selam canım benim. arada giriyorum bende bu aralar biraz kötü canım ya annem kardeşlerim hepsi corona oldular. evde ama ağır geçiriyorlar bende görüşmüştüm kendimden çok korktum çok panik halinde geçti bu ara sürekli kendimi dinledim acaba bir şey olur mu diye. sizler nasılsınız güzel haberler var mı inşallah herkesin her işi rast gitsin bebiş bekleyenler de tez zamanda hayırlı haberler alsın inşallahhhkelebek3333 @my3011 kızlar yoksunuz uzun zamandır. @Liloss ne zamandır girmemissin inşallah herşey yolundadir cnm @Teneffus Zili özledim keşke gelsen Smyrra @Elikan @Rhea Silvia nasıl gidiyor kızlar? Katre-i Matemm doğum belli oldu mu cnm?
Valla hiç iyi değilim 3 gündür bel kasik ağrısı. Tam ağrılar hafifledi derken bugün bir de baş donmesi başladı. Hamile de olamam daha adete 10 gün var. Ortada birşey yok yanikızlaar nasılsınız
aaa geçmiş olsun canım.erken yumurtladıysan hamişlik olabilir belki ya da yumurtlama olabilir miValla hiç iyi değilim 3 gündür bel kasik ağrısı. Tam ağrılar hafifledi derken bugün bir de baş donmesi başladı. Hamile de olamam daha adete 10 gün var. Ortada birşey yok yaniBana doktor yolları göründü yine sen nasılsın
Oy maşallah büyümüş, cinsiyet ne? Bende iyiyim cok şükür cnmCanım ben gayet iyiyim Allah a şükür bebişte öyle şimdilik bir sıkıntımız yok32.haftaya girdik Allah ın izniyle sağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz sizler nasılsınız ?
Gecmis olsun cnm Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.. Amin inşallah be güzel dualar etmişsinselam canım benim. arada giriyorum bende bu aralar biraz kötü canım ya annem kardeşlerim hepsi corona oldular. evde ama ağır geçiriyorlar bende görüşmüştüm kendimden çok korktum çok panik halinde geçti bu ara sürekli kendimi dinledim acaba bir şey olur mu diye. sizler nasılsınız güzel haberler var mı inşallah herkesin her işi rast gitsin bebiş bekleyenler de tez zamanda hayırlı haberler alsın inşallahhh
Yok erken yumurtlamadim yani 1 gün erken sadece. Randevu aldım aynı hamile gibi belirtiler bugün basım da dönmeye başladı ama yani döllenmiş ise daha rahme yerleşmedi bileaaa geçmiş olsun canım.erken yumurtladıysan hamişlik olabilir belki ya da yumurtlama olabilir mi
iyiyim ben de çok şükür sol kasık da enteresan durumlar devam bugün 31.gün bakalım adet beyler gelicek mi
Ovülasyona devam ediyor musun belki 2. Ye yumurtluyorsundur :) hamilelik belirtisi için biraz erken ama belli de olmaz bu işlerde hiçbir şeyin standardı yok benceYok erken yumurtlamadim yani 1 gün erken sadece. Randevu aldım aynı hamile gibi belirtiler bugün basım da dönmeye başladı ama yani döllenmiş ise daha rahme yerleşmedi bileah bu beynim kafayı yedirecek Adet beyler mi, adet bayanlar değil de beyler demek kaç günde bir oluyor baktınız mı test yaptınız mi
ErkekOy maşallah büyümüş, cinsiyet ne? Bende iyiyim cok şükür cnm
1 hafta önce doktorum erkek ve kesin dedi cnm ama diyorum ya değişirseErkekseninkinin ne cinsiyeti
Evet ovulasyon takip ediyorum ikinci yumurtalama yok. Hep bir silik çizgi bı tek bugün 2. Çizgi yoktu ama test bozuk sanırım öğleden sirna yine bakicam. Valla korktum randevu aldım Perşembe günü en azından gebelik varsa içim rahatlar bundan derim de böyle saçma sapan bir şey oldu. Bizim batlarimiz yakın sanki birbirimizeOvülasyona devam ediyor musun belki 2. Ye yumurtluyorsundur :) hamilelik belirtisi için biraz erken ama belli de olmaz bu işlerde hiçbir şeyin standardı yok bence
Amin inşallah :)Ne güzel bizde bir an önce gebe kalırız da 38.haftalari görürüz inşallahsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bi test yapsan mı aceppaaaYok erken yumurtlamadim yani 1 gün erken sadece. Randevu aldım aynı hamile gibi belirtiler bugün basım da dönmeye başladı ama yani döllenmiş ise daha rahme yerleşmedi bileah bu beynim kafayı yedirecek Adet beyler mi, adet bayanlar değil de beyler demek kaç günde bir oluyor baktınız mı test yaptınız mi
Yumurtlamaya göre 28 i gibi hesapladım. İnşallah gebelik olur da adet gelmez ya. Yumurtlamaya kadar aşırı rahattım zaten tatildeydim geçen hafta oh ne güzel aklıma bile gelmiyor diyordum foruma bile girmedim. Şimdi başladı stres tuttu mu tutmadı mı diye. Zaten yumurtlama günü ilişki olmadı demiştim ya ona takıkım. Ama okudum çatlama daha önemli diyorlar anlamadım artık nasip. Cuma progesteron baktırıcam doktorum bi kan ver demişti.Evet ovulasyon takip ediyorum ikinci yumurtalama yok. Hep bir silik çizgi bı tek bugün 2. Çizgi yoktu ama test bozuk sanırım öğleden sirna yine bakicam. Valla korktum randevu aldım Perşembe günü en azından gebelik varsa içim rahatlar bundan derim de böyle saçma sapan bir şey oldu. Bizim batlarimiz yakın sanki birbirimize
Hayırlısı olsun inşallah1 hafta önce doktorum erkek ve kesin dedi cnm ama diyorum ya değişirse
Sordum kesin dedi cnm gördü heralde pipiyiHayırlısı olsun inşallahbana kız demdi hep ilklerde sonra erkekmiş meğer ama erkek dediyse kesin olabilir pipiyi görmüştür
Kazen yardımcı oldu ssgoslin şifremi değiştirdim giriş yapabiliyom artık şükürBen anladım
Evet canım ordayimAmin,cümlemizinkini Allah bağışlasın inşallahNormaldir canım çünkü telefonu elime alınca ekim annelerini okumaya anca fırsat buluyorum sen o grupta varsın sanki tanıdık geldi ismin
Pipi göründü de değişmez canım tabi kordonla pili ti karıştırmadi sa bazen öyle yanlışlıklar oluyor malesef1 hafta önce doktorum erkek ve kesin dedi cnm ama diyorum ya değişirse
Sevindim canımKazen yardımcı oldu ssgoslin şifremi değiştirdim giriş yapabiliyom artık şükür