Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bskal sen yine sorbende birkaç defa sordum ne olur ne olmaz diye belki kordondur diye erken de sevinmek istemdim 🤗 hayırlısı ilekazasiz belasız atlatalim inşallah bu 9 ayı 🙏🤲☺️
Bende sorarım zaten en net detaylı ultrasonda anlaşılıyor sanırım cnm, aynen ya inşallah sağlıkla kavuşalım💞 bulantı baya hafifledi şimdi de bacak agrilarim başladı benim ya sen ne çözümü bulmuştun ağrılarına

Benimki de 25. İnşallah olur. Ben bu ay su birkaç gün çok kötüyüm sanki yarın adet olucam akıntı sancı bel ağrısı. Bu progesteron niye bakılıyor. Diğer konularda da birine doktoru vermiş Birşeyi yokmuş am gebeliği kolaylaştırsin diyeyimis. Doktora bende mi baktirsam. Ya doktorlara birşey deyince kızıyor ama pihtilasma mesela ben burda öğrendim de baktırdım ona kalsa hiç bir sorun yok .
Progesteron ne işe yarıyor acaba 🤔
Canım şöyle bana takviye verilmeyecek. Yumurtlamadan 1 hafta sonra progesteron bakılıyor ki yumurta çatlamış mı diye. Bi değer çıkıyor o zaman yumurtlamanın yeterli büyüklükte olduğu ve çatladığı anlaşılıyor. Ovü testinde de görüyoruz ama sanırım bu test ile yumurta kalitesi daha iyi anlaşılıyor. Yanlış bilgi verdiysem düzeltsin kızlar. Kural olarak adetin 21. Günü bakılıyor ama herkesin yumurta günü aynı değil o yüzden testte yumurtlama gördükten 1 hafta sonra kan vermek mantıklı diyorlar

Bende sorarım zaten en net detaylı ultrasonda anlaşılıyor sanırım cnm, aynen ya inşallah sağlıkla kavuşalım💞 bulantı baya hafifledi şimdi de bacak agrilarim başladı benim ya sen ne çözümü bulmuştun ağrılarına
Doktor ağrılar için magnezyum verdi cnim dozunu da yulselttik günde 6 tane içiyorum sabah öğle akşam 2ser amadeid hareketsiz olursan ağrın olur oyuzden yürüyüş yapmamı önerdi bende yürüyüş yaptım canım ama artık bu haftalarda yürüyüş yapmakta işkence yorucu oluyor bana

Doktor ağrılar için magnezyum verdi cnim dozunu da yulselttik günde 6 tane içiyorum sabah öğle akşam 2ser amadeid hareketsiz olursan ağrın olur oyuzden yürüyüş yapmamı önerdi bende yürüyüş yaptım canım ama artık bu haftalarda yürüyüş yapmakta işkence yorucu oluyor bana
Bende sanki cok ayakta kalinca ağrım oluyor gibi geldi, yeni geçtik multivitamine içinde de magnezyum var bakalım iyi gelmezse bende söylerim doktoruma

Canım şöyle bana takviye verilmeyecek. Yumurtlamadan 1 hafta sonra progesteron bakılıyor ki yumurta çatlamış mı diye. Bi değer çıkıyor o zaman yumurtlamanın yeterli büyüklükte olduğu ve çatladığı anlaşılıyor. Ovü testinde de görüyoruz ama sanırım bu test ile yumurta kalitesi daha iyi anlaşılıyor. Yanlış bilgi verdiysem düzeltsin kızlar. Kural olarak adetin 21. Günü bakılıyor ama herkesin yumurta günü aynı değil o yüzden testte yumurtlama gördükten 1 hafta sonra kan vermek mantıklı diyorlar
Evet bilgiler dogru 🤩 yumurtalama olup olmadığı tespit ediliyor, hatta bi bilgi daha yumurtalamadan 1 hafta sonra en ust seviyeye cıkar , eger dollenme olmadıysa 1 hafta içinde sıfırlanır adet oluruz

Canım sen baslıcak mısın okula? İdari izinde mi olcaksın
Baslamicam cnm rapor alicam, sorma doktorum beni baska doktora yönlendirdi artık hastanede çalışmadığı için, baska rapor çıkarttık pıhtılaşma icin, onun tanısı da farklı konmuş idari izinden düşmüşüm.. 24 haftalık idari izin baslicak Ekim sonu, o zamana kadar da rapor alicam, bide duyduğum kadarıyla idari izinlileri baslatmislar artık

Bende sanki cok ayakta kalinca ağrım oluyor gibi geldi, yeni geçtik multivitamine içinde de magnezyum var bakalım iyi gelmezse bende söylerim doktoruma
Dikkat et canım hep doktoruna sor ağrılarını sikklığını aksatma insalalh faydasıni görürsün 🤗🙏

Demeee. Batma falan var mı? Ya da değişik birşey?
Kuzum sadece işte 2 gün önce ağrım oldu böyle, Bi an adet olcak gibi kasıklarda, bugün 27. Gün hala adet olmadım, yarında olmazsam 😳🤫pek takip etmedim kuzum ya bilmiyor ki yarın ola hayrola bakalım 😅 şehir dışındayım yanımda test de yok

Kuzum sadece işte 2 gün önce ağrım oldu böyle, Bi an adet olcak gibi kasıklarda, bugün 27. Gün hala adet olmadım, yarında olmazsam 😳🤫pek takip etmedim kuzum ya bilmiyor ki yarın ola hayrola bakalım 😅 şehir dışındayım yanımda test de yok
Hadi gelsin artik bu nazlı bebek 😍🙏🤗🤲

Sağlıkla hayırla gelsin canım 🤲☺️ kızımın adı da sırf bu yüzden nazlı 😅🤣 geç geldiği için bu nazlıların elinden çekeceğim var 🤭🥰
Yasa ne güzel adı gibi büyüsün güzel bahtı açık olsun inşallah, 🙏🤲😍 kız buda nazli olacak desene 🤣😂 seni bekletecekler annesi az sabır 2 gün kaldı inşallah bu son bekleyiş olur 😍🤲🙏🤗❤️

Takip etmemen gerekiyomuştur belki😁 Hakkında en güzeli olsun, umutlandırmak da istemiyorum ama inşallah vardır🙏 yarın test yapcan doğru mu anladım🤔

Amin canım benim 🤲☺️ hepimizin evlatları inşallah 🥰 inşallah nazlı olmaz yaa 😇 kız bana çektiriyor
Yasa ne güzel adı gibi büyüsün güzel bahtı açık olsun inşallah, 🙏🤲😍 kız buda nazli olacak desene 🤣😂 seni bekletecekler annesi az sabır 2 gün kaldı inşallah bu son bekleyiş olur 😍🤲🙏🤗❤️

Himm anladım bilgilendirme için teşekkürler 🥰

Baslamicam cnm rapor alicam, sorma doktorum beni baska doktora yönlendirdi artık hastanede çalışmadığı için, baska rapor çıkarttık pıhtılaşma icin, onun tanısı da farklı konmuş idari izinden düşmüşüm.. 24 haftalık idari izin baslicak Ekim sonu, o zamana kadar da rapor alicam, bide duyduğum kadarıyla idari izinlileri baslatmislar artık
Hadı yaa, aşıdan dolayı baslatmıslardır kesin, bizim okuldaki bi İngilizce ogretmeni de izinliydi, dogum da yaptı Nisan gıbı, eylulde baslıcakmıs göreve, onun konusu gectı de, sorayım dedım sana da, kendı doktorun yazıcam deıl mı raporu riskli gebelık dıye mı gecıyor senınkı

X