Biryerde okumuştum bağışıklık bebeği kabul etmeyince düşük oluyor kalbi duruyoR gelişmiyor kotÜ huylu bagisiklik gibi birşey varmış sadece bebeğe karşı mi boyleler sanki yabanci birşey kabul etmiyorlar vücuda ne zor ya ne sıkıntılar varsa yeni öğreniyoruzBağışıklık bebeği kabul etmiyorsa bunun tedavisi nasıl birşey oluyor Kİ
diyorum ya bir çok neden olabilir hepside önemli ama tedavisi mümkün sorunlar.drlar herzaman önemsemıyor olur olur deyıp geçiştiriyor.oyuzden kendinin dr olmalısın.Bende biraz araştırayım merak ettim gerçekten böyle bir sebep de olabilir mi acaba
Ben kucuk bir sehır de yasadıgım ıcın 2 yıl doktora gitmedim diyebilirim 1 2 kere devlette klasık hormon tahlili yaptırmıstım o kadar, buyuksehıre tayin cıkar cıkmaz solugu doktorda aldım.. Insallah artık son bulurhayırlısylaBanada yıllarca öyle dediler klomenle 2yılımı yediler.ama sorun enfeksiyon tüplerimi enfekte etmiş.bir sebep varsa bulmakta zor oluyor yada nasip olmuyor.bende eylülde basladm tüp bebeğe
oldu kaybettim hiç bir işimde rast gitmedi.testler zaten bıktırıyor insanı
Allah razı olsun canım benımŞimdi olumlu düşünüyoruz özellikle senin için hem bize umut olurSabrın sonu selamet diye Güzel gelişmelerle sevindir bizi de canım hep dua ediyorum
İnşallah cnm tüm testleri yaptırdın ozamn değilmi?? eşinde dahil inan sebepsiz die birşey yok sebebi bulunamamış var.iyice araştır aklına gelebilcek öğrendiğin her ihtimali ele.ben kendi sorunumu inan kendim buldum.bir anlatsam baştan yuh dersin.Ben kucuk bir sehır de yasadıgım ıcın 2 yıl doktora gitmedim diyebilirim 1 2 kere devlette klasık hormon tahlili yaptırmıstım o kadar, buyuksehıre tayin cıkar cıkmaz solugu doktorda aldım.. Insallah artık son bulurhayırlısyla
O zaman tekrardan aramıza hosgeldın diyorumİyikide açmışın böle bir topik.bende bunalımdaydım konuscak anlayacak kimse yok.bende bugün aktif yaptım hesabımı bu sayfayı bulduğum iyi oldu.yoksa anlatamasak dert büyüyor devasa oluyor
Hb inşallah artık güzel duyguları konuşuruz zamanı gelinceO zaman tekrardan aramıza hosgeldın diyorumbu zor gunler gececek insallah hep birlikte atlatacagız
Vallahı doktorun istediği herseyi yaptırdım, arastırıyorum okuyorum sureklı ama sebep bulamamadı, acaba bagısıklık mı dedık, o da normal cıktı...İnşallah cnm tüm testleri yaptırdın ozamn değilmi?? eşinde dahil inan sebepsiz die birşey yok sebebi bulunamamış var.iyice araştır aklına gelebilcek öğrendiğin her ihtimali ele.ben kendi sorunumu inan kendim buldum.bir anlatsam baştan yuh dersin.
herşeye baktırmana rağmen sorun yoksa eve işte orasıda nasip .kendiliğinden çıkagelsin sanaVallahı doktorun istediği herseyi yaptırdım, arastırıyorum okuyorum sureklı ama sebep bulamamadı, acaba bagısıklık mı dedık, o da normal cıktı...
Nasip bıraz da bu işler, vakti var demek ki daha
Zamanı gelmiştir rabbim o nefesi versin içindeki o küçük kan bi Bebek olsun inş teyzeleri de bizHamıle kalamıyorum canım, hersey normal, hem ben de hem eşimde, aşılama ile kaldım o da dustu işte, birsürü test yaptırdık hıcbır sorun cıkmıyor..
Evet, transfer olucam Allahın izniyle bugun adet oldum yarın kontrole gıdıcem, ilk deneme taze transferdi, ıkıncı dondurulmus olacakherşeye baktırmana rağmen sorun yoksa eve işte orasıda nasip .kendiliğinden çıkagelsin sanatüp bebek deniyecekmisin tekrar
İnsallah canımZamanı gelmiştir rabbim o nefesi versin içindeki o küçük kan bi Bebek olsun inş teyzeleri de biz
Evet demin okudumEvet, transfer olucam Allahın izniyle bugun adet oldum yarın kontrole gıdıcem, ilk deneme taze transferdi, ıkıncı dondurulmus olacak
Evet bende ona bakıyorum şimdi rabbim nasıl gizemle işlemiş tüm sistemiBiryerde okumuştum bağışıklık bebeği kabul etmeyince düşük oluyor kalbi duruyoR gelişmiyor kotÜ huylu bagisiklik gibi birşey varmış sadece bebeğe karşı mi boyleler sanki yabanci birşey kabul etmiyorlar vücuda ne zor ya ne sıkıntılar varsa yeni öğreniyoruz
Donmuşta şans daha yüksek olcak olcak kaçarı yokEvet, transfer olucam Allahın izniyle bugun adet oldum yarın kontrole gıdıcem, ilk deneme taze transferdi, ıkıncı dondurulmus olacak
Transferi hemen olacak mısın toplama yaptırırsan? Dondurulmus var mıydı cnm?Evet demin okudumeylül tüp bebek bende takip ediyorum topiği.ama ben eylülde düşünüyordüm lakin 3regl geçsin diyor kızlar kafam karıştı napsın bu halley bilemedi
İnşallah biz de bekliyoruz sohrabı sabırsızlıkla hayırlısıyla gelsinDonmuşta şans daha yüksek olcak olcak kaçarı yok
Oyle dıyorlar da, benım ilk tedavide 5aa cıft embrıyo tutmayınca herseye hazırlıklıyım, embrıyolog %90 hamilesin demıstı ama elde var sıfırDonmuşta şans daha yüksek olcak olcak kaçarı yok
Evt cnm benmde 2.deneme donmuş var 4tane 2tanesini yaptırmıstm biri tuttu kaybettim.şimdi gene 2tane yaptırcam sadece tarih konusunda emin değilim.Allahtan donmuslar var baştan baslamak suan benı yorardıTransferi hemen olacak mısın toplama yaptırırsan? Dondurulmus var mıydı cnm?
Aminnnnn.içimdeki ses bir kaç ay sonra burda baska seyler konuscaz dioİnşallah biz de bekliyoruz sohrabı sabırsızlıkla hayırlısıyla gelsin