Yaa sen nerelerdesin, benı bosver aynı devam, sen nasılsın, uzun zamandır yoktun, merak ettım senıMerhaba canım geldim. Nasılsın şu an durum ne var mı bir gelişme?
Sorma cnm 31 aralıkta transfer olacaktım iptal ettik hormon değerlerim hızlı yükseldiği için. İnşallah ocak ayının adetiyle yine başlayacağız yumurta takibine. Doğal siklus transferi olacağım. Hayırlısı artık.Yaa sen nerelerdesin, benı bosver aynı devam, sen nasılsın, uzun zamandır yoktun, merak ettım senı
Oyle canim kayıplar yaşayınca insan her ay olmayınca korkuyor..yeniden gebe kalınca sağlıklı ilerlicek mi endisesi... hep bir yürek ağrısı..Kiizmi kaybedince böyle oldum cnm ben yoksa bu kadar cok takmiyodum olmazsa tüp bebek yaptırırız diyodum hepama sanki şimdi 1 ay bile kayıp gibi görüyorum kendime Rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak bunu bile bile stres yapiyoruz..
Bu arada ilk sayfada hamileleri görüp mutlu oldumYaa sen nerelerdesin, benı bosver aynı devam, sen nasılsın, uzun zamandır yoktun, merak ettım senı
Dogal sıklus transferi ne oluyor cnm, pek bılgım yok bu konuda.. Ocak adetın ne zamanSorma cnm 31 aralıkta transfer olacaktım iptal ettik hormon değerlerim hızlı yükseldiği için. İnşallah ocak ayının adetiyle yine başlayacağız yumurta takibine. Doğal siklus transferi olacağım. Hayırlısı artık.
Evet 3.hamılemızın de kan testini beklıyoruzBu arada ilk sayfada hamileleri görüp mutlu oldumMaşallah Allah tamamına erdirsin
Adetim 12 ocak. Femara yumurta geliştirici ilacı ile yumurta takibi yapıyor 3 gün arayla. Rahim ilaçsız kendisi büyüyüp hamilelik için hazır oluyor.Dogal sıklus transferi ne oluyor cnm, pek bılgım yok bu konuda.. Ocak adetın ne zaman
İnşallah hayırlı haberler alırlar. Senin aşılaman ocaktamı cnm?Evet 3.hamılemızın de kan testini beklıyoruz
Canım düşükmü yaptın. Yanlış hatırlamıyorsam ikizlerine hamileydin galiba. Çok üzüldümDüşükten sonra kürtaj oldum aslında canım doktorum 15-20 gün sürebilir dedi ama pıhtılı olması canımı sıkıyor kontrole gitmedim bidaha
Bu arada sadece 1 kilo verebildimYaa sen nerelerdesin, benı bosver aynı devam, sen nasılsın, uzun zamandır yoktun, merak ettım senı
Öyle cnm böyle düşünüp stres olmamaliyiz elimizden geldigince..Bende böyle hissediyorumsanki bir ay daha gidince çok zaman geçiyormuş gibi geliyor ama vardır bir zamanı bir nasibi sabırlı olmak lazım canım
Öyle cnm ya 5 yıllık Evliyiz biz 4 yıla yakın vajinismus yasadik kimse bilmiyor millet yıllarca olmuyor sanıyor doktor önerileri tüp bebek yapın demelerDoktor dıger ay yapalım asılamayı deyınce, bu ay yapalım nolur dedım, tutunamaz düşer yine dedı, 1 ay daha beklıcez mecbur.. Saglıkla gelsın de kuzum bekleriz
Ah cnm ne güzel dedin aynen oyle.. Rabbim dayanma gücü versin ins..Oyle canim kayıplar yaşayınca insan her ay olmayınca korkuyor..yeniden gebe kalınca sağlıklı ilerlicek mi endisesi... hep bir yürek ağrısı..
Anladım kuzumAdetim 12 ocak. Femara yumurta geliştirici ilacı ile yumurta takibi yapıyor 3 gün arayla. Rahim ilaçsız kendisi büyüyüp hamilelik için hazır oluyor.
Sımdı adetım 4.gunundeyım kuzu, dıger adette baslıcaz ınsallahİnşallah hayırlı haberler alırlar. Senin aşılaman ocaktamı cnm?
Olsun ne guzel ısteBu arada sadece 1 kilo verebildim
Bosver milleti ya, onlar herturlu konusurlar.. Ben hep cocuk dogurmak marifet deıl dıyorum, genelde 2 3 cocuklu lar ileri geri konusuyor, ufaktan laf atıyorum kendilerine deÖyle cnm ya 5 yıllık Evliyiz biz 4 yıla yakın vajinismus yasadik kimse bilmiyor millet yıllarca olmuyor sanıyor doktor önerileri tüp bebek yapın demelereşim de takma biz biliyoruz gerçeği diyo ama yas oldu 32 hadi ilk çocuk oldu 2. Olcak yas farki olcak falan amam saçma sapan şeyler geliyor aklima
İnşallah cnm benim❤Anladım kuzumİnsallahh hayırlısıyla transferin gerceklesır, guzelce tutunur bebısın
İnşallah hayırlı haberler alırsın. Rabbim gönlüne göre versin❤Sımdı adetım 4.gunundeyım kuzu, dıger adette baslıcaz ınsallah
Amınn kuzum ınsallahİnşallah hayırlı haberler alırsın. Rabbim gönlüne göre versin❤