Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cıkıyor ama düzensiz artış oluyor sonraları diye biliyorum ben
Bende hiç çıkmadı inşallah öyle birşey yoktur ya 10 gün geçti bugün bakalım yarın netleştir kaç gün adet sancısını şiddetli çektim gelecek sandım normalde çok az ağrım olurdu anlamadım niye böyle oldu

Bi ara pembeankakusunun ufak bı lekelenmesı olmustu, doktoru onu adet saymıstı, hatta sonraki ay hamıle kaldı, yanlısım varsa düzelt kuzum PembeAnkaKusu , acaba oyle bı durum mu oldu ki, benım de bir hafta gecıkme olmustu ama ben çörekotu yagı ıcmıstım, prolaktın yukseltmısım, prolaktıne de baktır olur mu?

Ayy yok ıcme bısey, ya gebelık yenı olusuyorsa, bekle bakalım
İçtim az önce Bi tane geciktirici yaa sanmam kuzum beee, olsaydı çok ufak bi değer bile olurdu 3 5 diye düşünüyorum, ilişkiden dolayı biliyorum yani zamansal olarak

Kürtaj sonrası 2 ci adet normalden uzun ve yoğun oldu 26 gün sonra gelmişti 38 gün oldu ağrısı var kendisi yok prolaktin benimde aklımda 4 sene önce falandı sanırım yükselmişti 2 ay adet olmamıştım sonrasında bidaha yaşamadım gecikme falan belki aynı şey olabilir

Benim de prolaktin problemim var.
Kürtaj sonrası kontrole gittiğimde doktor şu an prolaktin bakmayalım, hamilelikten dolayı yüksek çıkar demişti.
Ne zaman normale döner acaba?
Bir bilginiz var mı?

Elim ayağım titriyor ya
Allah belasını versin şerefsiz

Gelmedi kuzu ne yapsam ki adaçayı falan içsem mi acaba gerçi şuan tatile geldim geciktirici kullanmayı planlıyorum ama.
İçme bekle cnim birkaç gün daha bekle
Kızlar keep calm regl geldi valla bu ağrıdan sonra geldiğine sevindim resmen. Pazartesi yeni sezon açılıyor
Hadi hayırlısı bakalım Eylül ayı hepimiz için güzel geçer

Evet kuzum ben de 40 gün falan adet olmadım leke geldi sadece meğerse rahim duvarları hiç kalınlaşmamış yumurta da yoktu boşuna beklemişim öyle hamileyim falan sandık bide O leke adetmiş duvar olmayınca atılacak bir şey de olmadığı için saçma bi adet olmuşum. Herşeyim anormal diyorum ya zaten Ondan sonra delirip sabrım yok ilaç falan ne varsa verin dedim ilk kez doktora da karşı geldim ama işe yaradı çok şükür

Şuan ben de stres olmaya basladım, adetım gelmiyor yaa, duphaston biteli 6.gune gırdım

Duphaston regli düzenliyor bi de, ilginç.. Doktoruna söyle kuzum bi
Hemsıreye yazdım, ilac kullanımını o anlatıyor hep dıye, pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa tekrar goruselım dedi, ama lucrin de vuruldum o yuzden de grcıkmıs olabılır, normal tarihimın uzerınden de 2gun gectı

S
Senin ne zaman önemli bir aşaman olsa gecikiyor bence stres baya etkiliyor seni

S

Senin ne zaman önemli bir aşaman olsa gecikiyor bence stres baya etkiliyor seni
Aslında stres yapmıyordum adetım erken gelecek normal tarihimden dıye seviniyordum, transfer seminer zamanına denk gelir, okul acıldıgında donmus olurum diyordum, ama evdeki hesap carsıya uymadı 19 agustos normal tarıhtı 2 gundur nıye gelmiyor dıyo vesveselendım

YouTube’daki masajları denedin mi?
Bir de kekik çayı falan...

Aynen canım bir ebenin günlüğü var onun adet söktürücü masajı var o işe yarıyor aslında sanki . Bir de yumurta kalitesi için masaj var takip edip denemek isteyen olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…