Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoook çok sağol canım❤️ İnşallah dediğin gibi olur. Ben sürekli burda takıldığım halde bildirim gelmiyor bazen kaçırıyorum bazı yazışmaları:KK6: Cedi İlkay da fena değilmiş kız değiştirsem mi:KK45:
Ay valla bunca zaman böyle okudum ya😂😂😂
Aklıma Cedi Osman geldi, ebru kıskanmasın sonra 😂
Galiba benim de ondan aklıma öyle geldi😂

yaaaa çok geçmiş olsun oh korona olmadığına çok şükür çabucak atlatın inşallah :KK43: iki kızın mı var ay ne tatlıdır onlar yerim yerimmm :KK36:
sen kendin iyisin demi bebiş iyi mi

yaa yaaa :) napalım toktorcum başımıza bunlar da gelicekmiş Allah beterinden saklasın.
ben hacamat yaptırcaktım şuan hamile olma ihtimalinden de tereddütüm var.
dedim abla hamilelik olursa hacamat yapılıyo mu dedim hayır yoksa bebek düşer dedi oturdum ağladım.
ne yapcam ben kan sulandırıcı benim gibi pıhtılaşması olana yeterken bana neden yetmiyor delircek gibi oluyorum

test yaptın mı :KK51:
Evet canım iki kızım var 🤗 bende korktum test yaotirdim şükür yok bebek de bende hasta olmadan geçiriyoruz bu süreci son ayyorgunluk ağrı falan geçiyor zaman çok teşekkürler canım 🥰 ❤️🙏

yaaa :silah:senin hiç kaybın var mı canım
doktor ne dedi hayatında hep mi kullancan yoksa gebelik oluşursa diye mi kullanıyon
hacamat yatptır çok faydalı
kan akışını hızlandırıyor
i

büyükbaşlarda var :KK70:
Evet 12. Hafta kaybım var. Oyuzden zaten genetik yaptırdım.tibbi genetik doktoru ayakta kalma uzun süre oturma kilo sigara alkol yok dedi. İlerleyen süreçte yani yaslilikta pihtilasma bağlı beyin kanaması kalp krizi gibi şeylere yatkinligimin olduğunu söyledi.olacak demiyorum ama yatkintisiniz dedi. Kadın doğum doktorunuzun yaklaşımı da gebelik ile ilgili dozunu belirleyecek dedi. Aslında 2 kere yaptırdım migren için bir ay ara ile. Migrene fayda etmedi ama çok rahatladım sülük akapuntur falan hepsini yaptırdım. Ama işte durum bu🤷 rabbim sağlıklı gebelik nasıp eder inşallah 🙏

Aynen işte doktor soruyor ama sende birşey yok. Bu sefer diyosun ki demek ki olması lazım bunun. Bilinçaltına kazınıyor resmen. Bakalım artık gönlümüzdekini nasip etsin Rabbim, elimizden duadan başka birşey gelmiyor.
Evet doktora bulantım var deyince bu iyi birşey kalp atışı na bir işaret dedi. Bulantı olmsini isteriz ama bünyeden bünyeye değişir bazısı hiç olmaz ya da bastırır bünye anne adayı fark etmez dedi

Evet doktora bulantım var deyince bu iyi birşey kalp atışı na bir işaret dedi. Bulantı olmsini isteriz ama bünyeden bünyeye değişir bazısı hiç olmaz ya da bastırır bünye anne adayı fark etmez dedi
Aynen işte benim doktor da muhtemelen bu yüzden sordu sürekli. Şuan yok dediğim gibi ama geçen hafta yokladı sanki biraz. İlk etapta kan değeri önemliydi benim için, o iyi çok şükür. Bulantı genelde 6dan sonra başlıyor sanırım. 1 hafta sonra belli olur herşey😅

Evet canım iki kızım var 🤗 bende korktum test yaotirdim şükür yok bebek de bende hasta olmadan geçiriyoruz bu süreci son ayyorgunluk ağrı falan geçiyor zaman çok teşekkürler canım 🥰 ❤️🙏
Allah bağışlasın canım :) oh oh şükür Allah uzak etsin hepimizden bu menet hastalığı.doğumuna az kalmış sağlıkla gelsin kuzucuk bu defa da kız :KK200:
Evet 12. Hafta kaybım var. Oyuzden zaten genetik yaptırdım.tibbi genetik doktoru ayakta kalma uzun süre oturma kilo sigara alkol yok dedi. İlerleyen süreçte yani yaslilikta pihtilasma bağlı beyin kanaması kalp krizi gibi şeylere yatkinligimin olduğunu söyledi.olacak demiyorum ama yatkintisiniz dedi. Kadın doğum doktorunuzun yaklaşımı da gebelik ile ilgili dozunu belirleyecek dedi. Aslında 2 kere yaptırdım migren için bir ay ara ile. Migrene fayda etmedi ama çok rahatladım sülük akapuntur falan hepsini yaptırdım. Ama işte durum bu🤷 rabbim sağlıklı gebelik nasıp eder inşallah 🙏
yaa kıyamamm..kocaman bebek ne kadar yıpratıcı zor günler yaşamısıındır kim bilir biz bile daha 8-9 haftalıkta ne kadar üzülüyoruz :KK43: Allah sabrımızı artırzın sağılklı gebeliklerimiz olsun inşallah :dua:peki kaybıının sebebine ne dediler

seni çok iyi anlıyorum ama ben sanırım uslanmaz deli oldum...:KK48:
benim habire yapasım geliyo dün yapmamak için kendimi zor ttuttum ama yarın yapcam :KK70: bu ne hızdır 14 aydır denedik anca oldu sanki şimdi hemen olcak salak ben:olamaz:
Estafirullah kuzum insan öyle oluyo ama benim hep pozitif çıktı ama sonucu hep düşük dış gebelik kimyasal gebelik çıkınca bıraktım bu sefer aynıydım yoksa seninle insan istiyor 🤩

Yaa haftaya kadar biz çatlarız burda 😲
Belki birlikte güzel haber vermiş oluruz o zamana takipteyim canım seni 🥰😍 arka arkaya güzel haberler veririz 🥳 vallahi olmazsa diye pozitif diye hemen sevinmek istemediğimden yapmıyorum gerçi ortada hala bişey yok kürtaj sonrası adet gecikmesi de olabilir ama vaziyetler azcık hamişlik gibi duruyo ama hayırlısı 🤨🤓

Allah korusun aman dikkat et kendine canım🌼

Allah bağışlasın canım :) oh oh şükür Allah uzak etsin hepimizden bu menet hastalığı.doğumuna az kalmış sağlıkla gelsin kuzucuk bu defa da kız :KK200:

yaa kıyamamm..kocaman bebek ne kadar yıpratıcı zor günler yaşamısıındır kim bilir biz bile daha 8-9 haftalıkta ne kadar üzülüyoruz :KK43: Allah sabrımızı artırzın sağılklı gebeliklerimiz olsun inşallah :dua:peki kaybıının sebebine ne dediler
Sağol Allah razı olsun canım 😍 bu sefer erkek geliyor 💙 Rabb'im inşallah hepinize nasip eder bu güzel duyguyu anı 🙏🤗🤲❤️ var mı senin cocuk

X