Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elbette iyi dusunecez,ama herseye hazırlıklı olmalıyız ki yenıden dimdik kalkalım ayaga, ben kalp atısı olmadignda kabullenemedım bu durumu 2 hafta oyalandım, doktorum ciddi bi şekilde ısrar etti, sözümü dinle diye, zar zor toparlandım, ama şimdi daha gucluyum. Bu arada Bagısıklık testı de yaptır canım ek olarak
Sanada çok geçmiş olsun;( bir an gözümün önüne geldi unuttum derken canlanıyor gözümde.

İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur umarım . Bir anda hepimiz hamile kalsak 😢🙏🏻 Allahım noluuuur 🙏🏻 Rahimde enfeksiyon olsa Ağrı sızı bir şey olmadan da belli olur mu ? Benim genelde alttan muayene ile baktıklarında hep herhangi bir sorun yok gayet sağlıklısın lafından başka bir şey duymadığımız için 😓
Canm ben enfeksiyondan çok çektim öyle sinai bir illet ki muayenede belli olmayabiliyor,agrı sızı olmayabiliyor.kuzenım eşide düşüklerden sonra enfeksıyon varlığı tespit edildi tedavi oldu cocuguna kavustu.sebep budur die değil ama kültür ver bu seçebeği ele kafandan.olmaz dediğimiz herşey oluyor baksana

Enfeksiyon vardır rahim ince kalır tutunmaz
Kromozom anomalisi vardır tutunmaz
bağışıklık güçlüdür bebeği kabul etmez
Hormon dengesi sorunludur tutmaz
kan pıhtılaşması vardır düşer
Ya okadar cok neden okdr test varki ben testlerle uğraşmaktan yıllarca bıktımm

Ben eylulden beri gıdıyorum doktora, o kadar cok test yaptırdım kı son 1 yıl içinde, sebepsiz infertilite en zoru🤷‍♀️

Canm ben enfeksiyondan çok çektim öyle sinai bir illet ki muayenede belli olmayabiliyor,agrı sızı olmayabiliyor.kuzenım eşide düşüklerden sonra enfeksıyon varlığı tespit edildi tedavi oldu cocuguna kavustu.sebep budur die değil ama kültür ver bu seçebeği ele kafandan.olmaz dediğimiz herşey oluyor baksana
haklısın olabilir tabi 😣 inşallah varsa da bir sorun çözümü bulunsun da 🙏🏻

Bagısıklık testini yumurtlamaya gore bakıyorlar, hem dur bakalım, yarın olsun hayrolsun, belkı duzenlı yukselıse gececek degerler
O testler benim görev yaptığım yerde de yapılmıyordur kesin doğudayım da ben 😢 neyse üzülmeyeceğim… üzümemeye çalışacağım rabbim hayırlısını versin ☹️😓 bu sebepsiz infertelite ne ? Sebepsiz düşük gibi mi

Ben eylulden beri gıdıyorum doktora, o kadar cok test yaptırdım kı son 1 yıl içinde, sebepsiz infertilite en zoru🤷‍♀️
Banada yıllarca öyle dediler klomenle 2yılımı yediler.ama sorun enfeksiyon tüplerimi enfekte etmiş.bir sebep varsa bulmakta zor oluyor yada nasip olmuyor.bende eylülde basladm tüp bebeğe
oldu kaybettim hiç bir işimde rast gitmedi.testler zaten bıktırıyor insanı

Bağışıklık bebeği kabul etmiyorsa bunun tedavisi nasıl birşey oluyor Kİ

Doğru keşke tecrübelenmeseydik ama napalım kısmet buymuş.ben 2ay kendime gelemedim birilerini aradım konusacak burayı buldum atlatmaya çalısıyorum bende geçsin iyileşeyim istiyorum
Burası olmasa ben napardım bılmıyorum, kafamda kurar kurar dururdum, benı benden daha cok merak eden, o kadar sıcakkanlı arkadaslar edindim kı burada, iyiki birbirimize destek olduk 🙏🏻

Banada yıllarca öyle dediler klomenle 2yılımı yediler.ama sorun enfeksiyon tüplerimi enfekte etmiş.bir sebep varsa bulmakta zor oluyor yada nasip olmuyor.bende eylülde basladm tüp bebeğe
oldu kaybettim hiç bir işimde rast gitmedi.testler zaten bıktırıyor insanı
Bazen tıbba da güvenim kalmıyor 😣 gerçekten oyalanıyormuşum gibi geliyor. Her gittiğinde sağlıklısın iyisin aman bir yıl bekle aman biraz daha bekle vs vs 😟

Burası olmasa ben napardım bılmıyorum, kafamda kurar kurar dururdum, benı benden daha cok merak eden, o kadar sıcakkanlı arkadaslar edindim kı burada, iyiki birbirimize destek olduk 🙏🏻
Şimdi olumlu düşünüyoruz özellikle senin için hem bize umut olur🙏🏻 Sabrın sonu selamet diye ♥️ Güzel gelişmelerle sevindir bizi de canım hep dua ediyorum ☘️

bunun için dekort benzeri bağışıklık baskılayıcı kortizonlu ilaçlar veriyorlar.tüp bebekte bile kullanılıyor.bununla ilgili bir topıkte baya okumustum bir arkadas için.çözümsüz değil yani
Bende biraz araştırayım merak ettim gerçekten böyle bir sebep de olabilir mi acaba ☹️

O testler benim görev yaptığım yerde de yapılmıyordur kesin doğudayım da ben 😢 neyse üzülmeyeceğim… üzümemeye çalışacağım rabbim hayırlısını versin ☹️😓 bu sebepsiz infertelite ne ? Sebepsiz düşük gibi mi
Hamıle kalamıyorum canım, hersey normal, hem ben de hem eşimde, aşılama ile kaldım o da dustu işte, birsürü test yaptırdık hıcbır sorun cıkmıyor.. 🤷‍♀️

İyikide açmışın böle bir topik.bende bunalımdaydım konuscak anlayacak kimse yok.bende bugün aktif yaptım hesabımı bu sayfayı bulduğum iyi oldu.yoksa anlatamasak dert büyüyor devasa oluyor

X