Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masajı yaptım dun gece, ama inandırıcı gelmiyor onlar bana, bakalım etkısı olacak mı, benım yuksek ıhtımalle lucrin yuzunden boyle oldu..

Bitkisel şeylerden çok uzak duruyorum, dilim yandı da
Canım neden öyle dedin, bitkisel şeylerin bir zararı mı oluyor? Bilmediğimden soruyorum.

Neyse gelir o kadar ilaç kullanıyorsun bünye ne yapsın illaki düzeni değişiyor ya

Doğrudur canım, kullandığımız bütün ilaçlar hormon içerdiği için bütün düzenimiz şaşıyor. Olmayan şeyler oluyor. Sen kafana takma, strese girdikçe daha da gecikir

Evet canım hormon degerlerın normalse, duzenını bozabılıyor, butun doktorlar cok karsı bu tarz seylere
Evet canım haklısın. Bana doktor sen ne kullandın bitkisel bir şey mi içtin kür mü yaptın yumurtam 40 mm olmuş demişti kürtajdan sonra gittiğim ilk kontrolde

Yaptım onu dun gece bugun 4 saatte bir yine yapıcam, leslıe de yapcam, kalkamadım yerimden bir türlü
Başladıktan sonra devamı geliyor yap yap Fit anne içinde başlık açalım ilerde sen şimdiden kondisyon tut Seda altın var onun videolarını yapıyorum bende masajlar yarar inşallah

Başladıktan sonra devamı geliyor yap yap Fit anne içinde başlık açalım ilerde sen şimdiden kondisyon tut Seda altın var onun videolarını yapıyorum bende masajlar yarar inşallah

Onu da duymustum, bi ara ona da bakayım

Çıktım bende doktordan yumurtalıklar normal sıkıntı yok rahim duvarı biraz ince dedi Hormonlara proklaktin falan bakılacak kan verdim sonuç yetişirse bugün haber verecekler yoksa pazartesiye kalacak
Yaa, ınsallah bugun cıkar, adet sokturucu vermedi mı

Yok hayır, kür vs hiçbir şey yapmadım. Neden oldu bir fikrim yok açıkçası, geçti mi onu da bilmiyorum şuan. Beklemedeyiz:)
Yumurta takıbı yaptırabilirsin sen de canım, yeterli buyukluge gelınce catlatma ıgnesı verır, nokta atısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…