Tabiki geleceğim kuzum, olayları merak ediyorum güzel haberlerinizi okuyacağım inşallahBizi bırakma, sohbet etmeye gel
Canım ben 2 gün önce BioNTech aşımın 2.dozunu oldum. 1.dozdan 1 ay sonra Covid geçirmiştim, şimdi de aynı hastalıktaki gibi geçiyo.Valla bilmiyorum ki canım ben hemşireye sordum olabilirsin dedi.Birsey olmaz inşallah ya
Evet canım bakalım bende duruma göre transfer olayım diyorum ama bugün sözde aşı olacaktık ama 6 kişi olmadığı için kaldı bakalım yarın olabiliriz eşimle.Bende 2;dozun yan etkileri olduğunu duymuştum 2,dozdan sonraki adetle transfer hazırlığına baslayacaguz sözde ama kötü olursa bir ay daha beklerimCanım ben 2 gün önce BioNTech aşımın 2.dozunu oldum. 1.dozdan 1 ay sonra Covid geçirmiştim, şimdi de aynı hastalıktaki gibi geçiyo.
Eklem ağrısı, halsizlik, ara ara ateş...
İlkinde sadece kol ağrısı olmuştu, bu biraz ağır geçiyo.
1 hafta falan sürebilir diyorlar.
Eşimle birlikte olduk ama o gayet iyi.
Kişiden kişiye değişiyor sanırım.
Yani yine de bu durumu göze alarak planlama yapmak lazım.
gelsin bebeler
Oh yeni ay yeni umutlar
Hadi bakalım güzel haberler aliriz inşallah
Gözün aydın balımbeklenen günler geldi sonunda çok şükür inşallah güzel sonuçlar alırsın
Saolun kızlarGözün aydın fıstık
Yarın sadece kontrol Olcak, ılacları verecekler, rahmi ve hormonları takıp edecek kuzum transfere kadarÇok geçmiş olsun canıminşallah o perde işini de halledersiniz bizim komşu da da vardı perde haberi yoktu 5 düşük yapmıştı meğer perde b var diyeymis bebeğin yeri dar kalıyormuş oksijensiz kalıyor ve kalbi duruyormuş inşallah sende tedavini olursun biran önce kurtulursun bu perde den ssnde evlat sahibi olursun bizim komsu gibi
Kısmet canım bende umutluydim senin içingitmeseydin ya ozletme kendini iyice dinlen kendine gel seni bekliyoruz buraya inşallah Aralık Ocak ayı müjdeli haberler le dönersin aramzia
Bu konuları okuyunca başıma ağrı giriyorçok uyz oluyorum böyle insanlara hele ki bir erkeğin sana eşine demesi iğrenç git kardeisne söyle bari yengenin yanında niye öyle diyon Allah sabır versin canim kendini suçlama olacağı varsa olur o yizden suç senin değil kısmet değilmiş
Şükür cnim şimdi sen yarın ne yapacaksın transfer için insalalh Eylül ayı bereketli geçerhiç bir sıkıntı olmadan atlatırsın bu süreci inşallah
Transferin bu yumurtlamada olacak değil mi? İnşallah Eylül içerisinde güzel haberi alırızYarın sadece kontrol Olcak, ılacları verecekler, rahmi ve hormonları takıp edecek kuzum transfere kadar
Canım merhaba sende durumlar nasılTransferin bu yumurtlamada olacak değil mi? İnşallah Eylül içerisinde güzel haberi alırız
Evet canım 5 6 eylul gıbı olur herhalde transferTransferin bu yumurtlamada olacak değil mi? İnşallah Eylül içerisinde güzel haberi alırız
O zaman 10-11 eylülde bi takla atan beybi de sana gelecekEvet canım 5 6 eylul gıbı olur herhalde transfer
Bekliyorum canım, yarın 6+0 benim hesabıma göre. Salı için randevu alcam bakalım artık umduğumuzu görürüz inşallahCanım merhaba sende durumlar nasıl
Geçmiş olsun canım allah sana sağlık sabır versin bir daha yaşatmasın inşallahEvet canım vakumla
Yok canım yokPıhtılaşma yok öyle mi? Doktora gittin mi peki yani belki hormonlar da eşinin değerlerinde sıkıntı da olabilir
Amin inşallahÇok geçmiş olsun canımçok kısa sürdü sevincin Rabb'im birdaha yaşatmasın insalalh dikkat et kendine
Toparlan yine dön aramıza
Gözün aydın darısı başıma hoplasamda zıplasamda tık yok bendeKızlar adet oldum, öyle rahatladım ki kafa olarakıkı gundur leslıe yapıyorum hoplaya hoplaya
İnşallah düzelir artık kimse şu kan tahlilinden sonra üzülmesin kırmızı çizgi ölçümü hoooop gelsin bebekler nolur kiGeçmiş olsun canım bu bebişler ne nazlı çıktı üzmeden sevindirmicekler bizibaşımıza geldiği içinmidir çok sık duyar olduk çevremizde de vardır herşer de bi hayır canına birşey olmasın sağlıklısını nasip etsin rabbim
Yaaa insallahO zaman 10-11 eylülde bi takla atan beybi de sana gelecek
Leslıe yapGözün aydın darısı başıma hoplasamda zıplasamda tık yok bende
GEçmiş olsun canım sağlıklı bir şekilde nasip olsun tekrardankendi düştü birincisi 7haftalık ,2.dış gebelkti 7haftalıktı kalbi atıyordu ama tüpümdeydi tüpüm alındı.3.tüp bebek 17haftalıktı enfeksıyondan dolayı suyu bitti düşürttüler ilaçla 2ay önce
Yapayım bi yarın bakalımLeslıe yap
İnşallaj güzel haberlerin olur o kadar çok istiyorum Kİ kendim kader sizlerin olsa sevineceğimEvet canım 5 6 eylul gıbı olur herhalde transfer