- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
Bu değere yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılıyor değerin anladığım kadarıyla da yükselmesi bekleniyor 10 küsürlere olması daha iyi galiba. Ben de çok bilmiyorum ama döllenebilecek bir yumurta var mı yok mu doktorum özellikle istedi testi.Hiç bilmiyorum bu progesteron hormonu kaliteli yumurta için mi. Ama sizin de benim gibiydi yumurta dönemi bitti 8cikmasi normal değil mi
Merhaba canım, 8 kötü bir sonuç sayılmaz doktorun yorumlar tabiki detaylı olarak, ama 10 üzeri olması istenir genelde.bende çok arastirmisdim ilk verdiğimde 6.71 çıkmışti.yumurtlama olduğu anlamına gelirmiş fakat yeterli hormon salinimi yokmuş denmisdi bende 6.71 için.bi kaç ay sonra verdiğimde de 17.70 cikdi.yymurtlamada sorun görünmedi ama bebiş yok malesef.bubyumurtanin kalitesini göstermiyor yani kesinlikle canım onu söyleyeyim dedim.yumurta kalitesi tüp yaptırırken anlasiliyormus sadece.Bu değere yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılıyor değerin anladığım kadarıyla da yükselmesi bekleniyor 10 küsürlere olması daha iyi galiba. Ben de çok bilmiyorum ama döllenebilecek bir yumurta var mı yok mu doktorum özellikle istedi testi.
Evet döllenmesi için şüpheli falan yazıyor internette değerin. 10 üstü olması beklenirmiş. Doktoruma mesaj attım 2 gün sonra tekrar baktırabilirsin artış olursa daha iyi olur yazmış.Merhaba canım, 8 kötü bir sonuç sayılmaz doktorun yorumlar tabiki detaylı olarak, ama 10 üzeri olması istenir genelde.bende çok arastirmisdim ilk verdiğimde 6.71 çıkmışti.yumurtlama olduğu anlamına gelirmiş fakat yeterli hormon salinimi yokmuş denmisdi bende 6.71 için.bi kaç ay sonra verdiğimde de 17.70 cikdi.yymurtlamada sorun görünmedi ama bebiş yok malesef.bubyumurtanin kalitesini göstermiyor yani kesinlikle canım onu söyleyeyim dedim.yumurta kalitesi tüp yaptırırken anlasiliyormus sadece.
Hayırlısı olsun inşallah hakkinda umarım artar tekrar verdiğinde.Evet döllenmesi için şüpheli falan yazıyor internette değerin. 10 üstü olması beklenirmiş. Doktoruma mesaj attım 2 gün sonra tekrar baktırabilirsin artış olursa daha iyi olur yazmış.
Hastanenın kendı sitesinde gorunmuyor mu, bugun gıttıgıne gore hastane ozelYok canım çıkmadı dönüş yapmadı daha kimse e nabıza da hemen düşmüyor sanırım baktım ama gözükmüyor
Olur tabıkı, bugun yumurtlamanın uzerınden kac gun gectı tam olarakKızlar progesteron sonucum 8 çıktı ya :/ bu yumurtayla sağlıklı bir döllenme olur mu tadım kaçtı.
Testi dün verdim. Yumurtlama da geçen hafta cuma görmüştüm ovü testinde. Cumadan Cuma’ya oldu yani :)Olur tabıkı, bugun yumurtlamanın uzerınden kac gun gectı tam olarak
Ovülasyon takibi yapıyor musunuz? Ben kürtaj sonrası 2. Regl dönemindeyim. Yumurtlama baktım. Ona göre hesapladığımda 35. Gün adet olacağım gibi duruyor. Normalde adet döngüm 28 gün mesela.Kızlar kürtajdan sonra 2. Regli geciken var mı? kaçıncı günde olmuştunuz regl?
Anladım canım, tam gununde vermıs sın, degerın de dusuk deıl, yumurtlama olmus, ınsallah degerlendırmıssınızdırTesti dün verdim. Yumurtlama da geçen hafta cuma görmüştüm ovü testinde. Cumadan Cuma’ya oldu yani :)
Yumurtlama gününü değerlendiremedik maalesef çarşamba cumartesi pazar değerlendirdik işe yaradı mı artık bilmiyorum nasip. Sağol canım cevap içinAnladım canım, tam gununde vermıs sın, degerın de dusuk deıl, yumurtlama olmus, ınsallah degerlendırmıssınızdır
Cok geçmiş olsun cnm kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay olur derler, ınsallah senınkı de öyle olur..3 gün önce verdiğim testte 52 değeri vardı beta hcg bugün 68Benim en baştaki bebeği kaldır sohrab hepinize çok teşekkür ederim iyi arkadaş sırdaş oldunuz Allah hepinizden razı olaun. Artık girmek istemiyorum gruba falan. Sanırım artık çocuk da beklemiyorum istemiyorum hakkınızı helal edin
Kaçıncı kimyasal gebeliğim ben hatırlatırım artık hayırlısı ne olursa olsun artık bıktım her testte seviniyorum 2. Kanda hevesin kursagımda kaldı hepCok geçmiş olsun cnm kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay olur derler, ınsallah senınkı de öyle olur..
Cnm peki pıhtılaşma tahlili verdin mi? Bi arkadaşım vardı üst üste bi kac kez kimyasal gebelik yaşadı, pıhtılaşma çıktı, doktoru coraspin verdi, onu kullandı hamile kaldı şimdi doğum yapti sağlikla aldı kucağına bebeğiniKaçıncı kimyasal gebeliğim ben hatırlatırım artık hayırlısı ne olursa olsun artık bıktım her testte seviniyorum 2. Kanda hevesin kursagımda kaldı hep
Yaptım canım yaptım olmuyo muhtemelen imtihanım bu kabul ettim artık. İstemşyorım da denemek falan artık. O kadar aşı olmayacağım dedim ccovid alışında olucam yapacak bir şeyim kalmadı. Onca dua onca masaj onca yumurtlama testi onca doktor gen testi yok gayet sağlıklıymışım . MaşallahCnm peki pıhtılaşma tahlili verdin mi? Bi arkadaşım vardı üst üste bi kac kez kimyasal gebelik yaşadı, pıhtılaşma çıktı, doktoru coraspin verdi, onu kullandı hamile kaldı şimdi doğum yapti sağlikla aldı kucağına bebeğini
Pıhtılaşma yok öyle mi? Doktora gittin mi peki yani belki hormonlar da eşinin değerlerinde sıkıntı da olabilirYaptım canım yaptım olmuyo muhtemelen imtihanım bu kabul ettim artık. İstemşyorım da denemek falan artık. O kadar aşı olmayacağım dedim ccovid alışında olucam yapacak bir şeyim kalmadı. Onca dua onca masaj onca yumurtlama testi onca doktor gen testi yok gayet sağlıklıymışım . Maşallah
Çok geçmiş olsun kuzum ne diyeceğimi bilemiyorum3 gün önce verdiğim testte 52 değeri vardı beta hcg bugün 68Benim en baştaki bebeği kaldır sohrab hepinize çok teşekkür ederim iyi arkadaş sırdaş oldunuz Allah hepinizden razı olaun. Artık girmek istemiyorum gruba falan. Sanırım artık çocuk da beklemiyorum istemiyorum hakkınızı helal edin