Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Terbiyesizlik, başka bir şey değil. 😡

Bu arada neden kendini suçluyorsun ki canım? Evet, stres iyi bir şey değil ama tüm sebep bu değildir bence.
Rabbim yaratmak isteseydi, sen ne yaparsan yap o bebeğe bir şey olmazdı.
Düşecek bebek de sen çalışmayıp evde olsan yine düşerdi.
Ben bu şekilde düşünüyorum.

Düzeltme: Yanlış anladım sanırım. 🤦🏽‍♀️
Çevrendekiler mi öyle dedi sana?
Veya öyle hissettirdi?
Yuh diyorum. 😡
Yanlış anladın canım.. ben öyle hissetmedim etrafımdakiler daha doğrusu kv kaynım vs bana öyle dediler direk... O anki psikoloji ile acaba doğru mu diyorsun.. sonra saçmalama ne senin suçun diyorsun toparlanıyorsun

Yanlış anladın canım.. ben öyle hissetmedim etrafımdakiler daha doğrusu kv kaynım vs bana öyle dediler direk... O anki psikoloji ile acaba doğru mu diyorsun.. sonra saçmalama ne senin suçun diyorsun toparlanıyorsun
Gerçekten anlamak mümkün değil. 😡
İnsan bebeğini kaybedince kendini suçlamaya yer arıyo zaten. 🥺 Bir de bu söylemlerle çanak tutmuşlar resmen.
Yani bu kadar mi zor empati yapmak, bu kadar mı zor düşünerek konuşmak anlamıyorum.
Çok yazık.

Vakumlu yapmış o zaman canım, en risksiz o diye biliyorum. İnşallah histereskopide ne sıkıntı varsa çözülür de bir an önce bebişine kavuşursun. :dua:
Evet vakumla yaptı canım. Sürekli bisey çıkıyor. Hsg de normal rahim deimisti şimdi böyle diyor. Bilmiyorum artık bebek istediğimden bile emin degilim

Sohrab Sohrab cım Benim transferim ertelendi maalesef.Biraz griptim opu da doktor iyice dinlen dedi ,birde rahmimin kalınlığını muayenede çok beğenmedi sanırım, transfer edilebilir ama riske atmak istemiyorum seni dedi.Daha önce taze transferde düşüğüm olduğu için sanırım.Zaten transfere gidecegim gece karnım ağrımısti sanırım gaz vardı.Hala daha gribım tam geçmiş değil.Vucudun ilaçlardan tam arınsın dedi.5 gün daha duphaston kullan dedi, bugün bitecek bir haftaya âdet olursun dedi hemşire.2, adetle de hazırlıklara başlayacağım gidip gelmek çok zor olacak ama yapacak birşey Yok.Bügün de aşı olacağım öyle karar verdim

Sohrab Sohrab cım Benim transferim ertelendi maalesef.Biraz griptim opu da doktor iyice dinlen dedi ,birde rahmimin kalınlığını muayenede çok beğenmedi sanırım, transfer edilebilir ama riske atmak istemiyorum seni dedi.Daha önce taze transferde düşüğüm olduğu için sanırım.Zaten transfere gidecegim gece karnım ağrımısti sanırım gaz vardı.Hala daha gribım tam geçmiş değil.Vucudun ilaçlardan tam arınsın dedi.5 gün daha duphaston kullan dedi, bugün bitecek bir haftaya âdet olursun dedi hemşire.2, adetle de hazırlıklara başlayacağım gidip gelmek çok zor olacak ama yapacak birşey Yok.Bügün de aşı olacağım öyle karar verdim
Kuzum grıpsen eger asıyı da mı ertelesen acaba, hayırlısı olsun dondurulmusda sans artıyormus, belkı boylesı cok daha ıyı olucak ❤️

Kuzum grıpsen eger asıyı da mı ertelesen acaba, hayırlısı olsun dondurulmusda sans artıyormus, belkı boylesı cok daha ıyı olucak ❤️
İnşaallah canım.Yok kuzum gribi atlattım da hafif bir burun akıntım var .Bir an önce olayım da transfer olayım dedim.Beklemeyi hiç sevmiyorum ama mecburen bekleyeceğiz 🤗 Okullar da açılacak ya o yüzden şu aşıyı aradan çıkarayım dedim

Canım, gripken Covid aşısını pek önermiyorlar. Hastalığın tamamen geçince yaptır istersen.

İnşaallah canım.Yok kuzum gribi atlattım da hafif bir burun akıntım var .Bir an önce olayım da transfer olayım dedim.Beklemeyi hiç sevmiyorum ama mecburen bekleyeceğiz 🤗 Okullar da açılacak ya o yüzden şu aşıyı aradan çıkarayım dedim
Yaa evet bi de o var, ozaman 2.dozu olduktan sonra mı transfer Olcak, 2 adet sonra oyleyse.. Yalnız benım doktor opudan sonra olayım dedıgımde adeti bekle demıstı, hormonları yuksek birine pıhtı attı dedı, adet olunca olabılırsjn demıstı, ama transfer 1 ay daha uzayacak dıye ben de olmamıstım..

Gerçekten anlamak mümkün değil. 😡
İnsan bebeğini kaybedince kendini suçlamaya yer arıyo zaten. 🥺 Bir de bu söylemlerle çanak tutmuşlar resmen.
Yani bu kadar mi zor empati yapmak, bu kadar mı zor düşünerek konuşmak anlamıyorum.
Çok yazık.
Bir de ilk duyduğunda kp şey demişti senden tek isteğim torunuma iyi bakman demişti. Kürtaj sonrası ağlayarak bakamadım bebeğime demiştim
Ne günlerdi zamanla unutuyorsun sözleri ama böyle hatırladıkça yine aynı şekilde canın yanıyor

Öncelikle çok geçmiş olsun, rabbim bundan sonrakini sağlıkla versin.. rahmin toplanması önemli, en az 3 adet gecsin ki sizin 2 adet geçmiş, sonrada bir doktora gidin genel bi baksınlar rahim durumu nasıl diye.
Çok tşk ederim ozaman ekimde başlamak daha doğru olacak kafam karışıktı bu konuda artık dr larada pek güvenemedipim için tecrübeli arkadaşlara sormak daha rahat hissettiriyor

Yaa evet bi de o var, ozaman 2.dozu olduktan sonra mı transfer Olcak, 2 adet sonra oyleyse.. Yalnız benım doktor opudan sonra olayım dedıgımde adeti bekle demıstı, hormonları yuksek birine pıhtı attı dedı, adet olunca olabılırsjn demıstı, ama transfer 1 ay daha uzayacak dıye ben de olmamıstım..
aşıdan sonra ara vermek mi gerekiyor tedaviye? Bende kararsız kalmıştım aşı konusunda tedavi için.ama beklemekte kasıyor beni😵‍💫

Valla bilmiyorum ki canım ben hemşireye sordum olabilirsin dedi.Birsey olmaz inşallah ya

Valla bilmiyorum ki canım ben hemşireye sordum olabilirsin dedi.Birsey olmaz inşallah ya
ya bende nette hep araştırdım tedavi öncesi kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor.ben birde 17haftalk düşük yaptım su ara mantıklımı karısık kafam ama sanırım aşıyı erteleyecegım bagısıklıgım cok düştü.senin transfer mi olacak

X