Ben de transfer sonrası yapamam diye yaptım bi gazla, memlekette yapıyorduk hep, hem anneme hem bana, bu sefer arabasız gittim, esim de gelemedi o yuzden kaldıMaşallah cnm ellerine saglik, ben bişey yapamıyorum ya ya annem ya kaynanam yolluyor
Fitilin emilimi daha fazla ve daha hızlı ilacın kalıntısı geri akıyor olsa da daha etkiliBen de suan duphaston kullanıyorum tam 7 gun kullanıcaksın dedı hemsıre 5 gun bitti, 2 gun daha kullanıcam, ılac bitince adet olacaksın dedı ıkıncı gun gel dedı..
Bence fitil vermemesi daha ıyı olmus, ben onun yerine ulastıgından Hıc emın deılım, hepsı gerı cıkıyor gıbı oluyor, ilk tedavide gunde 3 kere fitil vardı, hatta soylıcem doktora fıtık yerine Baska bısey kullansam dıye, okullar acılcak, kullanmam zor olur hem de
kürtaj sonrası 2. Adet olunca normale döner sanmıştım ama epey geç yumurtladım. Yumurtlamadan sonraki günü yani çatlamayı 1. Gün sayarak 14. Gün beklenen adet diyoruz dimi?Uzun ama ilki hep biraz farklı. Siz direk catlamadan 14 gün sayın. Benimki catlamadan sonra 16. Gün akşam oldu 2 gün gecikti yani. Bende bu ay geçen aya göre 2 gün erken yumurta çatladı. Haftaya haftasonu baslicam erken gebeliklerekürtajdan sonra yumurta takibi yaomicaktim ama sanırım yapmak şart değişiyor çünkü düzen.
Yaa öyle mi diyorsunuz, o zaman doktora hiç sormayım bunuFitilin emilimi daha fazla ve daha hızlı ilacın kalıntısı geri akıyor olsa da daha etkili
Yine sorun siz. Genellikle düşük riski ve tüp bebek gibi tedavilerde fitil veriliyor, klomen gibi daha basit tedavilerde duphaston veriliyorYaa öyle mi diyorsunuz, o zaman doktora hiç sormayım bunu
Evet bende İlk tüp bebek tedavımde fitil ve iğne kullandım, bi arkadsa yumurta toplamadan sonra duphaston vermısler o taze transfer OlcakYine sorun siz. Genellikle düşük riski ve tüp bebek gibi tedavilerde fitil veriliyor, klomen gibi daha basit tedavilerde duphaston veriliyor
Oyyy maaşallh canımTransfer öncesi hazırlıklar başladı
Aminn canımmOyyy maaşallh canımRabbim güle güle ağız tadıyla yedirsin inşallh ❤
Bende 5.gunde adeti 1. Gün sayarsak yumurta catlamisti çok erkendi herkeste farklıkürtaj sonrası 2. Adet olunca normale döner sanmıştım ama epey geç yumurtladım. Yumurtlamadan sonraki günü yani çatlamayı 1. Gün sayarak 14. Gün beklenen adet diyoruz dimi?
Ben bu ay özellikle ovülasyon yaptım adet tarihi belirsiz diye. Erken gebeliğe hiç bulaşmayın derim çok stres yaratıyor. İnşallah gebelik olur ama erken öğrenince sürekli el yürekte beta takibi çok yıpratıcı gerçekten. Hayırlısı olsun artık. Ben bu ay hsg çekildiğim için bi nebze umutluydum ama yumurtlama günü değerlendiremedik bilmiyorum 2 gün önceki ilişki ve çatlama günü ilişkisi işe yaramış mıdır. Tadım kaçtı
Ne güzel bizde bir an önce gebe kalırız da 38.haftalari görürüz inşallahAmin canım ne güzel dua ettin inşallah eksik olmayın :)
Ohh bereketli olsun kuzum allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ellerine sağlıkTransfer öncesi hazırlıklar başladı
İnşallah canımOyy agzın bal yesin, İnşallahh canım
Heyacanli bir süreç
Aminn canımOhh bereketli olsun kuzum allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ellerine sağlık
Muhakkak bı sıkıntı varİnşallah canım
Kız en son mesaj attım gör yaptım yine çıktım geri .ama çıkış yapmadan yine Hasan'a giriş yapamadım 1 saat eni sonunda bende bıraktım saatlerce gibi rmedim en iyso şimdi mesaj atayım kazen e söyleyim yarın ne der bakalım ne olur
Canım ben gayet iyiyim Allah a şükür bebişte öyle şimdilik bir sıkıntımız yokkelebek3333 @my3011 kızlar yoksunuz uzun zamandır. @Liloss ne zamandır girmemissin inşallah herşey yolundadir cnm @Teneffus Zili özledim keşke gelsen @Smyrra @Elikan @Rhea Silvia nasıl gidiyor kızlar? @Katre-i Matemm doğum belli oldu mu cnm?
Ay kiz nasıl mesaj atmisim hasan kimMuhakkak bı sıkıntı var
MaşallahCanım ben gayet iyiyim Allah a şükür bebişte öyle şimdilik bir sıkıntımız yok32.haftaya girdik Allah ın izniyle sağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz sizler nasılsınız ?
Amin,cümlemizinkini Allah bağışlasın inşallahMaşallahKız ben seni çıkaramadım hiç karşılaşmadık sanki grupta Allah bağışlasın cnim
Ben anladımAy kiz nasıl mesaj atmisim hasan kimbakmadan yazıyorum hep klavye yanlış yazmış. Evet soracm bu sorunu olmuyor böyle