- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
anladm canmAilede herkes benim çocuklara bayıldığımı biliyor yani hiç bir zaman ben çocuk istemem demedim tam tersi her bebek konusu geçtiğinde inşallah hayırlı zamanda derim yeğenimle ilişkimi herkes bilir. Hiç öyle bir imaj vermedim ama olabilir yaşlılığına verdim ben de sadece ondan beklemezdim
Öncelikle çok geçmiş olsun, rabbim bundan sonrakini sağlıkla versin.. rahmin toplanması önemli, en az 3 adet gecsin ki sizin 2 adet geçmiş, sonrada bir doktora gidin genel bi baksınlar rahim durumu nasıl diye.Merhabalar ben sizlere bir soru aormak istiyorum.2ay önce (tüp bebek)17haftalık suni sancıyla bebegımı dusurdm akabinde kürtaj oldum.dr un biri 3ay diğeri 6 ay bekle dedi denemk için üstelikte aynı hastanede 2dr.ilk regl 35 gün sonra az oldu 15gün lekelenme olark geldı sonraki 25gun snra gayet normal oldum.bu durumda 3 mü 6 aymı kafam karısık??? Bu sekılde geç düşük yapanlar tavsiyeniz nedir???
Çok geçmiş olsun canım, rabbim sabrını versin.. sağlıkla sıhhatle hayırlı vakitte versin insallah❤Canım ilaçla düsmedi maalsef. Cumartesi 12 ye kadar sancı çektim. Pıhtılae düştü ama bebek yine düsmedi. Doktor kazıma işlemi yapmadan sacede bebeği aldı kürtajla. Evdeyim şuan.
Evet canım vakumlageçmiş olsun
vakumla almışlardır dimi
İnşallahh canım ben de hep dua ediyorum hepimiz kavuşalım sağlıkla bebişlerimize birlikte sevinelim artık güzel günler gelsinAh ah herkesin hayatında olmuş bu tarz tatsız durumlar. Bize düşen sabredip beklemek galibaŞimdi sen bebişlerini sağlıkla kucağına alacaksın canım inşallah, darısı bize olsun diyelim
Evet kuzum haklısın… Yapacak bir şey yok inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzanladm canm
o zaman dediğin gibidir napcan ağzı olan konuşuyoır
sırf bu yüzden kalabalık veya tanıdık ortamlarda asla bulunmak istemiyorum.derdimi bilmeden yapılan konuşmalardan bıktım bilenlerin anlamamazlıklarından bıktım tüple çözülcemiş gibi tüp yaptırın falanca tüp yaptırdı oldu diyenlerden bıktım hepsinden
ama yapcak da hiç bişey yok
Aminnn inşallh canım. Doktor rahime hiç dokunmadım bosalttım sadece kazıma yapmadım dedi. Daha sonra ultrasonla bakınca bi doku var kürtajı ultrason eşliğinde yaptım bebeği aldım dedi. Daha sonra histereskopi yapalım perde mi acaba dediYaa, haftası kucuk oldugu ıcın hemen duser sanmıştım ben, cok geçmiş olsun canım, yine de rahım duvarını atmıs oldun İlacla, insallah cabucak toparlanırsın
Çok geçmiş olsun kuzum
Canım çok çok geçmiş olsun, insan ilk başta ne olduğunu bile anlayamıyor. Hayat ne tuhaf bir kaç hafta yaşadığımız heyecanlar yerini hüzne bırakabiliyor. Ama aynı şekilde hüzünler de bir gün bitecek ve yeniden güzel haberler alacağız. Güzelce dinlen
Çok geçmiş olsun canım, rabbim sabrını versin.. sağlıkla sıhhatle hayırlı vakitte versin insallah❤
inşallah tez vakitte canımİnşallahh canım ben de hep dua ediyorum hepimiz kavuşalım sağlıkla bebişlerimize birlikte sevinelim artık güzel günler gelsin
Evet kuzum haklısın… Yapacak bir şey yok inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
Muhakkak yaptır histerekopıyı o zaman, perde yuzunden oluyorsa bu, çaresine bakılmıs olurAminnn inşallh canım. Doktor rahime hiç dokunmadım bosalttım sadece kazıma yapmadım dedi. Daha sonra ultrasonla bakınca bi doku var kürtajı ultrason eşliğinde yaptım bebeği aldım dedi. Daha sonra histereskopi yapalım perde mi acaba dedi
Cok geçmiş olsun cnm inşallah en kisa zamanda atlatırsın..Canım ilaçla düsmedi maalsef. Cumartesi 12 ye kadar sancı çektim. Pıhtılae düştü ama bebek yine düsmedi. Doktor kazıma işlemi yapmadan sacede bebeği aldı kürtajla. Evdeyim şuan.
Geçmiş olsun arkadaşım çabucak toparlaman dileğiyle Rabbim yardımcın olsunAminnn inşallh canım. Doktor rahime hiç dokunmadım bosalttım sadece kazıma yapmadım dedi. Daha sonra ultrasonla bakınca bi doku var kürtajı ultrason eşliğinde yaptım bebeği aldım dedi. Daha sonra histereskopi yapalım perde mi acaba dedi
Hepimiz maalesef yaşıyoruz benim kaynimda maalesef artık çalışmalara başlayın ben yeğen istiyorum dedi. Bir kadına çalışmalara başlayın ne demek.... Bu pandemi döneminde ise gitmedik evdeydik.. yine bir erkek arkadaş ben senden bu dönem bebek bekliyordun dedi. Ne yani evdeyiz diye 7/24 tövbe yarabbimBu akşam kayınvalidemin bir akrabasıyla karşılaştık. Yanımda da kayınvalidem var. Akraba diyor ki hadi artık bir bebek tutun kaç sene oldu. Ben hayırlısı dedim çevirdim kafamı. Kayınvalidem de fıs fıs anlatarak oldu bi tane ama düştü dedi. Akraba da ayy kızım dikkat etsenize kendinize dedi. Hiçbir şey demeden döndüm ve yürüdüm.
şimdi ben burada hayatımda ilk defa gördüğüm bir kadının bana aile planlaması yapmasına mı, kayınvalidemin benim özel hayatımı anlatmasına mı, kadının kendine dikkat etseydin diyerek kayıp yaşamış bir kadını suçlu psikolojisine sokmasına mı kızayım üzüleyim?
bu yaşanmamış gibi kaynım ile kayınvalidem telefonda konuşuyor kayınvalidem ‘yok daha’ diye cevap veriyor yine fıs fıs. Anladım tabi ben konuyu. Ne oldu bebek mi soruyor dedim. Evet kızım abin bebek yok mu daha diyor dedi. Daha diye bahsedilen süre haziranda düşük yaptım. 1 sene önce yapmış yeni gebelik de olmamış olabilir. İstemiyor da olabilirim. Bu nasıl bir münasebetsizlik?
kaybın yerini doldurma hissi zaten var ama bu şekilde diyaloglar kendimi eksik hissettiriyor daha çok. Çok üzülüyorum. Neden insanlar başka insanların hayatlarını bu kadar zorlaştırıyor? Kime ne faydası ya da zararı var ki benim çocuğumun olmasının? Bu şekilde akışına bırakamıyor ki insan..
Benim kırmızılar da dün geldi canım :)Hahahaaynen tatlım pimpirik olduk artık napalım. Eylülde buluşmak üzere
Bizi bırakma, sohbet etmeye gelMerhaba kızlar, bende tatildeyimbiraz kafam dağıldı, hele ki gecikmeden sonra baya umutlanmıştım, şimdi geciktirici kullanıyorum, yarın bırakacağım, Eylül ekim kasım gibi ara vereceğim biraz kafam rahatlasın, sahalardan çekileceğim az Aralık ocak gibi görüşmek üzere ara ara girer bakarım inşallah yine hepinize sevgiler
Anlamıyorum ben bu insanları...Allah’a havale ediyorum artık. İnsan üzmek çok kolay. Aynı pervasızıkla cevap vermek lazım ama o şekilde cevaplar da benim içimi soğutmuyor. Ne yapsan anlatamazsın ki. Tarzları bu...Günaydın kızlarben de başımdan geçen böyle düşüncesizce bir olayı anlatayım geçen çok sinirim bozulmuştu. Kayınpederimin halası var büyük hala eşim de ben de çok severiz tek başına yaşıyor eşi vefat edeli çok olmuş ve çocukları olmamış bir türlü falan. Ailede bize karşı anlayışlı olmasını beklediğimiz tek insandı anlayacağınız. Bu arada ailede kv, kp, annem, babam ve ablam dışında kimse düşük olayını da hamileliği de bilmiyor ve biz 4 yıllık evliyiz. Eşimin babannesi ve annanesi de ille bebek görmek istiyor ama bize söyleyemiyorlar anca biz yokken hayal kurup duruyorlarmış kayınvalidem söylemişti. Neyse bir gün eşim o büyük halayı ziyaret etmiş arada yolu düşerse gider. Dediği şey “Siz çoğalmıyor musunuz artık?” Bu nasıl bir laf ya şaka mı yapmaya çalıştı diyorum ama elle tutulur yanı yok şoka girdim hiç beklemiyordum eşim anlattı ve aşırı soğudum yani belki bizim de olmuyor çocuğumuz ki iki senedir debelenip durduk neler yaşadık olmamış da olabilirdi Kayınpederime anlattı eşim o da çok sinirlendi o nedemek diye… İnsanlar çok düşüncesiz. Bana işyerinde habire soranları anlatmıyorum bile onlar zaten laf olsun torba dolsun sen üzülsen umurlarında olmaz ama bu aile
EN önemlisi senin sağlığın. Ne zaman hazır hissedersen o zaman denersin tekrar. İnşallah istediğin zaman sağlıkla nasip olur güzel bir evlatMerhaba kızlar, bende tatildeyimbiraz kafam dağıldı, hele ki gecikmeden sonra baya umutlanmıştım, şimdi geciktirici kullanıyorum, yarın bırakacağım, Eylül ekim kasım gibi ara vereceğim biraz kafam rahatlasın, sahalardan çekileceğim az Aralık ocak gibi görüşmek üzere ara ara girer bakarım inşallah yine hepinize sevgiler
Vakumlu yapmış o zaman canım, en risksiz o diye biliyorum. İnşallah histereskopide ne sıkıntı varsa çözülür de bir an önce bebişine kavuşursun.Aminnn inşallh canım. Doktor rahime hiç dokunmadım bosalttım sadece kazıma yapmadım dedi. Daha sonra ultrasonla bakınca bi doku var kürtajı ultrason eşliğinde yaptım bebeği aldım dedi. Daha sonra histereskopi yapalım perde mi acaba dedi
Aynen kuzum ben de yaşına verdim artık napayımAnlamıyorum ben bu insanları...Allah’a havale ediyorum artık. İnsan üzmek çok kolay. Aynı pervasızıkla cevap vermek lazım ama o şekilde cevaplar da benim içimi soğutmuyor. Ne yapsan anlatamazsın ki. Tarzları bu...
Terbiyesizlik, başka bir şey değil.Hepimiz maalesef yaşıyoruz benim kaynimda maalesef artık çalışmalara başlayın ben yeğen istiyorum dedi. Bir kadına çalışmalara başlayın ne demek.... Bu pandemi döneminde ise gitmedik evdeydik.. yine bir erkek arkadaş ben senden bu dönem bebek bekliyordun dedi. Ne yani evdeyiz diye 7/24 tövbe yarabbimbebeğimi kaybetmekteki sebepte bendim. Ders çalışmış olmam, adliye gibi gergin bir yerde çalışmam kendimi strese sokmamdı