Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bağışıklık bebeği kabul etmiyorsa bunun tedavisi nasıl birşey oluyor Kİ
Biryerde okumuştum bağışıklık bebeği kabul etmeyince düşük oluyor kalbi duruyoR gelişmiyor kotÜ huylu bagisiklik gibi birşey varmış sadece bebeğe karşı mi boyleler sanki yabanci birşey kabul etmiyorlar vücuda ne zor ya ne sıkıntılar varsa yeni öğreniyoruz

Ben kucuk bir sehır de yasadıgım ıcın 2 yıl doktora gitmedim diyebilirim 1 2 kere devlette klasık hormon tahlili yaptırmıstım o kadar, buyuksehıre tayin cıkar cıkmaz solugu doktorda aldım.. Insallah artık son bulurhayırlısyla

İnşallah cnm tüm testleri yaptırdın ozamn değilmi?? eşinde dahil inan sebepsiz die birşey yok sebebi bulunamamış var.iyice araştır aklına gelebilcek öğrendiğin her ihtimali ele.ben kendi sorunumu inan kendim buldum.bir anlatsam baştan yuh dersin.

İyikide açmışın böle bir topik.bende bunalımdaydım konuscak anlayacak kimse yok.bende bugün aktif yaptım hesabımı bu sayfayı bulduğum iyi oldu.yoksa anlatamasak dert büyüyor devasa oluyor
O zaman tekrardan aramıza hosgeldın diyorum bu zor gunler gececek insallah hep birlikte atlatacagız

Vallahı doktorun istediği herseyi yaptırdım, arastırıyorum okuyorum sureklı ama sebep bulamamadı, acaba bagısıklık mı dedık, o da normal cıktı...
Nasip bıraz da bu işler, vakti var demek ki daha

Vallahı doktorun istediği herseyi yaptırdım, arastırıyorum okuyorum sureklı ama sebep bulamamadı, acaba bagısıklık mı dedık, o da normal cıktı...
Nasip bıraz da bu işler, vakti var demek ki daha
herşeye baktırmana rağmen sorun yoksa eve işte orasıda nasip .kendiliğinden çıkagelsin sana tüp bebek deniyecekmisin tekrar

Evet, transfer olucam Allahın izniyle bugun adet oldum yarın kontrole gıdıcem, ilk deneme taze transferdi, ıkıncı dondurulmus olacak
Evet demin okudumeylül tüp bebek bende takip ediyorum topiği.ama ben eylülde düşünüyordüm lakin 3regl geçsin diyor kızlar kafam karıştınapsın bu halley bilemedi

Evet bende ona bakıyorum şimdi rabbim nasıl gizemle işlemiş tüm sistemi Ol derse de olacak umarım ol, larımız çok olur ben bu kadar çocuğa nasıl bakarım deriz

Evet demin okudumeylül tüp bebek bende takip ediyorum topiği.ama ben eylülde düşünüyordüm lakin 3regl geçsin diyor kızlar kafam karıştınapsın bu halley bilemedi
Transferi hemen olacak mısın toplama yaptırırsan? Dondurulmus var mıydı cnm?

Transferi hemen olacak mısın toplama yaptırırsan? Dondurulmus var mıydı cnm?
Evt cnm benmde 2.deneme donmuş var 4tane 2tanesini yaptırmıstm biri tuttu kaybettim.şimdi gene 2tane yaptırcam sadece tarih konusunda emin değilim.Allahtan donmuslar var baştan baslamak suan benı yorardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…