Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaaa çok geçmiş olsun oh korona olmadığına çok şükür çabucak atlatın inşallah :KK43: iki kızın mı var ay ne tatlıdır onlar yerim yerimmm :KK36:
sen kendin iyisin demi bebiş iyi mi

yaa yaaa :) napalım toktorcum başımıza bunlar da gelicekmiş Allah beterinden saklasın.
ben hacamat yaptırcaktım şuan hamile olma ihtimalinden de tereddütüm var.
dedim abla hamilelik olursa hacamat yapılıyo mu dedim hayır yoksa bebek düşer dedi oturdum ağladım.
ne yapcam ben kan sulandırıcı benim gibi pıhtılaşması olana yeterken bana neden yetmiyor delircek gibi oluyorum

test yaptın mı :KK51:
Hacamat bende düşündüm 2 kez yaptırdım migren için fayda etmedi ama vücudum genel olarak hafifledi.ama şimdi pihtilasma öğrendiğimden beri tereddüt var. Tıbbi genetik doktoru amaleyt bile olurken bunu mutlaka söylemen lazkm dedi. Kan sulandırıcı kullanıyorum bende sizin gibi. Kanlar durmaz ise 🤔 napcaz.

Hacamat bende düşündüm 2 kez yaptırdım migren için fayda etmedi ama vücudum genel olarak hafifledi.ama şimdi pihtilasma öğrendiğimden beri tereddüt var. Tıbbi genetik doktoru amaleyt bile olurken bunu mutlaka söylemen lazkm dedi. Kan sulandırıcı kullanıyorum bende sizin gibi. Kanlar durmaz ise 🤔 napcaz.
bak yavrum kuzum bana ikinci çoğul kişi olarak hitap etme gızzzz :KK70:
senin pıhtılaşma hangi gen homozigot heterezigot hangisi sen şuan kan sulandırıcı ne kullanıyon

yaaaa çok geçmiş olsun oh korona olmadığına çok şükür çabucak atlatın inşallah :KK43: iki kızın mı var ay ne tatlıdır onlar yerim yerimmm :KK36:
sen kendin iyisin demi bebiş iyi mi

yaa yaaa :) napalım toktorcum başımıza bunlar da gelicekmiş Allah beterinden saklasın.
ben hacamat yaptırcaktım şuan hamile olma ihtimalinden de tereddütüm var.
dedim abla hamilelik olursa hacamat yapılıyo mu dedim hayır yoksa bebek düşer dedi oturdum ağladım.
ne yapcam ben kan sulandırıcı benim gibi pıhtılaşması olana yeterken bana neden yetmiyor delircek gibi oluyorum

test yaptın mı :KK51:
Rüyada yaptığım testler sayılır mı 😬😬😬😬Yapmadım korkuyorum 🤦🏻‍♀️ Bi de kalbim varsa hızlı hızlı atıyor uykumda bile uyuyamıyorum diye en azından kimyasal falan ise düşer kendi diye bakmıcam haftaya zaten doktor kontrolüm var hayırlısı inş iyi şeylere işarettir😢

Rüyada yaptığım testler sayılır mı 😬😬😬😬Yapmadım korkuyorum 🤦🏻‍♀️ Bi de kalbim varsa hızlı hızlı atıyor uykumda bile uyuyamıyorum diye en azından kimyasal falan ise düşer kendi diye bakmıcam haftaya zaten doktor kontrolüm var hayırlısı inş iyi şeylere işarettir😢
rüyanda çift çizgi mi
ben rüyamda çift çizgi görmüştüm inanamamıştım bi daha yapmıştım
sonra gerçekte kaç gün sonra çift çizgi çıkmıştı 3 kere yapmıştım.bu bi işaret olabilir mi :KK70:
yap bence yap kızzz ne kaybedersin hem şöyle düşün çift çıkarsa bozuktur bu test tek çıkcak işte falan düşün :KK70:

rüyanda çift çizgi mi
ben rüyamda çift çizgi görmüştüm inanamamıştım bi daha yapmıştım
sonra gerçekte kaç gün sonra çift çizgi çıkmıştı 3 kere yapmıştım.bu bi işaret olabilir mi :KK70:
yap bence yap kızzz ne kaybedersin hem şöyle düşün çift çıkarsa bozuktur bu test tek çıkcak işte falan düşün :KK70:
Psikolojik olarak görüyorum bence ya çok düşünmekten 😂 geçen ay da uykumdan uyanıp yaptım çift çizgi hemen çıktı çok sevinmiştim ama kimyasal gebelik dediler iki gün sonra Baya kötü oldum. İlk kimyasal gebeliğimde değildi ama ümitliydim. Ondan uykumda bile nefes alamıcam gibi olup uyanıyordum zaten kısa sürdü heyecanım 😂 evde testte var ama saklattım eşime yapmıcam dedim bi 7 gün falan geçsin gelen olmazsa yaparım canım 🙈 bende çok merak ediyorum ama kaçıncı test yıldım valla sevinip üzülmekten en azından geç geldi derim 🥺

Psikolojik olarak görüyorum bence ya çok düşünmekten 😂 geçen ay da uykumdan uyanıp yaptım çift çizgi hemen çıktı çok sevinmiştim ama kimyasal gebelik dediler iki gün sonra Baya kötü oldum. İlk kimyasal gebeliğimde değildi ama ümitliydim. Ondan uykumda bile nefes alamıcam gibi olup uyanıyordum zaten kısa sürdü heyecanım 😂 evde testte var ama saklattım eşime yapmıcam dedim bi 7 gün falan geçsin gelen olmazsa yaparım canım 🙈 bende çok merak ediyorum ama kaçıncı test yıldım valla sevinip üzülmekten en azından geç geldi derim 🥺
seni çok iyi anlıyorum ama ben sanırım uslanmaz deli oldum...:KK48:
benim habire yapasım geliyo dün yapmamak için kendimi zor ttuttum ama yarın yapcam :KK70: bu ne hızdır 14 aydır denedik anca oldu sanki şimdi hemen olcak salak ben:olamaz:

Yaa haftaya kadar biz çatlarız burda 😲

nerde bu grubun hatunlarııııı nerde o güçlü kadınlarıııııııııııı:KK55::KK55::KK55:
anaaaaaaaaaa çok ölüsünüz beaahh az hareket :KK6:

Allahım bir memlekete geldim hep birinin güzel haberini kaçırıp en başa bakıyorum doğru mu anladım diye 🙈 C celiklady çook mutlu oldum inşallah bu kez istediğin gibi sağlıklı şekilde miniği de görürsün de doya doya yaşarsın mutluluğunu, sonra da sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲🏻💜🥰 yalnız etiket yaparken idrak ettim bunca zaman ismini Cedi İlkay diye okumam kaç derece görme problemini gösterir acaba 😂😂😂😂😂
Çoook çok sağol canım❤️ İnşallah dediğin gibi olur. Ben sürekli burda takıldığım halde bildirim gelmiyor bazen kaçırıyorum bazı yazışmaları:KK6: Cedi İlkay da fena değilmiş kız değiştirsem mi:KK45:

Beklemek ayrı sıkıntı, beklemeden yapıp negatif görmek ayrı... Nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım ama kendine her ihtimale karşı dikkat et. İnşallah beklemenin sonu güzel olur:dua:

Takip etmemen gerekiyomuştur belki😁 Hakkında en güzeli olsun, umutlandırmak da istemiyorum ama inşallah vardır🙏 yarın test yapcan doğru mu anladım🤔
Allah razı olsun kuzum aminn ☺️🤲 yaa çıkıp alabilirsem test alırım kuzum şehir dışındayız arkadaşlar bizi bir yerlere götürüyor o yüzden çok alma imkanım yok 🥴 ama bugün de bi geçsin bakalım, yarın kesin yaparım olmazsam 🙈 ya şehir değişikliği hava değişikliği vs etkiler mi acaba 🙃

Takip etmemen gerekiyomuştur belki😁 Hakkında en güzeli olsun, umutlandırmak da istemiyorum ama inşallah vardır🙏 yarın test yapcan doğru mu anladım🤔
Allah razı olsun kuzum aminn ☺️🤲 yaa çıkıp alabilirsem test alırım kuzum şehir dışındayız arkadaşlar bizi bir yerlere götürüyor o yüzden çok alma imkanım yok 🥴 ama bugün de bi geçsin bakalım, yarın kesin yaparım,
Olsun olsun birşey olmaz ilk ya pabucu dama atılana kadar öyle olur cimcime 🥰😁
Yaa onun yeri ayrı tabi kuzum ne ederse etsin ilk göz ağrım 🥰

X