- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.639
Tşkürler cnm inşalh hepimiz anne oluruz da hasret son bulurGEçmiş olsun canım sağlıklı bir şekilde nasip olsun tekrardan
Canm ben dış gebelik geçirdim katlaya katlaya 10bine çıkmıştı.değerler düşük diye dış gebeliğe odaklanma önce geç döllenme olabilir keşke 2gün daha bekleseydin.2gün sonra tekrarla değer düzene girerse ferahlarsın birazKızlar,size umutsuz ama içinde hala bir umutla soru sormak istiyorum.
18 agustos beta 53
21 Ağustos beta 68
22 agustos beta 100 yani demem o Kİ. Dün ve bugün arasında daha 24 saat dolmadı 22 saatte 30 artmış ya iki gün Yani 23 agustosu beklesem 134 olsa mesela sağlıklı sayılacaktı . Acaba benimle midiryoksa dış gebelik vs olabilir mi yine salı randevum vardı o kadar çok merak ediyorum Kİ değeri garip çıkıp güzel bir sevinç yaşayan varmıdır ?
Üst üste 2 gun yaptım, bi de şu masajı yaptım aklıma geldikçe, belkı de masaj da etkilemiştirYapayım bi yarın bakalım
Canımsın, burda her gebelık haberinde hepimiz yenıden umut doluyoruz, inancımız artıyor olacagınaİnşallaj güzel haberlerin olur o kadar çok istiyorum Kİ kendim kader sizlerin olsa sevineceğimBirbirimize umut ışık olalım
Canım umudunu kırmak istemem ama mutlaka takipte ol, burda sutlac diye bir arkadsımız vardı, degerleri kucuk ve duzensız artmıstı, dıs gebelık dedıler, ama o 10 gun kadar beklemişti. Ama rabbimin hikmetine sual olunmaz, ınsallah bebegın senınledir, bak daha bebişi de kaldırmadım ilk sayfadanKızlar,size umutsuz ama içinde hala bir umutla soru sormak istiyorum.
18 agustos beta 53
21 Ağustos beta 68
22 agustos beta 100 yani demem o Kİ. Dün ve bugün arasında daha 24 saat dolmadı 22 saatte 30 artmış ya iki gün Yani 23 agustosu beklesem 134 olsa mesela sağlıklı sayılacaktı . Acaba benimle midiryoksa dış gebelik vs olabilir mi yine salı randevum vardı o kadar çok merak ediyorum Kİ değeri garip çıkıp güzel bir sevinç yaşayan varmıdır ?
Doktora gideceğim salı günü inşallah birşeyler değişirCanm ben dış gebelik geçirdim katlaya katlaya 10bine çıkmıştı.değerler düşük diye dış gebeliğe odaklanma önce geç döllenme olabilir keşke 2gün daha bekleseydin.2gün sonra tekrarla değer düzene girerse ferahlarsın biraz
bu dış gebelikte hem yüksek hem düzenli hem az artışlar olabiliyor demekki.ne zor işlerCanım umudunu kırmak istemem ama mutlaka takipte ol, burda sutlac diye bir arkadsımız vardı, degerleri kucuk ve duzensız artmıstı, dıs gebelık dedıler, ama o 10 gun kadar beklemişti. Ama rabbimin hikmetine sual olunmaz, ınsallah bebegın senınledir, bak daha bebişi de kaldırmadım ilk sayfadan
senin doğal mı transfermi bu gebelik? üzülmemeye çalış inşallah dış gebelik olmasında öncelikle.zor gerçekten seni anlıyorum ama iyiyede kötüyede hazırlaman lazım kendini inşallah değerler katlarda bu üzüntü boşa olurDoktora gideceğim salı günü inşallah birşeyler değişirbakıyorum da başka bir forumda olan varmış ama bilemedim dün haberi öğrendiğimde düğündeydim bir de sanki cenazem var ana herkes ben öldüm diye oynuyor gibi gergindim
İnşallahCanım umudunu kırmak istemem ama mutlaka takipte ol, burda sutlac diye bir arkadsımız vardı, degerleri kucuk ve duzensız artmıstı, dıs gebelık dedıler, ama o 10 gun kadar beklemişti. Ama rabbimin hikmetine sual olunmaz, ınsallah bebegın senınledir, bak daha bebişi de kaldırmadım ilk sayfadan
İnşallah canım . Tek korkum o dış gebelik olursa daha önce de kürtaj oldum ikinci de olursa artık her seferinde dış gebelik oluşma ihtimali artar demişti doktorsenin doğal mı transfermi bu gebelik? üzülmemeye çalış inşallah dış gebelik olmasında öncelikle.zor gerçekten seni anlıyorum ama iyiyede kötüyede hazırlaman lazım kendini inşallah değerler katlarda bu üzüntü boşa olur
canım öncelikle her denemede olupta sonra sonlanıyorsa bunun bir nedeni vardırİnşallah canım . Tek korkum o dış gebelik olursa daha önce de kürtaj oldum ikinci de olursa artık her seferinde dış gebelik oluşma ihtimali artar demişti doktornormal canım bizim her denememizde oluyor hamilelik değeri pozitif çıkıyor ama sonuca erişmiyor hep ikinci değerden sonra bozuluyor yani hangi ay planlasak hep o test kırmızı çıktı ama kan testi olunca işler hep bozuldu
Ahh canım yaa, bızler o kadar iyi anne baba olacaz ki, cennet gibi kokacak evimiz ocagımız, umudumuzu kaybetmiyoruz hıcbır zaman, benı sakın yanlıs anlama olur mu, o arkadsımızın basına geldı,ondan edındıgımız tecrubeyi paylastım sadeceİnşallahDün çok kötü oldum ya bu sefer gerçekten var diye düşündüğüm için sinirden öldüm resmen ama hala umutluyum umarım bir yıkım gerçekleşmez hayırlısı … bazen kendimi zaten ortalık Afgan Suriyeli dolu, kuraklı iklim sorunları, binlerce kötülük var dalan diye olmasa da hayırlısı benim çocuk istememden dolayı bir masumun hayatını da mahvetmektense olmuyorsa da hayırlısıdır diye teselli ettiğim bile oluyor
Tıbbi genetikte test verdim detaylı bakılıyordu sadece rahim filmi kalcak geriye sanırımcanım öncelikle her denemede olupta sonra sonlanıyorsa bunun bir nedeni vardır
kromozom testi
Trombofili testı
Rahim duvarı
Dna hasar testi bunlar gerçekten önemli. Bu testleri yaptırdınızmı? Bak yaşın daha genç ümidini kırma ben 36 yasında 8yıllık evliyim 3kayıbım var umudumu hiç kaybetmedim.
Biliyorum canım biliyorumAhh canım yaa, bızler o kadar iyi anne baba olacaz ki, cennet gibi kokacak evimiz ocagımız, umudumuzu kaybetmiyoruz hıcbır zaman, benı sakın yanlıs anlama olur mu, o arkadsımızın basına geldı,ondan edındıgımız tecrubeyi paylastım sadece
Ah canm benim ya gerçekten duygulandım.zaten kendi stresimiz yetmiyor gibi birde çevrenin verdiği stres ,eksiklik duygusu hepimizin yaşadığı şeyler.ben bu yüzden işi bile bıraktım izole yaşıyorum herkesten uzak.üst üste kayıplar yorucu.bak testlerini vermişin hsg yede baksnlar yapışıklık vs .enfeksiyon felan varmı rahimde kültür testi de yaptır enfeksiyon da bu duruma yol açabilir.sen elinden gelen her şeyi yap sonrası takdir Allahın.ama inan daha gençsin elbet çözüm bulunur bunlar sadece geride kalırTıbbi genetikte test verdim detaylı bakılıyordu sadece rahim filmi kalcak geriye sanırımhayırlısı inşallah hepinize teşekkür ederim canım biliyorum ama zorlanıyorum çünkü 6 kez falan başımıza geldi artık eşimde çok zor dayanıyor . Ben ağlarken sağlam durmaya çalışıyordu ama sonra gördüm ağlıyordu o zaman daha da kötü oldum. Kürtaja girdiğimde hiç uyumamıştı bana bişey olacak diye korktuğu için ben çıktıktan sonra ağladı bunları gördükçe dahada zorlanıyorum ama şunu anladım bizi biz anlarız. Sizler iyi ki varsınız. Eşler birbirine destekçi gerçekten ailende de anlaşılmak zor oluyor. Olur diyip geçiştiren yok mu diye soran çocukları vardı bir tane daha geliyormuş diye başkalarını işaret edenler
Elbette iyi dusunecez,ama herseye hazırlıklı olmalıyız ki yenıden dimdik kalkalım ayaga, ben kalp atısı olmadignda kabullenemedım bu durumu 2 hafta oyalandım, doktorum ciddi bi şekilde ısrar etti, sözümü dinle diye, zar zor toparlandım, ama şimdi daha gucluyum. Bu arada Bagısıklık testı de yaptır canım ek olarakBiliyorum canım biliyorumİşte ah bu iyi düşünme çabaları Ama olmazsa da artık zaten aşı olmadım covid aşısı olur hiç adet düzenimi takip etmem ilerde olursa kendisi olsun derim şu test sonuçlarım çıkınca zaten varsa bir sorun anlaşılır inşallah da çözülebilecek bir sorun çıkar varsa da
İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur umarım . Bir anda hepimiz hamile kalsakAh canm benim ya gerçekten duygulandım.zaten kendi stresimiz yetmiyor gibi birde çevrenin verdiği stres ,eksiklik duygusu hepimizin yaşadığı şeyler.ben bu yüzden işi bile bıraktım izole yaşıyorum herkesten uzak.üst üste kayıplar yorucu.bak testlerini vermişin hsg yede baksnlar yapışıklık vs .enfeksiyon felan varmı rahimde kültür testi de yaptır enfeksiyon da bu duruma yol açabilir.sen elinden gelen her şeyi yap sonrası takdir Allahın.ama inan daha gençsin elbet çözüm bulunur bunlar sadece geride kalır
Tamm baktırayım bu hafta salı gideceğim zaman bağışıklık rahim kültürü bunları not alıyorumElbette iyi dusunecez,ama herseye hazırlıklı olmalıyız ki yenıden dimdik kalkalım ayaga, ben kalp atısı olmadignda kabullenemedım bu durumu 2 hafta oyalandım, doktorum ciddi bi şekilde ısrar etti, sözümü dinle diye, zar zor toparlandım, ama şimdi daha gucluyum. Bu arada Bagısıklık testı de yaptır canım ek olarak