Ah kuzum benimKızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı
HahahahaKız salağa salak diyince banlanıyo musun beni bi aydınlat
İnşallah yolunda gider her şey bazen geç duyulabiliyor kalp atışı. Güzel olsun sizin için her şeyKızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı
Kese 20 mm olmadan bebek görünmez derler, ya da cok mınık gördünüz, bence 2 gun sonra gumbur gumbur duyacaksın canımKızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı
canım hemen telaş yapma gelişimi iyiyse 10.haftada bile duyanlar var.sakın hemen kürtaj falan olmaKızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı
Kuzum geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum gerçekten kanama psikolojiyi alt üst eden bir şey ama dediğin gibi kan sulandırıcı yüzünden çok olmuştur kanaman bebiş hala duruyorsa umudunu kaybetme inşallah kalbi de atarKızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı
Amin kuzum aynen tabi öyle olsun istiyorum ama kısmetValla ne diyeyim insan pozitif olsun istiyor ama boşuna umut vermek de istemiyoruminşallah vardır
Cnm lütfen kötü düşünme, kan sulandırici kanama yapabiliyor, benimde 3 kez kahverengi olmuştu doktorum normal demişti. Kalp atisi için de daha erken, 8 9. Haftalarda duyanlar var, bol bol dua et dinlen Allahın izniyle güzel olucak herseyKızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı
Ay hayır ne olur iyi düşünelim yaa daha minik ama benim de 6. Haftada kalp atışı duyulmadı ki kaybettiğim bebeğimde ama sonra 7. Haftada gayet güzel duyuluyordu belki senin de öyledirKızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı
Kızzzz yoksaaAmin kuzum aynen tabi öyle olsun istiyorum ama kısmet
Canım ben de Sohrab gibi biliyorum. 10mm iken yolk 20mm iken de bebek görünmeye başlıyor. Günde 1-1,5 mm büyüdüğünü düşünürsek, yarın görünme ihtimali var bence. Sakın moralini bozma yarın bebeği görürsün Allah'ın izniyleKızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı
Teşekkür ederim kuzum sende aramıza tekrar hoşgeldinTebrık ederım m canımAyy ne guzel bir haberle karsıladinz benı, saglıcakla ilerlesin ınsallah, stres yapma, bu sefer hersey cok guzel olacak
Hemen umutsuz olma canım benim arkadaşımda sürekli kanamalarla riskli gebelikle doğum yaptı bile çocuğunu. O da diyordu olmayacak herhalde diye diye zor geçti ama şükür kavuştuk diye güzel düşünKızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı
Alttan baktı canın. Bebeği cok net gördük ama kalp atışına dair hiç bi belirti yokKuzum geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum gerçekten kanama psikolojiyi alt üst eden bir şey ama dediğin gibi kan sulandırıcı yüzünden çok olmuştur kanaman bebiş hala duruyorsa umudunu kaybetme inşallah kalbi de atarAlttan mı baktı yoksa karından mı?
Bebek görünüyordu dimi sende de canım ? Doktor bu boyutta kalp atısı duyulamasa da görulmesi lazim en azından dediAy hayır ne olur iyi düşünelim yaa daha minik ama benim de 6. Haftada kalp atışı duyulmadı ki kaybettiğim bebeğimde ama sonra 7. Haftada gayet güzel duyuluyordu belki senin de öyledir
Canım bebeği gördük kalp atışı görülmediCanım ben de Sohrab gibi biliyorum. 10mm iken yolk 20mm iken de bebek görünmeye başlıyor. Günde 1-1,5 mm büyüdüğünü düşünürsek, yarın görünme ihtimali var bence. Sakın moralini bozma yarın bebeği görürsün Allah'ın izniyle
İnsallh canım ya. Bebeği cokta net gördük aslinda. Yarinda kalp atışı görunurse mucize olur benim içinKese 20 mm olmadan bebek görünmez derler, ya da cok mınık gördünüz, bence 2 gun sonra gumbur gumbur duyacaksın canım
Ayy Hayıııriyi düşünelim iyi olsun kuzum, sen de kendini toparla ki iyice kötü etkilenmesin. Hep dua edicem senin için, hepimiz edicez. Inşallah güzel haberler alırız
Ah kuzum beniminşallah olur bu defa, umutsuz olma duacınız
İnşallah yolunda gider her şey bazen geç duyulabiliyor kalp atışı. Güzel olsun sizin için her şey
canım hemen telaş yapma gelişimi iyiyse 10.haftada bile duyanlar var.sakın hemen kürtaj falan olma
kendini rahatlatmaya çalış dua et inşallah kalbini de duyarsın
Cnm lütfen kötü düşünme, kan sulandırici kanama yapabiliyor, benimde 3 kez kahverengi olmuştu doktorum normal demişti. Kalp atisi için de daha erken, 8 9. Haftalarda duyanlar var, bol bol dua et dinlen Allahın izniyle güzel olucak hersey
Hemen umutsuz olma canım benim arkadaşımda sürekli kanamalarla riskli gebelikle doğum yaptı bile çocuğunu. O da diyordu olmayacak herhalde diye diye zor geçti ama şükür kavuştuk diye güzel düşünDualarımız seninlr
Bebek gayet net gözüküyordu keşke evimde olsaydım dosyadan resmini atardım inanBebek görünüyordu dimi sende de canım ? Doktor bu boyutta kalp atısı duyulamasa da görulmesi lazim en azından dedi
Gidemedim doktor izinliydi o ağrılar yumurta catlamis sıvı görünüyor catlayinca kanıyor içerde kalıyor dedi yani gebelik bu ay da yok. Hayırlısı
Evet verdim bakalım birşey demedievde yaptım pozitif çıktı dersin. Nerden bilecek ki son adet gününü falan:)
İyi düşünelim iyi olsun inşallah. Kalp atışı bende de duyulmadı ilk geç döllenme demişti bebeği gördük ama bir hafta sonra duymuştukCanım bebeği gördük kalp atışı görülmedi