Olsun olsun birşey olmaz ilk ya pabucu dama atılana kadar öyle olur cimcimeAmin canım benimhepimizin evlatları inşallah inşallah nazlı olmaz yaa kız bana çektiriyor
Atıyorum yavas yavas canım, 15 gunum varOoo başlamışsın ne güzel iyi yaptın cnim afiyet olsun birkaç alternatif daha yap kız transfer den sonra hep Uzan yemek le ugrasma attın mı birseyler buzluğa
İyi yapıyorsun canım ne var ne yok doldur çalışıyosunuz vakit ayırirsin kendine bol bolAtıyorum yavas yavas canım, 15 gunum var
Mecbur 1 hafta rapor alıcam, sonra okul baslıyorİyi yapıyorsun canım ne var ne yok doldur çalışıyosunuz vakit ayırirsin kendine bol bol
Malesef canım mecbur 1 hafta inşallah iyi geçer senin içinMecbur 1 hafta rapor alıcam, sonra okul baslıyor
Evet cnm o vericek, geçmişimde kaybim olduğu için öyle geçicek evetHadı yaa, aşıdan dolayı baslatmıslardır kesin, bizim okuldaki bi İngilizce ogretmeni de izinliydi, dogum da yaptı Nisan gıbı, eylulde baslıcakmıs göreve, onun konusu gectı de, sorayım dedım sana da, kendı doktorun yazıcam deıl mı raporu riskli gebelık dıye mı gecıyor senınkı
Canım sen doktora gittin mi ya da beta takibi yapıyor musun? Bir de önceki kaybından sonra ne kadar zaman geçti gebelik olduTakip etmemen gerekiyomuştur belkiHakkında en güzeli olsun, umutlandırmak da istemiyorum ama inşallah vardır yarın test yapcan doğru mu anladım
Zaten gunluk yaşamınıza devam edın diyorlar hep, 5. Gun transferinde Yerlesme 2 gun ıcınde oluyormus, ilk 2 gun onemlıMalesef canım mecbur 1 hafta inşallah iyi geçer senin içinondan sonrası Allah büyük insalah
Evet canım en son benim şimdilik, inşallah kısa kalırım son olarakCanım sen doktora gittin mi ya da beta takibi yapıyor musun? Bir de önceki kaybından sonra ne kadar zaman geçti gebelik olduBat yazdıranlara baktım da sanırım en son senden gebelik haberi geldi dimi
İnsalalh o günler de bir sıkıntı çıkmazda canınızı sıkmadan beklersiniz tedavi süreciniziZaten gunluk yaşamınıza devam edın diyorlar hep, 5. Gun transferinde Yerlesme 2 gun ıcınde oluyormus, ilk 2 gun onemlı
Süper yaa, maşallah.Evet canım en son benim şimdilik, inşallah kısa kalırım son olarakönceki 1 senede olmuştu, onda kese ve yolk gördük ama 8. Haftaya kadar beklememize rağmen bebek görünmedi. Yolk da çok büyüktü zaten. Kürtajdan 45 gün sonra ilk adet oldu. 2. adet 35 günde oldu (ortalama 35te oluyor zaten.) Yumurtlamayı eşime söylemedim, kendim de çok rahattım sadece o günü değerlendirdik. Adet günü de test yaptım işte. 3 kez kan verdim. Yükselişte sıkıntı yok çok şükür. Bugün 5+0 oldu. Doktora önümüzdeki hafta içinde gidip kese ve yolk haricinde birşey görmek istiyorum. Belki kalp atışı da duyarım Böyle işte hiç ilk denemede olacağı aklımın ucundan geçmezdi, belki de çok rahat olduğum için oldu bilmiyorum ama stres gerçekten çok etkili
Süper yaa, maşallah.
Hep böyle ilerlesin gebeliğin.
Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin.
Yaa işte duymak istediğim şeylerEvet canım en son benim şimdilik, inşallah kısa kalırım son olarakönceki 1 senede olmuştu, onda kese ve yolk gördük ama 8. Haftaya kadar beklememize rağmen bebek görünmedi. Yolk da çok büyüktü zaten. Kürtajdan 45 gün sonra ilk adet oldu. 2. adet 35 günde oldu (ortalama 35te oluyor zaten.) Yumurtlamayı eşime söylemedim, kendim de çok rahattım sadece o günü değerlendirdik. Adet günü de test yaptım işte. 3 kez kan verdim. Yükselişte sıkıntı yok çok şükür. Bugün 5+0 oldu. Doktora önümüzdeki hafta içinde gidip kese ve yolk haricinde birşey görmek istiyorum. Belki kalp atışı da duyarım Böyle işte hiç ilk denemede olacağı aklımın ucundan geçmezdi, belki de çok rahat olduğum için oldu bilmiyorum ama stres gerçekten çok etkili
Senin biraz stres yaptığını düşündüğüm için biraz uzun yazdım canım. Bende pko var, eşimde de ileri hareket biraz düşüktü. İlkinde keçiboynuzu kürü içti 2 ay. Bu sefer de 2 kutu peak diye bir takviye kullandı doktor tavsiyesiyle. İlkinde korunmayı bıraktık olur mu stresinden 80 günde adet olduğumu bilirim. 9 ayda 4 kere falan adet oldum heralde. Gebelik oldu yine nasıl devam eder stresinden çarpıntım vardı. Gece uykumdan uyanıyordum düşün. Bu sefer ailemin yanına gittim uzun uzun kaldım. Kafamı boşalttım. Kürtaj sonrası ilişki sıkıntım vardı yanma oluyordu. Onu bile hissetmedim. Şuan iyiyim cidden sadece merak varYaa işte duymak istediğim şeylermaşallah canım maşallah her şey güzelce ilerleyecek hiç stres yapma darısı bizlerin başına dua et bize de olur mu kürtaj sonrası ilk deneme oldu benim de bu ay. İçimde doldurulmayı bekleyen bir boşluk var sanki..
Benimde 28. Gün sanki adet olacağım ama olmadım akıntı oluyor ve adet diye koşup lavaboya gidiyorum ama akıntı inş bebik yüzündendir bu sancı batma adet olmam umarımKuzum sadece işte 2 gün önce ağrım oldu böyle, Bi an adet olcak gibi kasıklarda, bugün 27. Gün hala adet olmadım, yarında olmazsampek takip etmedim kuzum ya bilmiyor ki yarın ola hayrola bakalım şehir dışındayım yanımda test de yok
İnşallah canımİnsalalh o günler de bir sıkıntı çıkmazda canınızı sıkmadan beklersiniz tedavi süreciniziinşallah o iki gün pozitif geçer kazasız belasız sıkıntısız
O kadar haklısın ki. Gerçekten stres yapıyorum. Hayırlısı diyip olacağına bırakmak gerekiyor biliyorum da bunu ama işte.. eşimi de etkiliyor tabi bu durum bazen tatlı tatlı bazen kızarak yapma bu kadar diyor. Ona çok yansıtmaya çalışıyorum artık, başka kimseye de anlatamıyorum. Burda patlıyor tüm stresimSenin biraz stres yaptığını düşündüğüm için biraz uzun yazdım canım. Bende pko var, eşimde de ileri hareket biraz düşüktü. İlkinde keçiboynuzu kürü içti 2 ay. Bu sefer de 2 kutu peak diye bir takviye kullandı doktor tavsiyesiyle. İlkinde korunmayı bıraktık olur mu stresinden 80 günde adet olduğumu bilirim. 9 ayda 4 kere falan adet oldum heralde. Gebelik oldu yine nasıl devam eder stresinden çarpıntım vardı. Gece uykumdan uyanıyordum düşün. Bu sefer ailemin yanına gittim uzun uzun kaldım. Kafamı boşalttım. Kürtaj sonrası ilişki sıkıntım vardı yanma oluyordu. Onu bile hissetmedim. Şuan iyiyim cidden sadece merak varboş gibi geliyor söylenenler ama gerçekten kafanı rahatlatmak çok önemli. Bizim için ne kadar zararlıysa, erkekler için de o kadar zararlı stres. Fazla sorgulamadan, düşünmeden dene bir süre bence. Herkese dua ediyorum inan ki çünkü nasıl bir his biliyorum. İnşallah senden de güzel haberler alırız 10 gün sonra
İnşallah bu ay bebiş gelir de seni bekletmez daha fazlaO kadar haklısın ki. Gerçekten stres yapıyorum. Hayırlısı diyip olacağına bırakmak gerekiyor biliyorum da bunu ama işte.. eşimi de etkiliyor tabi bu durum bazen tatlı tatlı bazen kızarak yapma bu kadar diyor. Ona çok yansıtmaya çalışıyorum artık, başka kimseye de anlatamıyorum. Burda patlıyor tüm stresim
yaaaa çok geçmiş olsun oh korona olmadığına çok şükür çabucak atlatın inşallahİyi sayılırım canım benim kliki kız üşütms birini okula göndermedim 3umuz de kendimize normal burun testi ile korona test yaptık şükür negatif birinin ateşi duruyotu öbürünün ki bu sefer çıkıyordoktora gttik de ilaçları kullanıyorum ikisinede bakalım birkaç güne topsrlanirlar ins sende ne var ne Yok
yaa yaaa :) napalım toktorcum başımıza bunlar da gelicekmiş Allah beterinden saklasın.Yaabir kere düzen bozulunca normale dönmesi zaman alıyor. Bence test yapın belki de bebiş vardır adet beyler yerine
test yaptın mıBenimde 28. Gün sanki adet olacağım ama olmadım akıntı oluyor ve adet diye koşup lavaboya gidiyorum ama akıntı inş bebik yüzündendir bu sancı batma adet olmam umarımKorkuyoruuuuum