Normalde zaten yapıyordum canım evdeki malzemelere göre 2 ana öğün birde ara öğün bunda ekstra pek ekmek falanda yok atayım ilk gün listesini bi bak ben bugün zorlanmadım benim sıkıntım akşam canım bişeyler istiyorNasıl bi diyetmiş, uygulaması kolay mı
Normalde zaten yapıyordum canım evdeki malzemelere göre 2 ana öğün birde ara öğün bunda ekstra pek ekmek falanda yok atayım ilk gün listesini bi bak ben bugün zorlanmadım benim sıkıntım akşam canım bişeyler istiyor
Benimde sıkıntı aksam ya akşama kadar iyi gidiyorum aksam cayin yaninda coşuyorumNormalde zaten yapıyordum canım evdeki malzemelere göre 2 ana öğün birde ara öğün bunda ekstra pek ekmek falanda yok atayım ilk gün listesini bi bak ben bugün zorlanmadım benim sıkıntım akşam canım bişeyler istiyor
Benimde aynı gündüz oruç gibi geziyorum hiç acıkmadan öğle yemeği zar zor yiyorum akşam olunca kahve tatlı hepsi gözümün önünden geçiyor
Aksam 7 den sonra hıcbısey yemesek ne guzel olur aslında, 12 saat oruclu gıbı oluruz, ertesı gun kahvaltıya kadarBenimde sıkıntı aksam ya akşama kadar iyi gidiyorum aksam cayin yaninda coşuyorum
Aynen kuzum ama en azından meyve yiyorum acıkırsamAksam 7 den sonra hıcbısey yemesek ne guzel olur aslında, 12 saat oruclu gıbı oluruz, ertesı gun kahvaltıya kadar
Bazı meyveler cok tehlikeli, benım ınsulın direnci oldugu ıcın fazla kacmamam gerekAynen kuzum ama en azından meyve yiyorum acıkırsam
Evet asıl akşam dikkat etmek gerekiyor ama işteBenimde sıkıntı aksam ya akşama kadar iyi gidiyorum aksam cayin yaninda coşuyorum
Aynen canım bugün uydum yarın başka bi liste var güzel gidiyorKolay gıbı duruyor, ekmek ve kacamak yok sadece
Aynen süt yada yoğurt yenilebilirBazı meyveler cok tehlikeli, benım ınsulın direnci oldugu ıcın fazla kacmamam gerek
Yağ yakar ama uykunu kacırmasınAynen süt yada yoğurt yenilebilir
Ben şimdi bi sade filtre kahve yaptım ondan bişey olmaz herhalde
Bende panik atak var cnm ac kalamıyorum malesef mutlaka süt içiyorum. Sağlık ocağındaki doktor da yoğurt yiyebilirsin içine cok az meyve doğra dediAksam 7 den sonra hıcbısey yemesek ne guzel olur aslında, 12 saat oruclu gıbı oluruz, ertesı gun kahvaltıya kadar
Ayran ve bi meyve de tok tutar, dıyetısyenler hep ara ögun olarak verırlerBende panik atak var cnm ac kalamıyorum malesef mutlaka süt içiyorum. Sağlık ocağındaki doktor da yoğurt yiyebilirsin içine cok az meyve doğra dedi
Beni de süt cok tutuyor cnm. Esim cayin yaninda bişeyler yemeyi cok sever kaçırırım arada ondan onu yapmasam iyi olucak..Ayran ve bi meyve de tok tutar, dıyetısyenler hep ara ögun olarak verırler
Süt fecı gaz yapıyor, gebe kalınca hergun ıcıyordum, acaba gebelikten dolayı mı sütten mi bilmiyorumBeni de süt cok tutuyor cnm. Esim cayin yaninda bişeyler yemeyi cok sever kaçırırım arada ondan onu yapmasam iyi olucak..
Canim bugün öğleden akşama kadar full dersim vardı. Pertim çıktı. Yapamadım. Yemeğe dikkat ettim ama.
Bizim idare haftasonunu bıze bıraktı cok sukurCanim bugün öğleden akşama kadar full dersim vardı. Pertim çıktı. Yapamadım. Yemeğe dikkat ettim ama.
Yarın yapicam bakalım
O listeyi de paylaşır mısın canim. Bi ara bende yapayım. Ss aldim diğer listeniAynen canım bugün uydum yarın başka bi liste var güzel gidiyor
Bende hamilelikte cok badem ceviz fındık falan yedim acaip tiksindim suan ya. Bana iyi geliyor sut cok severim az once içtim hattaSüt fecı gaz yapıyor, gebe kalınca hergun ıcıyordum, acaba gebelikten dolayı mı sütten mi bilmiyorum