- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Benimde aksi gibi diğer günler az dersimbugun full. Çocuklarda bence cts pert oluyoruz. Iyi yapmış sizinkiler en doğrusu oBizim idare haftasonunu bıze bıraktı cok sukur
O zaman şifa olsunBende hamilelikte cok badem ceviz fındık falan yedim acaip tiksindim suan ya. Bana iyi geliyor sut cok severim az once içtim hatta
Benim 22 saat dersım var ama butun haftaya yayılmış Bı program, aralarda yemek falan yapıyorum idare edıyoruz, cocuklar napsın sabahtan aksama kadar ekran basındalar..Benimde aksi gibi diğer günler az dersimbugun full. Çocuklarda bence cts pert oluyoruz. Iyi yapmış sizinkiler en doğrusu o
Yok etkilemiyor beniYağ yakar ama uykunu kacırmasın
Ay bende süt çok severim.Ailecek içtik bu akşamBende hamilelikte cok badem ceviz fındık falan yedim acaip tiksindim suan ya. Bana iyi geliyor sut cok severim az once içtim hatta
Tamam canımCanim bugün öğleden akşama kadar full dersim vardı. Pertim çıktı. Yapamadım. Yemeğe dikkat ettim ama.
Yarın yapicam bakalım
Atıyım üçünü de canım ben de instagramda bi diyetisyenin sayfasında gördüm hoşuma gittiO listeyi de paylaşır mısın canim. Bi ara bende yapayım. Ss aldim diğer listeni
Erken gebelik testleri çok hassas yapılı olduğu için yanıltıcı olabiliyor canım bence normal kaset test al hem daha uygun hem de daha net sonuç veriyor. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra normal testte silik çizgiyle öğrenmiştim. Tabi bu benim düşüncem hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canımMutlaka haber ver canim
Benim aslinda 30 gunde bir olurdu adetim ama kurtajdan sonra 2 ay olamadim ilacla oldum, 2.adetimde erken geldi 26.gun. Simdi yine 26 gune gore hesap yaparsam tam 1 hafta kalmis oluyor. Bende 3-4 gun kala yapsam mi karar veremedim. Bir yandanda umutlanip hayal kirikligina ugramaktan da korkuyorum
Valla benim genel öyle akşam sekizden sonra bişey yemem.Kendimi bildim bileli babamdan öğrenmiştim.Çay olabilir ona hayır diyememAksam 7 den sonra hıcbısey yemesek ne guzel olur aslında, 12 saat oruclu gıbı oluruz, ertesı gun kahvaltıya kadar
Ya benimde çok değil 19 saat dersim ama cts cileBenim 22 saat dersım var ama butun haftaya yayılmış Bı program, aralarda yemek falan yapıyorum idare edıyoruz, cocuklar napsın sabahtan aksama kadar ekran basındalar..
Ohh missTamam canımkötü olmuş cumartesi benimde yok dersim Allahtan
O zaman afıyet olsunYok etkilemiyor beni
Saol canimmmAtıyım üçünü de canım ben de instagramda bi diyetisyenin sayfasında gördüm hoşuma gitti
Yaa ne guzelValla benim genel öyle akşam sekizden sonra bişey yemem.Kendimi bildim bileli babamdan öğrenmiştim.Çay olabilir ona hayır diyemem
Valla katılıyorum sana. En güzeli ucuz kaset testler.Erken gebelik testleri çok hassas yapılı olduğu için yanıltıcı olabiliyor canım bence normal kaset test al hem daha uygun hem de daha net sonuç veriyor. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra normal testte silik çizgiyle öğrenmiştim. Tabi bu benim düşüncem hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canım
Bugunler gececek ınsallah okulumuza donseydık hayırlısıyla, gözlerimi kısarak bakıyorum artık ekranaYa benimde çok değil 19 saat dersim ama cts cile
Canım progestan içtiğin müddetçe adetin gelmez diye biliyorum. Bıraktıktan 5 ila 10 gün içerisinde adet olursun. Umreye giderken içmeye başlayıp gelene kadar içtim ve adet olmadım100 mg bir sabah bir akşam içtim 2 gün. tutunma ya da söktürme için içmiştim ama gecikme yaptı gariptir.bugün hiç çizgi yok. artık regliyi beklicem
Ben eskiden çok disiplinliydim bu konuda şu an biraz daha boşladım o kilo gidecek o göbek gidicek diye diye motive ederdim kendimi.Yaa ne guzelkeske ben de oyle olabılsem
Walla bu ay 5 kılo vercem dıye şartladım kendımı, artık doktor her sorduğunda utanıyorum veremedim demeyeBen eskiden çok disiplinliydim bu konuda şu an biraz daha boşladım o kilo gidecek o göbek gidicek diye diye motive ederdim kendimi.Işe yarıyo tavsiye ederim sizede.Eğer alışkanlık haline getirirsen inan ki hayat tarzına dönüşüyo zamanla
Keşke meyve yesem ekmek arası Nutella yiyorumBazı meyveler cok tehlikeli, benım ınsulın direnci oldugu ıcın fazla kacmamam gerek