Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladm canm
o zaman dediğin gibidir napcan ağzı olan konuşuyoır
sırf bu yüzden kalabalık veya tanıdık ortamlarda asla bulunmak istemiyorum.derdimi bilmeden yapılan konuşmalardan bıktım bilenlerin anlamamazlıklarından bıktım tüple çözülcemiş gibi tüp yaptırın falanca tüp yaptırdı oldu diyenlerden bıktım hepsinden
ama yapcak da hiç bişey yok

Öncelikle çok geçmiş olsun, rabbim bundan sonrakini sağlıkla versin.. rahmin toplanması önemli, en az 3 adet gecsin ki sizin 2 adet geçmiş, sonrada bir doktora gidin genel bi baksınlar rahim durumu nasıl diye.

Canım ilaçla düsmedi maalsef. Cumartesi 12 ye kadar sancı çektim. Pıhtılae düştü ama bebek yine düsmedi. Doktor kazıma işlemi yapmadan sacede bebeği aldı kürtajla. Evdeyim şuan.
Çok geçmiş olsun canım, rabbim sabrını versin.. sağlıkla sıhhatle hayırlı vakitte versin insallah❤

Ah ah herkesin hayatında olmuş bu tarz tatsız durumlar. Bize düşen sabredip beklemek galiba Şimdi sen bebişlerini sağlıkla kucağına alacaksın canım inşallah, darısı bize olsun diyelim
İnşallahh canım ben de hep dua ediyorum hepimiz kavuşalım sağlıkla bebişlerimize birlikte sevinelim artık güzel günler gelsin
Evet kuzum haklısın… Yapacak bir şey yok inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

Yaa, haftası kucuk oldugu ıcın hemen duser sanmıştım ben, cok geçmiş olsun canım, yine de rahım duvarını atmıs oldun İlacla, insallah cabucak toparlanırsın
Aminnn inşallh canım. Doktor rahime hiç dokunmadım bosalttım sadece kazıma yapmadım dedi. Daha sonra ultrasonla bakınca bi doku var kürtajı ultrason eşliğinde yaptım bebeği aldım dedi. Daha sonra histereskopi yapalım perde mi acaba dedi

Çok geçmiş olsun kuzum

Çok geçmiş olsun canım, rabbim sabrını versin.. sağlıkla sıhhatle hayırlı vakitte versin insallah❤

Çok saolun kızlar. Her kayıp bi yıkım oldu. Bunuda atlatirsam daha hiç bi seyin beni yıkabileciğini sanmıyorum

Muhakkak yaptır histerekopıyı o zaman, perde yuzunden oluyorsa bu, çaresine bakılmıs olur

Canım ilaçla düsmedi maalsef. Cumartesi 12 ye kadar sancı çektim. Pıhtılae düştü ama bebek yine düsmedi. Doktor kazıma işlemi yapmadan sacede bebeği aldı kürtajla. Evdeyim şuan.
Cok geçmiş olsun cnm inşallah en kisa zamanda atlatırsın..

Geçmiş olsun arkadaşım çabucak toparlaman dileğiyle Rabbim yardımcın olsun perde varsa keşke daha önce bakılsaymış ya, histereskopi yapılması iyi olacaktır inşallah canım

Merhaba kızlar, bende tatildeyim biraz kafam dağıldı, hele ki gecikmeden sonra baya umutlanmıştım, şimdi geciktirici kullanıyorum, yarın bırakacağım, Eylül ekim kasım gibi ara vereceğim biraz kafam rahatlasın, sahalardan çekileceğim az Aralık ocak gibi görüşmek üzere ara ara girer bakarım inşallah yine hepinize sevgiler

Hepimiz maalesef yaşıyoruz benim kaynimda maalesef artık çalışmalara başlayın ben yeğen istiyorum dedi. Bir kadına çalışmalara başlayın ne demek.... Bu pandemi döneminde ise gitmedik evdeydik.. yine bir erkek arkadaş ben senden bu dönem bebek bekliyordun dedi. Ne yani evdeyiz diye 7/24 tövbe yarabbim bebeğimi kaybetmekteki sebepte bendim. Ders çalışmış olmam, adliye gibi gergin bir yerde çalışmam kendimi strese sokmamdı

Bizi bırakma, sohbet etmeye gel

Anlamıyorum ben bu insanları...Allah’a havale ediyorum artık. İnsan üzmek çok kolay. Aynı pervasızıkla cevap vermek lazım ama o şekilde cevaplar da benim içimi soğutmuyor. Ne yapsan anlatamazsın ki. Tarzları bu...

EN önemlisi senin sağlığın. Ne zaman hazır hissedersen o zaman denersin tekrar. İnşallah istediğin zaman sağlıkla nasip olur güzel bir evlatarada gel ama özletme

Vakumlu yapmış o zaman canım, en risksiz o diye biliyorum. İnşallah histereskopide ne sıkıntı varsa çözülür de bir an önce bebişine kavuşursun.

Aynen kuzum ben de yaşına verdim artık napayım

Terbiyesizlik, başka bir şey değil.

Bu arada neden kendini suçluyorsun ki canım? Evet, stres iyi bir şey değil ama tüm sebep bu değildir bence.
Rabbim yaratmak isteseydi, sen ne yaparsan yap o bebeğe bir şey olmazdı.
Düşecek bebek de sen çalışmayıp evde olsan yine düşerdi.
Ben bu şekilde düşünüyorum.

Düzeltme: Yanlış anladım sanırım.
Çevrendekiler mi öyle dedi sana?
Veya öyle hissettirdi?
Yuh diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…