Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hacamat bende düşündüm 2 kez yaptırdım migren için fayda etmedi ama vücudum genel olarak hafifledi.ama şimdi pihtilasma öğrendiğimden beri tereddüt var. Tıbbi genetik doktoru amaleyt bile olurken bunu mutlaka söylemen lazkm dedi. Kan sulandırıcı kullanıyorum bende sizin gibi. Kanlar durmaz ise napcaz.

bak yavrum kuzum bana ikinci çoğul kişi olarak hitap etme gızzzz
senin pıhtılaşma hangi gen homozigot heterezigot hangisi sen şuan kan sulandırıcı ne kullanıyon

Rüyada yaptığım testler sayılır mı Yapmadım korkuyorum Bi de kalbim varsa hızlı hızlı atıyor uykumda bile uyuyamıyorum diye en azından kimyasal falan ise düşer kendi diye bakmıcam haftaya zaten doktor kontrolüm var hayırlısı inş iyi şeylere işarettir

rüyanda çift çizgi mi
ben rüyamda çift çizgi görmüştüm inanamamıştım bi daha yapmıştım
sonra gerçekte kaç gün sonra çift çizgi çıkmıştı 3 kere yapmıştım.bu bi işaret olabilir mi
yap bence yap kızzz ne kaybedersin hem şöyle düşün çift çıkarsa bozuktur bu test tek çıkcak işte falan düşün

Psikolojik olarak görüyorum bence ya çok düşünmekten geçen ay da uykumdan uyanıp yaptım çift çizgi hemen çıktı çok sevinmiştim ama kimyasal gebelik dediler iki gün sonra Baya kötü oldum. İlk kimyasal gebeliğimde değildi ama ümitliydim. Ondan uykumda bile nefes alamıcam gibi olup uyanıyordum zaten kısa sürdü heyecanım evde testte var ama saklattım eşime yapmıcam dedim bi 7 gün falan geçsin gelen olmazsa yaparım canım bende çok merak ediyorum ama kaçıncı test yıldım valla sevinip üzülmekten en azından geç geldi derim

seni çok iyi anlıyorum ama ben sanırım uslanmaz deli oldum...
benim habire yapasım geliyo dün yapmamak için kendimi zor ttuttum ama yarın yapcam bu ne hızdır 14 aydır denedik anca oldu sanki şimdi hemen olcak salak ben

Yaa haftaya kadar biz çatlarız burda

nerde bu grubun hatunlarııııı nerde o güçlü kadınlarıııııııııııı
anaaaaaaaaaa çok ölüsünüz beaahh az hareket

Çoook çok sağol canım İnşallah dediğin gibi olur. Ben sürekli burda takıldığım halde bildirim gelmiyor bazen kaçırıyorum bazı yazışmaları Cedi İlkay da fena değilmiş kız değiştirsem mi

Beklemek ayrı sıkıntı, beklemeden yapıp negatif görmek ayrı... Nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım ama kendine her ihtimale karşı dikkat et. İnşallah beklemenin sonu güzel olur

Takip etmemen gerekiyomuştur belki Hakkında en güzeli olsun, umutlandırmak da istemiyorum ama inşallah vardır yarın test yapcan doğru mu anladım
Allah razı olsun kuzum aminn yaa çıkıp alabilirsem test alırım kuzum şehir dışındayız arkadaşlar bizi bir yerlere götürüyor o yüzden çok alma imkanım yok ama bugün de bi geçsin bakalım, yarın kesin yaparım olmazsam ya şehir değişikliği hava değişikliği vs etkiler mi acaba

Takip etmemen gerekiyomuştur belki Hakkında en güzeli olsun, umutlandırmak da istemiyorum ama inşallah vardır yarın test yapcan doğru mu anladım
Allah razı olsun kuzum aminn yaa çıkıp alabilirsem test alırım kuzum şehir dışındayız arkadaşlar bizi bir yerlere götürüyor o yüzden çok alma imkanım yok ama bugün de bi geçsin bakalım, yarın kesin yaparım,
Olsun olsun birşey olmaz ilk ya pabucu dama atılana kadar öyle olur cimcime
Yaa onun yeri ayrı tabi kuzum ne ederse etsin ilk göz ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…