Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper habeeer maşşallah fıstığım daha ne olsun 🥳 demek ki o yapışıklıktan gidemedi spermler bu sefer inşallah yumoşlarına kavuşacaklarrr sonra gelsin bebişler 🤲🏻🥰
Bizde ondan şüphe ediyoruz çünkü baya girişteydi filmde gözüken bile 🤷‍♀️bakalım benim hormon testi ve amh bu ay ne çıkacak ben hiç vermedim bu zamana kadar bi o kaldı 😇

Allah bunu sağ ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin yeterki 🤲🏻💜bu hüzün bizle hep olacak nede olsa önceki yavrularımızı aklımızdan veya gönlümüzden silmeyeceğimiz için ama olsun 🥰
Amin insallah amin.. Tabiki onlar bizim için hep özel olcak 💞

Valla artık hangi aysa sağlıkla gelsin de ben elimden geleni yaptım geriye bir tek benim hormon testim kaldı o da bu adette veririm başka elimden gelen bişey yok gerisi Rabbimin takdiri olacak 😇
Hayırlısı olsun inşallah canım 🙏🤲🥰 ❤️ inşallah sonuçların da temiz çıkar 🤲🙏☺️

Ben betaya baktırdım vala o kadar kalabalıktı Kİ acil 3 saate anca kan verebildim 😰 sonuç 52 çıktı yani hiç daha 1000 görmedim 🥶 çok mu aceleciyim . Normal midir adetim geçeli 3 gün olmuş oldu 🤯
Ayy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla artsın inşallah 🤲🏻geç yumurtlama dır belki ondan daha çok yenidir binler on binleri de görürsün inşallah canm🤗
Kız meraktan çatlattın ya bizi🤤

Ben betaya baktırdım vala o kadar kalabalıktı Kİ acil 3 saate anca kan verebildim 😰 sonuç 52 çıktı yani hiç daha 1000 görmedim 🥶 çok mu aceleciyim . Normal midir adetim geçeli 3 gün olmuş oldu 🤯
Önemli olan 2 gunde en az %60 70 artis sağlıkla artsın inşallah

Olur canım inşallah daha dayulselir daha tazecik minik sabret 1 haftaya 1000 de geçer inşallah 😍🙏🤲

Ayy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla artsın inşallah 🤲🏻geç yumurtlama dır belki ondan daha çok yenidir binler on binleri de görürsün inşallah canm🤗
Kız meraktan çatlattın ya bizi🤤
Muhtemelen 4 haftanın başı diye hcg sıkalasında ona göre doğru gibi bakalım 🙂 bana kalsa gitmeyecektim en azından olumlu bi durumdaydım şimdi sonuç yükselcek mi diye bakmak daha zor 🤯🙈 eşim sağ olsun ☘️
Yumurtlama takibi yapmış miydin canım?
Bi ya da 2 Ağustos gibi olması lazım 🙂
Önemli olan 2 gunde en az %60 70 artis sağlıkla artsın inşallah
aynen bende onun derdine düşmeye başladım 🥶 inşallah artar bakalım 🙏🏻🙏🏻 Hepimiz bu heyecanları yaşayalım artık hak ettik 🌸
Olur canım inşallah daha dayulselir daha tazecik minik sabret 1 haftaya 1000 de geçer inşallah 😍🙏🤲
amiiiiiiiiiiiiin ♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 O haberleri de veririm inşallah

Kızlar testi anca yaptım, ama adetim 1 gün geçmiş gibi görünüyor ve test miracle hassas testti negatif çıktı 😣😔 ama ben neredeyse eminim yani hamile olduğuma kan vermem lazım yaa, hassas da olsa çıkarmıydı, yoksa akşam yaptığım için mi çıkmadı??
Canım testi yapmadan 2 saat önce su içme en az iki saat beklemiş idrarınla dene bence . Daha yeniyse ondan belli değildir negatiftir Yani. Herşeyi hayırlısı ama umutsuz olmak da yok ♥️😘

Kızlar testi anca yaptım, ama adetim 1 gün geçmiş gibi görünüyor ve test miracle hassas testti negatif çıktı 😣😔 ama ben neredeyse eminim yani hamile olduğuma kan vermem lazım yaa, hassas da olsa çıkarmıydı, yoksa akşam yaptığım için mi çıkmadı??
Canım belkide akşam yaptın diye çıkmamıştr sen kendinden eminsin insallah kalbimden geçen olur 🙏🤲😍❤️kan ver o zaman çok zor olacak senin için o şartlarda test al yada hastaneye git kan ver .sen bir kaç gün daha bekle sonra git kan ver canım inşallah pozitiftir 😍🤲🙏🤗❤️

X