Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tecrübemi paylaşmak istedim sadece yani yanlış anlama. Bana da sorun yok çatlıyor dediği için doktor ve vakit kaybettiğim için… Sen daha iyi bilirsin

Valla bu yolda neler yedim neler içtim, hatta 10 gun içtim soğan suyunu, ama nasıl içtim bi Allah bi benn bilirim, midemi mahvetti ama 10 gun dayandım, sonuc yıne husran, bı halta yaramadı ben de
Yok ben de önermiyorum kesinlikle pko da işe yarıyor genelde diğerlerinde ters tepiyor. Ben çok bekleyince ve adet düzensizliği olduğu için risk almıştım işe yaramıştı ama onun da kalbi durdu belki de o kadar da işe yaramadı. Aman kimse denemesin.

Valla bu yolda neler yedim neler içtim, hatta 10 gun içtim soğan suyunu, ama nasıl içtim bi Allah bi benn bilirim, midemi mahvetti ama 10 gun dayandım, sonuc yıne husran, bı halta yaramadı ben de
Bir de ben 3 ay yaptıktan sonra oldu anca düzenledi ilk ay 15 gün diğer aylar 10 gün yapılıyor kuzum ve yılda max 4 ay yapılıyor. Kimine kist bile yapmış da bende olmadı ilginç bir şekilde

Bir de ben 3 ay yaptıktan sonra oldu anca düzenledi ilk ay 15 gün diğer aylar 10 gün yapılıyor kuzum ve yılda max 4 ay yapılıyor. Kimine kist bile yapmış da bende olmadı ilginç bir şekilde
Kist yaptığını Hıc duymamaıstım, ama prolaktın degısıklıgı yapıyor diye okumustum, saracoglu her kadın yılda bir kere de olsa her yıl yapmalı dıyor, faydalı demek kı, ama işte mide hassas olunca ıcmesı zor oluyor

1.sınıflar cok daha dıkkatlıdır maske konusunda deıl mı, bızım okulda 5.sınıflar ve 8.sınıflar arasında daglar kadar fark vardı tedbir konusunda.. İnsallah saglıkla bu donemi de gecırırız
Evet biraz daha dikkate ediyorlar yani öğretmen dediyse doğrudur diye baktıkları için çıkartmıyorlar. Bazen su içen öğrenci unutuyor geri takmayı uyarıyoruz ayyy unutmuşum öğretmenim diyo yavrum yazık gerçekten özledim doya doya okulda olmayı inşallah biter kimseye de zarar vermez huzurla eğitim hayatımıza devam ederiz gerçekten yorucu ve zor bir süreç oldu öğrencilerimin direkt yüzlerini göremedim sayılır yani maskeden

Var var ben araştırırken okumuştum kimisine baya zararı olmuş allah korusun… Benim amacım çatlatma iğnesinin lh seviyesinin falan işe yaradığını söylemekti yumurtaları doktor geliştirdi ya bu sefer büyüdüler mesela çatlatma iğnesi vurulacağım gün doktora gitmeden ovulasyon testi yapmıştım ben koyuydu yine aylar sonra üstüne bir de çatlatma iğnesi oldum. Sanki yumurtalar ne kadar gelişirse lh da o kadar çok oluyor Hatta sen hatırlarsın düşükten bir kaç ay sonra testte pozitif çıkıp negatife dönmüştü kimyasal demiştik o ay da koyuydu öyle mi denk geliyor bilmiyorum ama benim ne zaman koyu çıksa döllenme oldu sanki sonu iyi bitmese de…

Gercekten oyle, ben de bi cok ogrencıyı maskesiz görsem tanımam, onlar da bizi eminim
Hayırlısı olur ınsallah, hem ogrencılerımız ıcın, hem de bızım ıcın

HCG yuzunden koyu cıkıyor seninki kuzum

HCG yuzunden koyu cıkıyor seninki kuzum
Yok kız hcg yüzünden koyu çıkmaz ovulasyon gününden bahsediyorum hamilelikten bahsetmiyorum. O ayrı konu gebelik olduktan sonra iki test de koyu çıkıyor onu demiyorum. Çatlatma iğnesi vurulacağım günden ve önceki gebeliklerde de ovulasyondan bahsediyorum. Neyse boşverin. Benim herşeyim anormal zaten size uymaz Durumlar benzer gibi geldi yardımcı olayım dedim hep böyle oluyor şu hayattaki en anormal insanım bu konuda

Haaa ben de adete yakın yapılan test diyosun sandım, senın yumurtlama ve çatlama olunca gebelık oluyor sen de, ama işte pko yuzunden onu da her ay yakalamadıgın ıcın sürdü biraz, anormal deılsın kuzum

Kızlar ben de kürtaj sonrası kontrole gittiğimde doktorum yumurta çok büyümüş çatlayacakmış kiste çevirmiş ek takviye vs bir şey mi kullandın dedi bana, bu kür vs şeylerinin kist yaptığını ordan biliyorum ben de.

Miyomu olanlarda işe yaramıyor .şekil A ben. daha kötü yaptı benisenin var mıydi miyom vs

Canım bebeği gördük kalp atışı görülmedi
Canım çok geçmiş olsun insalalh duyarsın yarın kalp atışını dualarim seninle seni çok iyi anlıyorum
Allah büyük insalalh bir mucize olur yarın duyarsın sesini müjdeli haberlerle gelirsin inşallah aramıza
Rabbim bu mübarek günde bebeğini sana bağışlasın inşallah stres yapma sabret yarın ola hayrola inşallah

Canım bebeği gördük kalp atışı görülmedi
Canım çok geçmiş olsun insalalh duyarsın yarın kalp atışını dualarim seninle seni çok iyi anlıyorum
Allah büyük insalalh bir mucize olur yarın duyarsın sesini müjdeli haberlerle gelirsin inşallah aramıza
Rabbim bu mübarek günde bebeğini sana bağışlasın inşallah stres yapma sabret yarın ola hayrola inşallah
Miyomu olanlarda işe yaramıyor .şekil A ben. daha kötü yaptı benisenin var mıydi miyom vs
Canım bende düşük yaptığımda hastanedeki çalışan ebe bana önerdi soğan suyunu kabuğu ile kaynat içi dedi 1 ay kadar kanaman olsun adetin düzene girdin kanlar pıhtılaşma lar olmasin kalmasın diye .bende yaptım 1 ay boyunca içtim dladet oldum 3 ay boyunca sonra tekrar yine hamile kaldım sonrası tekrar yine hüzün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…