Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bir düşük bir de kimyasal gebelik yaşayınca bu ay regli gecikmem de gebelik şüphesi oluştu test yaptım silik çizgi çıktı. 2 gün progestan içtim. Ama bugün testim daha da belirginleşir diye düşünürken tamamen negatif çıktı.sormak istediğim bu progestan bir tek bebeğin tutunması ve adetin sökülmesi için verilmiyor mu? kimyasal gebelik yaşadım yine sanırım ama regl bugün de gelmedi. bu ilaç benimki gibi adet gecikmesi de yapar mı? bugün içmedim içmem de artık sanırım gecikme yaptırdı ya da testim bozuk (küçük bir ihtimal)

Arkadaşlar bir düşük bir de kimyasal gebelik yaşayınca bu ay regli gecikmem de gebelik şüphesi oluştu test yaptım silik çizgi çıktı. 2 gün progestan içtim. Ama bugün testim daha da belirginleşir diye düşünürken tamamen negatif çıktı.sormak istediğim bu progestan bir tek bebeğin tutunması ve adetin sökülmesi için verilmiyor mu? kimyasal gebelik yaşadım yine sanırım ama regl bugün de gelmedi. bu ilaç benimki gibi adet gecikmesi de yapar mı? bugün içmedim içmem de artık sanırım gecikme yaptırdı ya da testim bozuk (küçük bir ihtimal)
Test bozuk olabılır belkı, hıc mı cızgı cıkmadı? 2 gun cok etki etmemıstır bence dozu nasıldı bılmıyorum ama

Test bozuk olabılır belkı, hıc mı cızgı cıkmadı? 2 gun cok etki etmemıstır bence dozu nasıldı bılmıyorum ama
100 mg bir sabah bir akşam içtim 2 gün. tutunma ya da söktürme için içmiştim ama gecikme yaptı gariptir.bugün hiç çizgi yok. artık regliyi beklicem

Bosver milleti ya, onlar herturlu konusurlar.. Ben hep cocuk dogurmak marifet deıl dıyorum, genelde 2 3 cocuklu lar ileri geri konusuyor, ufaktan laf atıyorum kendilerine de
Buna bende katılıyorum çoçuk doğurmak marifet değil.Önemli olan onu iyi yetiştirmek zaten.Biz kalabalık aileyiz ondan olsa gerek seviyorum kalabalık aileleri.😊Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Her kendini bilen aklıselim kadın benim gözümde bi annedir zaten.İlla doğurmuş olması gerekmiyor.🌹

Canım düşükmü yaptın. Yanlış hatırlamıyorsam ikizlerine hamileydin galiba. Çok üzüldüm :KK43: Allah sabır versin. İnşallah yine hamile kalır ve sağlıklı gebelikler geçirip kucağına alırsın.
Malesef düşük yaptım canım . Gebeliğim ikiz devam etmiyordu 8 haftalık birinin kalbi durmuştu ama onun kalbi durduktan sonra sıkıntılar başladı

Buna bende katılıyorum çoçuk doğurmak marifet değil.Önemli olan onu iyi yetiştirmek zaten.Biz kalabalık aileyiz ondan olsa gerek seviyorum kalabalık aileleri.😊Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Her kendini bilen aklıselim kadın benim gözümde bi annedir zaten.İlla doğurmuş olması gerekmiyor.🌹
Aynen oyle, iyi anne baba olabilmek onemlı olan 🙏🏻

Canım ben hiç gecikme falan yaptığını duymadım. Aksine regl düzenleyici bir hormon.

Sabah bi test daha yapın, belkı o test arızalıydı.. Yoksa da hayırlısı olsun ınsallah 🙏🏻
testim kalmadı canısı pazartesi alırım artık. inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ❤️
Canım ben hiç gecikme falan yaptığını duymadım. Aksine regl düzenleyici bir hormon.
Ben de duymamıştım. neyse bıraktım artık bekleyip görücem

X