Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde aksi gibi diğer günler az dersimbugun full. Çocuklarda bence cts pert oluyoruz. Iyi yapmış sizinkiler en doğrusu o
Benim 22 saat dersım var ama butun haftaya yayılmış Bı program, aralarda yemek falan yapıyorum idare edıyoruz, cocuklar napsın sabahtan aksama kadar ekran basındalar..

O listeyi de paylaşır mısın canim. Bi ara bende yapayım. Ss aldim diğer listeni 😍
Atıyım üçünü de canım ben de instagramda bi diyetisyenin sayfasında gördüm hoşuma gitti

Eklentiler

• 29099DC2-E487-45C5-9E3F-89CB7A383F29.jpeg
    29099DC2-E487-45C5-9E3F-89CB7A383F29.jpeg
    182,8 KB · Görüntüleme: 19
  • F9C96DF9-7E07-4FFD-8EF6-C77B06547195.jpeg
    F9C96DF9-7E07-4FFD-8EF6-C77B06547195.jpeg
    183,8 KB · Görüntüleme: 17
  • 4E1C611C-C6EA-4D66-BA59-86235CFC5A34.jpeg
    4E1C611C-C6EA-4D66-BA59-86235CFC5A34.jpeg
    190,9 KB · Görüntüleme: 18
Mutlaka haber ver canim😍

Benim aslinda 30 gunde bir olurdu adetim ama kurtajdan sonra 2 ay olamadim ilacla oldum, 2.adetimde erken geldi 26.gun. Simdi yine 26 gune gore hesap yaparsam tam 1 hafta kalmis oluyor. Bende 3-4 gun kala yapsam mi karar veremedim. Bir yandanda umutlanip hayal kirikligina ugramaktan da korkuyorum🤷‍♀️
Erken gebelik testleri çok hassas yapılı olduğu için yanıltıcı olabiliyor canım bence normal kaset test al hem daha uygun hem de daha net sonuç veriyor. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra normal testte silik çizgiyle öğrenmiştim. Tabi bu benim düşüncem hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canım

Erken gebelik testleri çok hassas yapılı olduğu için yanıltıcı olabiliyor canım bence normal kaset test al hem daha uygun hem de daha net sonuç veriyor. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra normal testte silik çizgiyle öğrenmiştim. Tabi bu benim düşüncem hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canım
Valla katılıyorum sana. En güzeli ucuz kaset testler.

100 mg bir sabah bir akşam içtim 2 gün. tutunma ya da söktürme için içmiştim ama gecikme yaptı gariptir.bugün hiç çizgi yok. artık regliyi beklicem
Canım progestan içtiğin müddetçe adetin gelmez diye biliyorum. Bıraktıktan 5 ila 10 gün içerisinde adet olursun. Umreye giderken içmeye başlayıp gelene kadar içtim ve adet olmadım

Yaa ne guzel 😍 keske ben de oyle olabılsem😔
Ben eskiden çok disiplinliydim bu konuda şu an biraz daha boşladım o kilo gidecek o göbek gidicek diye diye motive ederdim kendimi.😅 Işe yarıyo tavsiye ederim sizede.Eğer alışkanlık haline getirirsen inan ki hayat tarzına dönüşüyo zamanla😊

Ben eskiden çok disiplinliydim bu konuda şu an biraz daha boşladım o kilo gidecek o göbek gidicek diye diye motive ederdim kendimi.😅 Işe yarıyo tavsiye ederim sizede.Eğer alışkanlık haline getirirsen inan ki hayat tarzına dönüşüyo zamanla😊
Walla bu ay 5 kılo vercem dıye şartladım kendımı, artık doktor her sorduğunda utanıyorum veremedim demeye

X