- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
Hacamat bende düşündüm 2 kez yaptırdım migren için fayda etmedi ama vücudum genel olarak hafifledi.ama şimdi pihtilasma öğrendiğimden beri tereddüt var. Tıbbi genetik doktoru amaleyt bile olurken bunu mutlaka söylemen lazkm dedi. Kan sulandırıcı kullanıyorum bende sizin gibi. Kanlar durmaz iseyaaaa çok geçmiş olsun oh korona olmadığına çok şükür çabucak atlatın inşallahiki kızın mı var ay ne tatlıdır onlar yerim yerimmm
sen kendin iyisin demi bebiş iyi mi
yaa yaaa :) napalım toktorcum başımıza bunlar da gelicekmiş Allah beterinden saklasın.
ben hacamat yaptırcaktım şuan hamile olma ihtimalinden de tereddütüm var.
dedim abla hamilelik olursa hacamat yapılıyo mu dedim hayır yoksa bebek düşer dedi oturdum ağladım.
ne yapcam ben kan sulandırıcı benim gibi pıhtılaşması olana yeterken bana neden yetmiyor delircek gibi oluyorum
test yaptın mı
bak yavrum kuzum bana ikinci çoğul kişi olarak hitap etme gızzzzHacamat bende düşündüm 2 kez yaptırdım migren için fayda etmedi ama vücudum genel olarak hafifledi.ama şimdi pihtilasma öğrendiğimden beri tereddüt var. Tıbbi genetik doktoru amaleyt bile olurken bunu mutlaka söylemen lazkm dedi. Kan sulandırıcı kullanıyorum bende sizin gibi. Kanlar durmaz isenapcaz.
Rüyada yaptığım testler sayılır mıyaaaa çok geçmiş olsun oh korona olmadığına çok şükür çabucak atlatın inşallahiki kızın mı var ay ne tatlıdır onlar yerim yerimmm
sen kendin iyisin demi bebiş iyi mi
yaa yaaa :) napalım toktorcum başımıza bunlar da gelicekmiş Allah beterinden saklasın.
ben hacamat yaptırcaktım şuan hamile olma ihtimalinden de tereddütüm var.
dedim abla hamilelik olursa hacamat yapılıyo mu dedim hayır yoksa bebek düşer dedi oturdum ağladım.
ne yapcam ben kan sulandırıcı benim gibi pıhtılaşması olana yeterken bana neden yetmiyor delircek gibi oluyorum
test yaptın mı
rüyanda çift çizgi miRüyada yaptığım testler sayılır mıYapmadım korkuyorum Bi de kalbim varsa hızlı hızlı atıyor uykumda bile uyuyamıyorum diye en azından kimyasal falan ise düşer kendi diye bakmıcam haftaya zaten doktor kontrolüm var hayırlısı inş iyi şeylere işarettir
Psikolojik olarak görüyorum bence ya çok düşünmektenrüyanda çift çizgi mi
ben rüyamda çift çizgi görmüştüm inanamamıştım bi daha yapmıştım
sonra gerçekte kaç gün sonra çift çizgi çıkmıştı 3 kere yapmıştım.bu bi işaret olabilir mi
yap bence yap kızzz ne kaybedersin hem şöyle düşün çift çıkarsa bozuktur bu test tek çıkcak işte falan düşün
seni çok iyi anlıyorum ama ben sanırım uslanmaz deli oldum...Psikolojik olarak görüyorum bence ya çok düşünmektengeçen ay da uykumdan uyanıp yaptım çift çizgi hemen çıktı çok sevinmiştim ama kimyasal gebelik dediler iki gün sonra Baya kötü oldum. İlk kimyasal gebeliğimde değildi ama ümitliydim. Ondan uykumda bile nefes alamıcam gibi olup uyanıyordum zaten kısa sürdü heyecanım evde testte var ama saklattım eşime yapmıcam dedim bi 7 gün falan geçsin gelen olmazsa yaparım canım bende çok merak ediyorum ama kaçıncı test yıldım valla sevinip üzülmekten en azından geç geldi derim
Yaa haftaya kadar biz çatlarız burdaRüyada yaptığım testler sayılır mıYapmadım korkuyorum Bi de kalbim varsa hızlı hızlı atıyor uykumda bile uyuyamıyorum diye en azından kimyasal falan ise düşer kendi diye bakmıcam haftaya zaten doktor kontrolüm var hayırlısı inş iyi şeylere işarettir
nerde bu grubun hatunlarııııı nerde o güçlü kadınlarıııııııııııı
anaaaaaaaaaa çok ölüsünüz beaahh az hareket
nayysss günaydın boncuk hanım nasılsınızgünaydınnnn
Çoook çok sağol canımAllahım bir memlekete geldim hep birinin güzel haberini kaçırıp en başa bakıyorum doğru mu anladım diyeC celiklady çook mutlu oldum inşallah bu kez istediğin gibi sağlıklı şekilde miniği de görürsün de doya doya yaşarsın mutluluğunu, sonra da sağlıkla kucağına almak nasip olsun yalnız etiket yaparken idrak ettim bunca zaman ismini Cedi İlkay diye okumam kaç derece görme problemini gösterir acaba
kız hemşo nasılsın nasıl gidiyor hamişlikÇoook çok sağol canımİnşallah dediğin gibi olur. Ben sürekli burda takıldığım halde bildirim gelmiyor bazen kaçırıyorum bazı yazışmaları Cedi İlkay da fena değilmiş kız değiştirsem mi
Aklıma Cedi Osman geldi, ebru kıskanmasın sonraÇoook çok sağol canımİnşallah dediğin gibi olur. Ben sürekli burda takıldığım halde bildirim gelmiyor bazen kaçırıyorum bazı yazışmaları Cedi İlkay da fena değilmiş kız değiştirsem mi
Beklemek ayrı sıkıntı, beklemeden yapıp negatif görmek ayrı... Nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım ama kendine her ihtimale karşı dikkat et. İnşallah beklemenin sonu güzel olurPsikolojik olarak görüyorum bence ya çok düşünmektengeçen ay da uykumdan uyanıp yaptım çift çizgi hemen çıktı çok sevinmiştim ama kimyasal gebelik dediler iki gün sonra Baya kötü oldum. İlk kimyasal gebeliğimde değildi ama ümitliydim. Ondan uykumda bile nefes alamıcam gibi olup uyanıyordum zaten kısa sürdü heyecanım evde testte var ama saklattım eşime yapmıcam dedim bi 7 gün falan geçsin gelen olmazsa yaparım canım bende çok merak ediyorum ama kaçıncı test yıldım valla sevinip üzülmekten en azından geç geldi derim
Hadi kız yarın güzel haber ver bizeseni çok iyi anlıyorum ama ben sanırım uslanmaz deli oldum...
benim habire yapasım geliyo dün yapmamak için kendimi zor ttuttum ama yarın yapcambu ne hızdır 14 aydır denedik anca oldu sanki şimdi hemen olcak salak ben
Allah razı olsun kuzum aminnTakip etmemen gerekiyomuştur belkiHakkında en güzeli olsun, umutlandırmak da istemiyorum ama inşallah vardır yarın test yapcan doğru mu anladım
İdare eder kuzenim kürtaj oluyor onun yanındayımnayysss günaydın boncuk hanım nasılsınız
Ayyyy o ebruyu sevmiyorum Allah affetsinAklıma Cedi Osman geldi, ebru kıskanmasın sonra
Allah razı olsun kuzum aminnTakip etmemen gerekiyomuştur belkiHakkında en güzeli olsun, umutlandırmak da istemiyorum ama inşallah vardır yarın test yapcan doğru mu anladım
Yaa onun yeri ayrı tabi kuzum ne ederse etsin ilk göz ağrımOlsun olsun birşey olmaz ilk ya pabucu dama atılana kadar öyle olur cimcime
Bolca merak varkız hemşo nasılsın nasıl gidiyor hamişlik