- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
Evet iki adet sonra olurum büyük ihtimalle ama daha fazla ertelemek istmrotrim.Keske daha önceden olsaydım diyorum yumurtalar toplanacak diye erteledim.Birde öğretmenim,bir an önce olmak istedimya bende nette hep araştırdım tedavi öncesi kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor.ben birde 17haftalk düşük yaptım su ara mantıklımı karısık kafam ama sanırım aşıyı erteleyecegım bagısıklıgım cok düştü.senin transfer mi olacak
Transferi 2.dozdan enaz 15 gun sonra yaparım demıstı, semptomları agır gecırme riskine karsıaşıdan sonra ara vermek mi gerekiyor tedaviye? Bende kararsız kalmıştım aşı konusunda tedavi için.ama beklemekte kasıyor beni
Bana da once olursun demıstı, 40 kisiye atmadı 1 kisiye attı dedı riske atamam dedı doktor sonrasında.. Olmaz insalah aradan cıkmıs olurValla bilmiyorum ki canım ben hemşireye sordum olabilirsin dedi.Birsey olmaz inşallah ya
evet çalışırken riske etmemek adına aşı olmak daha olası.bende sürekli tedavi hamilelik derken erteledim sımdlk işten ayrıldm evdeyım izole yaşayarak erteleyeceğim.aşıdan sonra 2ay dinlenip snra transfer olursnz inşallah ilk denememiEvet iki adet sonra olurum büyük ihtimalle ama daha fazla ertelemek istmrotrim.Keske daha önceden olsaydım diyorum yumurtalar toplanacak diye erteledim.Birde öğretmenim,bir an önce olmak istedim
Merhaba canım, çok gecmis olsun öncelikle rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah. filminin görüntüsü varmı acaba benimde üstten biraz basık doktora sordum 1 cm üzerindeki basikliklarda sorun olabilir diyoruz dedi.benimkisi yarım cm mis.ama bende çok emin değilim bu soyleminden insanın aklı orda kalıyor.Yaptırıcam canım. İşin tuhafı hsg çekildi normal demisti. Sadece üstten biraz basıktı rahim sadece
Hayır malasef 3.denemem olacakevet çalışırken riske etmemek adına aşı olmak daha olası.bende sürekli tedavi hamilelik derken erteledim sımdlk işten ayrıldm evdeyım izole yaşayarak erteleyeceğim.aşıdan sonra 2ay dinlenip snra transfer olursnz inşallah ilk denememi
Gözün aydın diyim bari kuzum napalımBenim kırmızılar da dün geldi canım :)
İnşallah canım aradan çıksın bir an önce 20 gün sonra da ikinci dozu olup bitirelim aşı meselesiniBana da once olursun demıstı, 40 kisiye atmadı 1 kisiye attı dedı riske atamam dedı doktor sonrasında.. Olmaz insalah aradan cıkmıs olur
Hayır, sanki sen onlardan daha az düşüneceksin bebeğini?Bir de ilk duyduğunda kp şey demişti senden tek isteğim torunuma iyi bakman demişti. Kürtaj sonrası ağlayarak bakamadım bebeğime demiştim
Ne günlerdi zamanla unutuyorsun sözleri ama böyle hatırladıkça yine aynı şekilde canın yanıyor
gelsin bebelerKızlar adet oldum, öyle rahatladım ki kafa olarakıkı gundur leslıe yapıyorum hoplaya hoplaya
İnşallah bu sefer saglıkla alırsın kucagına cnm vende kaybettım bebıslerımı hersey nasip tabi yılmak yok elbet alcaz bizde mınnakları benmde 2.deneme olacakHayır malasef 3.denemem olacak2.denemem de düşük oldu tekrardan sil baştan başladık tedaviye 2 embriyo kaldı 5, Güne onları deneyeceğim
Seninkiler nasıl oldu canim kalbi mı durdu ?bende 3tane kaybettim çok zor ama insan zamanla hafifliyor inan.ben daha kaybedeli 2ay oldu ama insan yaşamaya devam ediyor işte zaman en güzel ilaç.güçlü ol
Doktorun iyiyse birşey diyemem ama tereddütün varsa iyi bir doktora çektir bence. Sonrasında herşey çözülür inşallah. Hepimiz yaşadık benzer şeyler ama umut her zaman var. Tabi ki daha çok yeni, önce kendini toparla biraz kafanı dinle.Evet vakumla yaptı canım. Sürekli bisey çıkıyor. Hsg de normal rahim deimisti şimdi böyle diyor. Bilmiyorum artık bebek istediğimden bile emin degilim
kendi düştü birincisi 7haftalık ,2.dış gebelkti 7haftalıktı kalbi atıyordu ama tüpümdeydi tüpüm alındı.3.tüp bebek 17haftalıktı enfeksıyondan dolayı suyu bitti düşürttüler ilaçla 2ay önceSeninkiler nasıl oldu canim kalbi mı durdu ?
Çok geçmiş olsun canım.kendi düştü birincisi 7haftalık ,2.dış gebelkti 7haftalıktı kalbi atıyordu ama tüpümdeydi tüpüm alındı.3.tüp bebek 17haftalıktı enfeksıyondan dolayı suyu bitti düşürttüler ilaçla 2ay önce
Çok geçmiş olsun canımCanım ilaçla düsmedi maalsef. Cumartesi 12 ye kadar sancı çektim. Pıhtılae düştü ama bebek yine düsmedi. Doktor kazıma işlemi yapmadan sacede bebeği aldı kürtajla. Evdeyim şuan.
Kısmet canım bende umutluydim senin içinMerhaba kızlar, bende tatildeyimbiraz kafam dağıldı, hele ki gecikmeden sonra baya umutlanmıştım, şimdi geciktirici kullanıyorum, yarın bırakacağım, Eylül ekim kasım gibi ara vereceğim biraz kafam rahatlasın, sahalardan çekileceğim az Aralık ocak gibi görüşmek üzere ara ara girer bakarım inşallah yine hepinize sevgiler
Bu konuları okuyunca başıma ağrı giriyorHepimiz maalesef yaşıyoruz benim kaynimda maalesef artık çalışmalara başlayın ben yeğen istiyorum dedi. Bir kadına çalışmalara başlayın ne demek.... Bu pandemi döneminde ise gitmedik evdeydik.. yine bir erkek arkadaş ben senden bu dönem bebek bekliyordun dedi. Ne yani evdeyiz diye 7/24 tövbe yarabbimbebeğimi kaybetmekteki sebepte bendim. Ders çalışmış olmam, adliye gibi gergin bir yerde çalışmam kendimi strese sokmamdı
Şükür cnim şimdi sen yarın ne yapacaksın transfer için insalalh Eylül ayı bereketli geçerKızlar adet oldum, öyle rahatladım ki kafa olarakıkı gundur leslıe yapıyorum hoplaya hoplaya
Geçmiş olsun canımkendi düştü birincisi 7haftalık ,2.dış gebelkti 7haftalıktı kalbi atıyordu ama tüpümdeydi tüpüm alındı.3.tüp bebek 17haftalıktı enfeksıyondan dolayı suyu bitti düşürttüler ilaçla 2ay önce
Oh yeni ay yeni umutlarKuzum grıpsen eger asıyı da mı ertelesen acaba, hayırlısı olsun dondurulmusda sans artıyormus, belkı boylesı cok daha ıyı olucak
Hadi bakalım güzel haberler aliriz inşallahAllah izin verirse kuzum, yarın gıdıcem doktora 2.gun gel demıslerdı
Allah sabırlar versin cnm, enfeksiyon yoğun muydu, normalde herkeste oluyor ya ondan sordum, k bakmakendi düştü birincisi 7haftalık ,2.dış gebelkti 7haftalıktı kalbi atıyordu ama tüpümdeydi tüpüm alındı.3.tüp bebek 17haftalıktı enfeksıyondan dolayı suyu bitti düşürttüler ilaçla 2ay önce