Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün sabah testim negatifti, çatlatma iğnesinden sonra 11.gün ama sabahtan beri sağ tarafımda saniyelik kramplar oluyor her hareketimde. Önceki 2 gebeliğimde de aynısını yaşamıştım. O yüzden umutlanmaya başladım yeniden önceki mesajlarıma da tekrar baktım. Birini bata 2gün kala öğrenmişim, diğerini iğneden 15gün sonra öğrenmişim. Umarım benimledir

Çatlatma iğnesinin 13.gunu çok silik çizgi ile öğrenmiştim ben de, 2 gun daha sabret canım

Çatlatma iğnesinin 13.gunu çok silik çizgi ile öğrenmiştim ben de, 2 gun daha sabret canım
Evet bence de erken yapmışım, hissettiklerim testin yanıldığını düşündürüyor bana İnşallah da öyledir. Kanda kaç çıkmıştı peki, yaptırmış mıydın?

Bana da şimdi bu mesaj geldi
Bana da geldi canım ne yani birileri hesaba mi giriyor Yada şifrem bu kadar kişi ile aynı mı
Daha değiştirmedim yeni şifreyi ,,kazen şifre koymuş , değiştirmemiz lazım sanirim

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-16-15-44-44-280_com.android.chrome.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 21
kızlaar nasılsınız
İyi sayılırım canım benim kliki kız üşütms birini okula göndermedim 3umuz de kendimize normal burun testi ile korona test yaptık şükür negatif birinin ateşi duruyotu öbürünün ki bu sefer çıkıyor doktora gttik de ilaçları kullanıyorum ikisinede bakalım birkaç güne topsrlanirlar ins sende ne var ne Yok

Hadi inşallah seninledir canım sabır iki gün kalmış inşallah mucizene kavuşursun

Pipi göründü de değişmez canım tabi kordonla pili ti karıştırmadi sa bazen öyle yanlışlıklar oluyor malesef Rabb'im sağlık şifa inşallah
Sağlıklı olsun da cnm hic sıkıntı yok cinsiyeti ama doktorum baya kesin konuştu, 3 hafta sonra yıne randevum var görcez bakalim

Cok geçmiş olsun cnm

Bana da geldi canım ne yani birileri hesaba mi giriyor Yada şifrem bu kadar kişi ile aynı mı
Daha değiştirmedim yeni şifreyi ,,kazen şifre koymuş , değiştirmemiz lazım sanirim
Bi ara yine böyle bişeyler olmustu, ama ne dedıler bu durum ıcın hatırlamıyorum, ben degıstırdım şifreyi

Yaa bir kere düzen bozulunca normale dönmesi zaman alıyor. Bence test yapın belki de bebiş vardır adet beyler yerine

Benimki de 25. İnşallah olur. Ben bu ay su birkaç gün çok kötüyüm sanki yarın adet olucam akıntı sancı bel ağrısı. Bu progesteron niye bakılıyor. Diğer konularda da birine doktoru vermiş Birşeyi yokmuş am gebeliği kolaylaştırsin diyeyimis. Doktora bende mi baktirsam. Ya doktorlara birşey deyince kızıyor ama pihtilasma mesela ben burda öğrendim de baktırdım ona kalsa hiç bir sorun yok .
Progesteron ne işe yarıyor acaba

Sağlıklı olsun da cnm hic sıkıntı yok cinsiyeti ama doktorum baya kesin konuştu, 3 hafta sonra yıne randevum var görcez bakalim
Hadi bskal sen yine sorbende birkaç defa sordum ne olur ne olmaz diye belki kordondur diye erken de sevinmek istemdim hayırlısı ilekazasiz belasız atlatalim inşallah bu 9 ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…