Yaptım onu dun geceAynen canım bir ebenin günlüğü var onun adet söktürücü masajı var o işe yarıyor aslında sanki . Bir de yumurta kalitesi için masaj var takip edip denemek isteyen olursa
Aaa kuzum neden gelmedi acabaŞuan ben de stres olmaya basladım, adetım gelmiyor yaa, duphaston biteli 6.gune gırdım
Kalk kalk üşenme gelsin biran önceYaptım onu dun gecebugun 4 saatte bir yine yapıcam, leslıe de yapcam, kalkamadım yerimden bir türlü
Canım neden öyle dedin, bitkisel şeylerin bir zararı mı oluyor? Bilmediğimden soruyorum.Masajı yaptım dun gece, ama inandırıcı gelmiyor onlar bana, bakalım etkısı olacak mı, benım yuksek ıhtımalle lucrin yuzunden boyle oldu..
Bitkisel şeylerden çok uzak duruyorum, dilim yandı da
Neyse gelir o kadar ilaç kullanıyorsun bünye ne yapsın illaki düzeni değişiyor yaAslında stres yapmıyordum adetım erken gelecek normal tarihimden dıye seviniyordum, transfer seminer zamanına denk gelir, okul acıldıgında donmus olurum diyordum, ama evdeki hesap carsıya uymadı 19 agustos normal tarıhtı 2 gundur nıye gelmiyor dıyo vesveselendım
Evet canım hormon degerlerın normalse, duzenını bozabılıyor, butun doktorlar cok karsı bu tarz seylereCanım neden öyle dedin, bitkisel şeylerin bir zararı mı oluyor? Bilmediğimden soruyorum.
İnsallahhh kuzum yaa, gelirse cok rahatlarımNeyse gelir o kadar ilaç kullanıyorsun bünye ne yapsın illaki düzeni değişiyor ya
Doğrudur canım, kullandığımız bütün ilaçlar hormon içerdiği için bütün düzenimiz şaşıyor. Olmayan şeyler oluyor. Sen kafana takma, strese girdikçe daha da gecikirHemsıreye yazdım, ilac kullanımını o anlatıyor hep dıye, pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa tekrar goruselım dedi, ama lucrin de vuruldum o yuzden de grcıkmıs olabılır, normal tarihimın uzerınden de 2gun gectı
Evet canım haklısın. Bana doktor sen ne kullandın bitkisel bir şey mi içtin kür mü yaptın yumurtam 40 mm olmuş demişti kürtajdan sonra gittiğim ilk kontroldeEvet canım hormon degerlerın normalse, duzenını bozabılıyor, butun doktorlar cok karsı bu tarz seylere
Peki bişey yiyip içtin mi?Evet canım haklısın. Bana doktor sen ne kullandın bitkisel bir şey mi içtin kür mü yaptın yumurtam 40 mm olmuş demişti kürtajdan sonra gittiğim ilk kontrolde
Başladıktan sonra devamı geliyor yap yapYaptım onu dun gecebugun 4 saatte bir yine yapıcam, leslıe de yapcam, kalkamadım yerimden bir türlü
Çıktım bende doktordan yumurtalıklar normal sıkıntı yok rahim duvarı biraz ince dedi Hormonlara proklaktin falan bakılacak kan verdim sonuç yetişirse bugün haber verecekler yoksa pazartesiye kalacak21 dk yaptım
Yok hayır, kür vs hiçbir şey yapmadım. Neden oldu bir fikrim yok açıkçası, geçti mi onu da bilmiyorum şuan. Beklemedeyiz:)Peki bişey yiyip içtin mi?
Başladıktan sonra devamı geliyor yap yapFit anne içinde başlık açalım ilerde sen şimdiden kondisyon tut Seda altın var onun videolarını yapıyorum bende masajlar yarar inşallah
Yaa, ınsallah bugun cıkar, adet sokturucu vermedi mıÇıktım bende doktordan yumurtalıklar normal sıkıntı yok rahim duvarı biraz ince dedi Hormonlara proklaktin falan bakılacak kan verdim sonuç yetişirse bugün haber verecekler yoksa pazartesiye kalacak
Yumurta takıbı yaptırabilirsin sen de canım, yeterli buyukluge gelınce catlatma ıgnesı verır, nokta atısı olurYok hayır, kür vs hiçbir şey yapmadım. Neden oldu bir fikrim yok açıkçası, geçti mi onu da bilmiyorum şuan. Beklemedeyiz:)
Tahlil sonucuna göre vericem dediOnu da duymustum, bi ara ona da bakayım
Yaa, ınsallah bugun cıkar, adet sokturucu vermedi mı
Yumurta takıbı yaptırabilirsin sen de canım, yeterli buyukluge gelınce catlatma ıgnesı verır, nokta atısı olur
Çıkmadı deil mi sonuc dhaTahlil sonucuna göre vericem dedi
Yok canım çıkmadı dönüş yapmadı daha kimse e nabıza da hemen düşmüyor sanırım baktım ama gözükmüyorÇıkmadı deil mi sonuc dha
Hiç bilmiyorum bu progesteron hormonu kaliteli yumurta için mi. Ama sizin de benim gibiydi yumurta dönemi bitti 8cikmasi normal değil miKızlar progesteron sonucum 8 çıktı ya :/ bu yumurtayla sağlıklı bir döllenme olur mu tadım kaçtı.