Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bende nette hep araştırdım tedavi öncesi kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor.ben birde 17haftalk düşük yaptım su ara mantıklımı karısık kafam ama sanırım aşıyı erteleyecegım bagısıklıgım cok düştü.senin transfer mi olacak
Evet iki adet sonra olurum büyük ihtimalle ama daha fazla ertelemek istmrotrim.Keske daha önceden olsaydım diyorum yumurtalar toplanacak diye erteledim.Birde öğretmenim,bir an önce olmak istedim

Evet iki adet sonra olurum büyük ihtimalle ama daha fazla ertelemek istmrotrim.Keske daha önceden olsaydım diyorum yumurtalar toplanacak diye erteledim.Birde öğretmenim,bir an önce olmak istedim
evet çalışırken riske etmemek adına aşı olmak daha olası.bende sürekli tedavi hamilelik derken erteledim sımdlk işten ayrıldm evdeyım izole yaşayarak erteleyeceğim.aşıdan sonra 2ay dinlenip snra transfer olursnz inşallah ilk denememi

Yaptırıcam canım. İşin tuhafı hsg çekildi normal demisti. Sadece üstten biraz basıktı rahim sadece
Merhaba canım, çok gecmis olsun öncelikle rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah. filminin görüntüsü varmı acaba benimde üstten biraz basık doktora sordum 1 cm üzerindeki basikliklarda sorun olabilir diyoruz dedi.benimkisi yarım cm mis.ama bende çok emin değilim bu soyleminden insanın aklı orda kalıyor.

evet çalışırken riske etmemek adına aşı olmak daha olası.bende sürekli tedavi hamilelik derken erteledim sımdlk işten ayrıldm evdeyım izole yaşayarak erteleyeceğim.aşıdan sonra 2ay dinlenip snra transfer olursnz inşallah ilk denememi
Hayır malasef 3.denemem olacak 😑2.denemem de düşük oldu tekrardan sil baştan başladık tedaviye 2 embriyo kaldı 5, Güne onları deneyeceğim

Bir de ilk duyduğunda kp şey demişti senden tek isteğim torunuma iyi bakman demişti. Kürtaj sonrası ağlayarak bakamadım bebeğime demiştim
Ne günlerdi zamanla unutuyorsun sözleri ama böyle hatırladıkça yine aynı şekilde canın yanıyor
Hayır, sanki sen onlardan daha az düşüneceksin bebeğini? 😡
Böyle zamanlarda düşük yapana hiçbir şey dememek lazım. Teselli bile batıyo insana.
Benim sadece en yakınlarım biliyordu.
Eşimle birlikte üzüldük tabi ama kahrolmadık çok. Allah verdi, Allah aldı dedik. Ama annem çok kötü oldu. Durup durup gözleri doluyordu, banyoya atıyordu kendini. Bizi üzmek istemiyordu. İnsan onu öyle görünce daha da üzülüyo. Güçlü durmaya çalışıyorum, belli etmiyorum falan sanıyorlardı heralde.
Ama cidden tamamen teslim olunca Rabbim sabrını veriyo. 😊
Nasibimizde varsa bir gün biz de yavrumuzu kucağımıza alırız inşallah. Yoksa da ne yapalım. Anne baba olmak güzel şey ama hayattaki en önemli şey değil bence. Çok şükür, mutlu ve huzurlu bir yuvamız var. 🥰
Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda ruhen, bedenen ve aklen sağlıklı evlatlar nasip etsin. 🙏

Hayır malasef 3.denemem olacak 😑2.denemem de düşük oldu tekrardan sil baştan başladık tedaviye 2 embriyo kaldı 5, Güne onları deneyeceğim
İnşallah bu sefer saglıkla alırsın kucagına cnm vende kaybettım bebıslerımı hersey nasip tabi yılmak yok elbet alcaz bizde mınnakları benmde 2.deneme olacak

Evet vakumla yaptı canım. Sürekli bisey çıkıyor. Hsg de normal rahim deimisti şimdi böyle diyor. Bilmiyorum artık bebek istediğimden bile emin degilim
Doktorun iyiyse birşey diyemem ama tereddütün varsa iyi bir doktora çektir bence. Sonrasında herşey çözülür inşallah. Hepimiz yaşadık benzer şeyler ama umut her zaman var. Tabi ki daha çok yeni, önce kendini toparla biraz kafanı dinle.

kendi düştü birincisi 7haftalık ,2.dış gebelkti 7haftalıktı kalbi atıyordu ama tüpümdeydi tüpüm alındı.3.tüp bebek 17haftalıktı enfeksıyondan dolayı suyu bitti düşürttüler ilaçla 2ay önce
Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah 4.’yü sağlıkla kucağına alırsın.

Canım ilaçla düsmedi maalsef. Cumartesi 12 ye kadar sancı çektim. Pıhtılae düştü ama bebek yine düsmedi. Doktor kazıma işlemi yapmadan sacede bebeği aldı kürtajla. Evdeyim şuan.
Çok geçmiş olsun canım 😐🙏🤲 inşallah o perde işini de halledersiniz bizim komşu da da vardı perde haberi yoktu 5 düşük yapmıştı meğer perde b var diyeymis bebeğin yeri dar kalıyormuş oksijensiz kalıyor ve kalbi duruyormuş inşallah sende tedavini olursun biran önce kurtulursun bu perde den ssnde evlat sahibi olursun bizim komsu gibi 🙏🤲☺️
Merhaba kızlar, bende tatildeyim 😍 biraz kafam dağıldı, hele ki gecikmeden sonra🥴 baya umutlanmıştım, şimdi geciktirici kullanıyorum, yarın bırakacağım, Eylül ekim kasım gibi ara vereceğim biraz kafam rahatlasın, sahalardan çekileceğim az 🙈 Aralık ocak gibi görüşmek üzere ara ara girer bakarım inşallah yine hepinize sevgiler ❤️🥰
Kısmet canım bende umutluydim senin için❤️ gitmeseydin ya ozletme kendini 🤕❤️ iyice dinlen kendine gel seni bekliyoruz buraya ❤️🙏🥰inşallah Aralık Ocak ayı müjdeli haberler le dönersin aramzia 🥰🙏❤️🤲
Hepimiz maalesef yaşıyoruz benim kaynimda maalesef artık çalışmalara başlayın ben yeğen istiyorum dedi. Bir kadına çalışmalara başlayın ne demek.... Bu pandemi döneminde ise gitmedik evdeydik.. yine bir erkek arkadaş ben senden bu dönem bebek bekliyordun dedi. Ne yani evdeyiz diye 7/24 tövbe yarabbim😡😡 bebeğimi kaybetmekteki sebepte bendim. Ders çalışmış olmam, adliye gibi gergin bir yerde çalışmam 🤦🏻🤦🏻 kendimi strese sokmamdı😡
Bu konuları okuyunca başıma ağrı giriyor 😡🤦🤕 çok uyz oluyorum böyle insanlara 😡😒hele ki bir erkeğin sana eşine demesi iğrenç git kardeisne söyle bari yengenin yanında niye öyle diyon😡 😒 Allah sabır versin canim 🤲🙏 kendini suçlama olacağı varsa olur o yizden suç senin değil 😐kısmet değilmiş 🤷🏻
Kızlar adet oldum, öyle rahatladım ki kafa olarak 🥰 ıkı gundur leslıe yapıyorum hoplaya hoplaya 😅
Şükür cnim şimdi sen yarın ne yapacaksın transfer için insalalh Eylül ayı bereketli geçer ❤️🥰🙏🤲 hiç bir sıkıntı olmadan atlatırsın bu süreci inşallah 😍🙏🤲

kendi düştü birincisi 7haftalık ,2.dış gebelkti 7haftalıktı kalbi atıyordu ama tüpümdeydi tüpüm alındı.3.tüp bebek 17haftalıktı enfeksıyondan dolayı suyu bitti düşürttüler ilaçla 2ay önce
Geçmiş olsun canım 😐😟🙏 Rabb'im birdaha yasatmasin inşallah 🙏😟

Allah sabırlar versin cnm, enfeksiyon yoğun muydu, normalde herkeste oluyor ya ondan sordum, k bakma😥

X