebeliğini sürdür. Onlar neler yapılmasını gerktiğini çok iyi biliyorlar. Bende de çıktı bir sıkıntı ama büyük çaplı değil. Benim dokorumda coraspin başlattı ve iğne kullandıracak ama bende de gebe kalamama problemi var ne yazıkki.

olur Allah n izniyle en baştan bozma moralini.pozitif düşün ki vücudun da pozitife hazırlasın kendini.hem bak iki embriyo var ne kadar güzel..artı yönlerini düşün ve inan bana kayıp ve negatif yaşayan herkes hiç olmayacak hissine kapılıyor ama umut hep var
Keşke geçen gün ilk değerim mi yanlış çıktı acaba kafam çok karışık beklemek zor
senin bugün kontolün var dimi inşallah sorunsuz sağlıkla ilerler
Eklerseniz sevinirim. Çok teşekkür ederim. Ilk gebeliğim 9. Haftada bitti maalesef. 2 kimyasal oldu 5 hafta olmadan düşük yaptım. Kan pıhtılaşması varmış onu öğrendim
çok geçmiş olsun.kalbi mi durdu

Günaydın kızlar sabah tertemiz bir tek çizgi gördüm. Sözde adet gecikene kadar yapmayacaktım test ama dayanamadım. Bat 27 Ağustos yumurtlamadan sonraki 11. Gündeyim. Bata kalmış 3 gün eğer olsaydı silik milik bişey çıkardı. Zaten her an adet olacak gibiyim sanki ucunda duruyor

Canımm cok sevindim, vallahı ne güzel bir haber olduınsallah saglıcakla devam eder, iğne konusunda pek bilgim yok

Bellı olmaz canım, dollenmesı veya rahme ulasması gecıktıyse yani 1 gun bıle gecıktıyse testte cikmamis olabılır, umut var

Kırmızılar gelmeden umu vardır, ben de dün oldum hayır bir de ya bu ay olmadı desem de içimde hep bir Umut varmış meğer olana kadar yarın randevu aldım doktora gidiyorum.
herkese günaydın kızlar

Merhaba canım. Bak 4 yaşında bir oğlun varmış Allah bağışlasın, yine olur neden olmasın? Biz daha ilkinde böyle tökezledik manevi olarak baksana.. bende pıhtılaşma bozukluğu var tek bir gende ama doktor bunun çok önemli bir bozukluk olmadığını söyledi, tüm pıhtılaşma bozuklukları önem arzetmiyor esasen. Ben diğer test hakkında bilgi sahibi değilim şuanlık.

Kırmızılar gelmeden umu vardır, ben de dün oldum hayır bir de ya bu ay olmadı desem de içimde hep bir Umut varmış meğer olana kadar yarın randevu aldım doktora gidiyorum.
herkese günaydın kızlar
Bellı olmaz canım, dollenmesı veya rahme ulasması gecıktıyse yani 1 gun bıle gecıktıyse testte cikmamis olabılır, umut var
Ben adet olacağım gözüyle bakıyorum artık ama bir sürpriz olursa tadından yenmez tabi teşekkürler kızlar

Kızlar regl günüm geçti.Hcg hormonuna baktırmak istiyorum ama sağlık ocağından bakıyorlar mı? Yada hastaneden baktırmak istesem kadın doğumdan randevu mu almam gerekiyor?
evde test yaptın mı
sağlık ocağında da yapıyolar ama kan testi mesela ben ilçe olduğu için 1 haftada geç çıkıyor.merkezde ise bi kaç saate çıkar
özelden de direk kan testi yaptıırabilirsin kadın doğuma gitmeden ama

Yani canm başta düzensiz artış yapıp sonra saglıcakla bebegıne kacusan arkdslrm oldu inşllah sende onlardan olursun.yani olumlu olumsuz hertürlü geriyor insanı bu durum umarım sonu güzel olur
Hayırlısı canım artık en kötüye alıştırdım kendimi bugün akşam gideceğiz zaten artık hayırlısı

Canım inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin bende hiç sevmiyorum acele etmeyi test yaptım çizgileri görünce birazbekledim 7,8 haftalık iken gittim kan verdim kalp atışında baktım biliyorum insan gördükçe çizgileri dayanamıyor hemen kan vermek keseyi görmek istiyor sabır canım inşallah geç dollendigi için oliyordur bunlar inşallah bugün yüksek artış la kese de görürsün
Malesef hepimiz de bu yollardan geçtik birazxsabir cizgielri görünce en az 6 haftayı geçse hiç deglse o zaman doğruyu gororruz anlarız var mı yok mu diye
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer sağlıklı gebelik yaşarsın
Kız dur acele etme daha 3 gün var kendini hemen üzme negstif yapma sabırla bekle 5 gün daha inşallah pozitif olur

Benim pai ve mtfr677 heterozigot çıktı. 4000lik iğne ve coraspin verecek insallah yeterli gelir. İzmir'de riskli gebelik uzmanı bana en az üç saat uzaklıkta. Oraya gidebilecegimi sanmıyorum. Özel ve devlette iki farklı deneyimli doktor aynı seyleri söyledi. Bakalım inşallah bu sefer sağlıkla devam eder ve kucağıma alırım

Hangi geninde sıkıntı çıktı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…