İnşallah güzel haberlerle dönersin aramıza cnm..Merhaba kızlar, bende tatildeyimbiraz kafam dağıldı, hele ki gecikmeden sonra baya umutlanmıştım, şimdi geciktirici kullanıyorum, yarın bırakacağım, Eylül ekim kasım gibi ara vereceğim biraz kafam rahatlasın, sahalardan çekileceğim az Aralık ocak gibi görüşmek üzere ara ara girer bakarım inşallah yine hepinize sevgiler
İnşallah cnm herkesin var işte kayıpları hepimize artık bebişli yıllar için dua ediyorumÇok geçmiş olsun canım.
İnşallah 4.’yü sağlıkla kucağına alırsın.
Saol cnm benim.artık üzülmüyorum inan buda sınavımız bundan sonrası güzel olsun hepimizeGeçmiş olsun canımRabb'im birdaha yasatmasin inşallah
canm başta dr die geçininen şahıslar bakmıslar crp 41olmus bana sölemedi bile tedavide etmedi baska dr a gittim oda bakmadan serklaj yaptı kana karıstı 125 oldu crp cok geç müdahele yapıldı ama hayatı riske girip cok kan kayıp ettiğim için düşük yaptırdılar tabıkı takdiri ilahi ama dr ların ihmalkarlıga fazlasıyla ugradımAllah sabırlar versin cnm, enfeksiyon yoğun muydu, normalde herkeste oluyor ya ondan sordum, k bakma
Ayyykendi düştü birincisi 7haftalık ,2.dış gebelkti 7haftalıktı kalbi atıyordu ama tüpümdeydi tüpüm alındı.3.tüp bebek 17haftalıktı enfeksıyondan dolayı suyu bitti düşürttüler ilaçla 2ay önce
Gözün aydın balımKızlar adet oldum, öyle rahatladım ki kafa olarakıkı gundur leslıe yapıyorum hoplaya hoplaya
İnsallh canım yaÇok geçmiş olsun canıminşallah o perde işini de halledersiniz bizim komşu da da vardı perde haberi yoktu 5 düşük yapmıştı meğer perde b var diyeymis bebeğin yeri dar kalıyormuş oksijensiz kalıyor ve kalbi duruyormuş inşallah sende tedavini olursun biran önce kurtulursun bu perde den ssnde evlat sahibi olursun bizim komsu gibi
Kısmet canım bende umutluydim senin içingitmeseydin ya ozletme kendini iyice dinlen kendine gel seni bekliyoruz buraya inşallah Aralık Ocak ayı müjdeli haberler le dönersin aramzia
Bu konuları okuyunca başıma ağrı giriyorçok uyz oluyorum böyle insanlara hele ki bir erkeğin sana eşine demesi iğrenç git kardeisne söyle bari yengenin yanında niye öyle diyon Allah sabır versin canim kendini suçlama olacağı varsa olur o yizden suç senin değil kısmet değilmiş
Şükür cnim şimdi sen yarın ne yapacaksın transfer için insalalh Eylül ayı bereketli geçerhiç bir sıkıntı olmadan atlatırsın bu süreci inşallah
Amin inşallah canımSaol cnm benim.artık üzülmüyorum inan buda sınavımız bundan sonrası güzel olsun hepimize
Canm benim saolasın.hepimizin üzüntüleri oldu artık güzel haberlerle geçen bir yıl olur inşallah.AyyyRabbim sabır versin canım. İnsallh bundan sonrası iyi olur bizim için
AminnAmin inşallah canıminşallah birgün bu sınavı geçersiniz ailecek
15 sonrası sıkıntı demişti doktorum bana da.. Peki belirtin falan olmuş muydu? Gerçekten doktor ihmali var gibi görünüyorcanm başta dr die geçininen şahıslar bakmıslar crp 41olmus bana sölemedi bile tedavide etmedi baska dr a gittim oda bakmadan serklaj yaptı kana karıstı 125 oldu crp cok geç müdahele yapıldı ama hayatı riske girip cok kan kayıp ettiğim için düşük yaptırdılar tabıkı takdiri ilahi ama dr ların ihmalkarlıga fazlasıyla ugradım
bir ıkı defa kasıntı ve yanma oldu vajına da sonra gittim krem verdiler geçti.akabinde 13.hafta leke basladı gittim iğne verdi snra agır kanamalar basladı hastanede yattım 2defa yine iğne(progesteron) ama enfeksıyon testide yapmıslar lakın ben cok snra bebek kaybından snra e-nabızda gördm.serklajdan snra asırı şiddetli öyle böyle olmayan agrılar cektm her sefernde dr sen nazlanıyrsn vs dedi kanım bitti vücutta hala nazlısın dedi en sn crp baktı durum kritik birsürü antıbıyotık hap iğne fayda etmedi suyu bitti asırı kanamayla düşük snrası okdr cok sey yasattılarki yazmak uzun sürer.detaylı olarak15 sonrası sıkıntı demişti doktorum bana da.. Peki belirtin falan olmuş muydu? Gerçekten doktor ihmali var gibi görünüyor
Gözün aydın fıstıkKızlar adet oldum, öyle rahatladım ki kafa olarakıkı gundur leslıe yapıyorum hoplaya hoplaya
Bir de işin garip kısmı kendi ailemden bu tarz laflar geçmedi...hep öbür taraftan... Ya da arkadaşlardan...bir hafta boyunca hergun abartısız ağladım...annem geldi yemek vs yaptı. Sonra kalktım gittim kuaföre saçlarımi kestirdim. O saçlar gitti ben acımı içime attım... İşe tekrar başladım...he evet hala ultrason görüntüsü cuzdanimda duruyor o ayrı 9 haftalık olmasına rağmen başı bile belliydi... İnşallah sağlıkla sihhatle kavuşuruz evlatlarımızaHayır, sanki sen onlardan daha az düşüneceksin bebeğini?
Böyle zamanlarda düşük yapana hiçbir şey dememek lazım. Teselli bile batıyo insana.
Benim sadece en yakınlarım biliyordu.
Eşimle birlikte üzüldük tabi ama kahrolmadık çok. Allah verdi, Allah aldı dedik. Ama annem çok kötü oldu. Durup durup gözleri doluyordu, banyoya atıyordu kendini. Bizi üzmek istemiyordu. İnsan onu öyle görünce daha da üzülüyo. Güçlü durmaya çalışıyorum, belli etmiyorum falan sanıyorlardı heralde.
Ama cidden tamamen teslim olunca Rabbim sabrını veriyo.
Nasibimizde varsa bir gün biz de yavrumuzu kucağımıza alırız inşallah. Yoksa da ne yapalım. Anne baba olmak güzel şey ama hayattaki en önemli şey değil bence. Çok şükür, mutlu ve huzurlu bir yuvamız var.
Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda ruhen, bedenen ve aklen sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Yanımda demiyor direk bana diyor banaÇok geçmiş olsun canıminşallah o perde işini de halledersiniz bizim komşu da da vardı perde haberi yoktu 5 düşük yapmıştı meğer perde b var diyeymis bebeğin yeri dar kalıyormuş oksijensiz kalıyor ve kalbi duruyormuş inşallah sende tedavini olursun biran önce kurtulursun bu perde den ssnde evlat sahibi olursun bizim komsu gibi
Kısmet canım bende umutluydim senin içingitmeseydin ya ozletme kendini iyice dinlen kendine gel seni bekliyoruz buraya inşallah Aralık Ocak ayı müjdeli haberler le dönersin aramzia
Bu konuları okuyunca başıma ağrı giriyorçok uyz oluyorum böyle insanlara hele ki bir erkeğin sana eşine demesi iğrenç git kardeisne söyle bari yengenin yanında niye öyle diyon Allah sabır versin canim kendini suçlama olacağı varsa olur o yizden suç senin değil kısmet değilmiş
Şükür cnim şimdi sen yarın ne yapacaksın transfer için insalalh Eylül ayı bereketli geçerhiç bir sıkıntı olmadan atlatırsın bu süreci inşallah
İnşallah canım benimİnşallah bu sefer saglıkla alırsın kucagına cnm vende kaybettım bebıslerımı hersey nasip tabi yılmak yok elbet alcaz bizde mınnakları benmde 2.deneme olacak
K bakma hatırlattığım icinbir ıkı defa kasıntı ve yanma oldu vajına da sonra gittim krem verdiler geçti.akabinde 13.hafta leke basladı gittim iğne verdi snra agır kanamalar basladı hastanede yattım 2defa yine iğne(progesteron) ama enfeksıyon testide yapmıslar lakın ben cok snra bebek kaybından snra e-nabızda gördm.serklajdan snra asırı şiddetli öyle böyle olmayan agrılar cektm her sefernde dr sen nazlanıyrsn vs dedi kanım bitti vücutta hala nazlısın dedi en sn crp baktı durum kritik birsürü antıbıyotık hap iğne fayda etmedi suyu bitti asırı kanamayla düşük snrası okdr cok sey yasattılarki yazmak uzun sürer.detaylı olarak
Açtığım konulara bakarsan orda var
İyi demişsin evlensin görsün o zman çocuk yapmayı çok istiyorsaGözün aydın fıstık
Bir de işin garip kısmı kendi ailemden bu tarz laflar geçmedi...hep öbür taraftan... Ya da arkadaşlardan...bir hafta boyunca hergun abartısız ağladım...annem geldi yemek vs yaptı. Sonra kalktım gittim kuaföre saçlarımi kestirdim. O saçlar gitti ben acımı içime attım... İşe tekrar başladım...he evet hala ultrason görüntüsü cuzdanimda duruyor o ayrı 9 haftalık olmasına rağmen başı bile belliydi... İnşallah sağlıkla sihhatle kavuşuruz evlatlarımıza
Yanımda demiyor direk bana diyor bana
Pare çalışmalara başlayın ben yeğen istiyorum diyededim abi bende yeğen istiyorum ne zaman evleniyorsun dedim kaldı öyle artık suçlamıyorum kendimi sagliksizdi daha çok üzmeden gitti...melek oldu... diyorum
Oooo süper süperKızlar adet oldum, öyle rahatladım ki kafa olarakıkı gundur leslıe yapıyorum hoplaya hoplaya
Tşkürler olsun geçti gitti artık geleceğe bakıyorumK bakma hatırlattığım icinzor seyler yaşamışsın, rabbim mükafatıni en güzel zamanda nasip etsin inşallah..
Ara ara girerim kuzum hasretinize dayanamam yaaÇok geçmiş olsun canıminşallah o perde işini de halledersiniz bizim komşu da da vardı perde haberi yoktu 5 düşük yapmıştı meğer perde b var diyeymis bebeğin yeri dar kalıyormuş oksijensiz kalıyor ve kalbi duruyormuş inşallah sende tedavini olursun biran önce kurtulursun bu perde den ssnde evlat sahibi olursun bizim komsu gibi
Gelirim kuzum tabi, güzel duaların için çok teşekkürlerEN önemlisi senin sağlığın. Ne zaman hazır hissedersen o zaman denersin tekrar. İnşallah istediğin zaman sağlıkla nasip olur güzel bir evlatarada gel ama özletme