- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Biz bu haftada değil daha sonraki haftalarda gördük kalp atışını diye hatırlıyorum kuzum çünkü ilk kalp atışı gördüğümüzde keseyi değil bebekleri ölçmüştü artık o kadar netti bebeklerin şekli. Senin zaten erken gibi geldi. Yarın ola hayrola inşallah görürsünüz kalp atışını görmezseniz de bekleyin bence daha. Kese büyük olup içindeki bebişin günü belki daha geri bile olabilir ondan daha görünmemiştir. İnşallah bebişin sağlıkla gelirAlttan baktı canın. Bebeği cok net gördük ama kalp atışına dair hiç bi belirti yok
Ayy inşallh canım yaBebek gayet net gözüküyordu keşke evimde olsaydım dosyadan resmini atardım inan
Bizim haftasıyla uyumlu aslında canım ama insallh küçük diye görülmemistir kal atışıGidemedim doktor izinliydi o ağrılar yumurta catlamis sıvı görünüyor catlayinca kanıyor içerde kalıyor dedi yani gebelik bu ay da yok. Hayırlısı
Evet verdim bakalım birşey demedi
İyi düşünelim iyi olsun inşallah. Kalp atışı bende de duyulmadı ilk geç döllenme demişti bebeği gördük ama bir hafta sonra duymuştuk
Rabbim ol desin yeter kiİnsallh canım ya. Bebeği cokta net gördük aslinda. Yarinda kalp atışı görunurse mucize olur benim için
İnşallh canım yaBiz bu haftada değil daha sonraki haftalarda gördük kalp atışını diye hatırlıyorum kuzum çünkü ilk kalp atışı gördüğümüzde keseyi değil bebekleri ölçmüştü artık o kadar netti bebeklerin şekli. Senin zaten erken gibi geldi. Yarın ola hayrola inşallah görürsünüz kalp atışını görmezseniz de bekleyin bence daha. Kese büyük olup içindeki bebişin günü belki daha geri bile olabilir ondan daha görünmemiştir. İnşallah bebişin sağlıkla gelir
İnşallh canım ya ❤ yaşadıklarımdan mıdır nedir hep en kötüsü geliyor aklımaRabbim ol desin yeter kiben inanıyorum görülecegıne, kese bıle daha cok kücük suan
Gecıkmesın de canım, suan stres olmaya basladım ben de, bugundu günüm, olacak gibi de deılım
Evet, bizim kontrollerimiz heyecan dorukta gececek o kesın, ben de kalp atısı duyduğumda vereceğim tepkiyi hayal etmeye calısıyorum duşün, cunku Hıc duymadım, nasıl olur bılemıyorum, ama inanıyorum, kalp atısı da duyacaz, kucağımıza alıp gozlerjmjzı kapatıp gecen ayları dusuncez mis kokusunu ıcımıze cekerkenİnşallh canım ya ❤ yaşadıklarımdan mıdır nedir hep en kötüsü geliyor aklıma
İlk defa bu kadar erken oldu ve ağrı vs de yokGecıkmesın de canım, suan stres olmaya basladım ben de, bugundu günüm, olacak gibi de deılım
Ayrıca ben de hoşbuldumsadece 1 gun yoktum kız
Aaa ondan tabı hareket, sıcak hava cok etkılı, ben de memlekete gıttıgım de 4 gun erken oldum..İlk defa bu kadar erken oldu ve ağrı vs de yoksadece şişmiştim biraz fazla hem de şişkinliklerim gitti hatırlamıyorum korundunuz mu ama belki güzel şeydir. Değilse de stres olursan daha fazla gecikir bol bol hareket et. Ben tatildeyim rahatım, bol bol yüzdüm hareket ettim belki ondan erken oldum.
Olabilir 1 günde ozletir tamam çok yazmıyorum ama takip ediyorum
Gidemedim doktor izinliydi o ağrılar yumurta catlamis sıvı görünüyor catlayinca kanıyor içerde kalıyor dedi yani gebelik bu ay da yok. Hayırlısı
İyi düşünelim iyi olsun inşallah. Kalp atışı bende de duyulmadı ilk geç döllenme demişti bebeği gördük ama bir hafta sonra duymuştuk
yaaa üzdünüz ama
Ki o zaman eli kulağındaAaa ondan tabı hareket, sıcak hava cok etkılı, ben de memlekete gıttıgım de 4 gun erken oldum..
Korunduk canım histerekopı oldum, hıstereskopıden sonra gecicı menapoz ıgnesı vuruldum, ustune bır haftada duphaston kullandım, son ılacı pazar aksam ıctım, hemsıre 1 hafta ıcınde olursun demıstı.. Beklıyorum oyle.. Transfer hazırlıgı baslayacak adetın ıkıncı gunu..
Niyekineyaaa üzdünüz ama
Kuzum geciktiKızzzz yoksaa
Valla çok bir bilgim yok o yüzden boş konuşmak istemem ama arkadaşlar kendilerinden örnek vermişler, bence stres yapmadan bekle bir süre. İnşallah gümbür gümbür duyarsın bebişiniCanım bebeği gördük kalp atışı görülmedi
Ben anlamadım canım, verdim demişsin ama bu ay da yok demişsin. Kan verdin sonucu çıktı mı??Gidemedim doktor izinliydi o ağrılar yumurta catlamis sıvı görünüyor catlayinca kanıyor içerde kalıyor dedi yani gebelik bu ay da yok. Hayırlısı
senden hamilelik haberi bekliyyodum çokKi o zaman eli kulağında
Çok az kalmışbir adım daha yaklaştın
Niyekine
Aminn canım benimEvet, bizim kontrollerimiz heyecan dorukta gececek o kesın, ben de kalp atısı duyduğumda vereceğim tepkiyi hayal etmeye calısıyorum duşün, cunku Hıc duymadım, nasıl olur bılemıyorum, ama inanıyorum, kalp atısı da duyacaz, kucağımıza alıp gozlerjmjzı kapatıp gecen ayları dusuncez mis kokusunu ıcımıze cekerken
YaaaKuzum geciktiama hassas test yaptım çıkamadı, arkadaşlar yoktur dedi ama bende var gibi hissediyorum, bakalım kuzum biraz daha olmazsam kan veririm, olursam da napayım artık
Doktor muayene de yumurta catlamis sıvı birikmiş o ağrı ondan dedi yani o sıvı kan dedi.zaten ben o ağrılı zamanı degerlendirmedim nasıl değerlendirelim ki çok acıyordu dedimBen anlamadım canım, verdim demişsin ama bu ay da yok demişsin. Kan verdin sonucu çıktı mı??