Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu aralar mide bulantıları bel ve bacak ağrılarımla başım dertte canım. Fizik tadaviye başladık hatta. Sen napiyosun nasılsın
Gecmis olsun canım magnezyum belki eksiktir ondan kullan benim de bu son ay başladı kalça bel ağrıları
Bende bugün regl sinyalleri aldım sanki, karnım ağrıdı ama daha 2 gün var. Oldukça duygusalım, regl yükleniyor gibi
Allah korusun kız inşallah adet olmazsın canım

Inşallah ama niyeyse umudum yok erken gebelik testi de yaptım ya bişey çıkmadı pazartesi sabah bi kan tahlili vereyim bişey çıkmazsa giderim doktora
Kür vs.yapmadın deil mi bu ay?

Ben hwrgun buraya giris cikis da sorun yaşıyorum ya kk ya googl den giriyorum çıkış yapmıyorum tekrar girince şifre istiyor şifreyi yazıyorum yanlis dio
Yaaa, ben de googledan giriş çıkıs yapıyorum hiç şifre sormuyor bana, hesaptan cıkış yapmıyorsun deıl mı? Olmazsa kazene sor bakalım, boyle sorun yasayan belkı baskaları da vardır, bılir o

Oy kelee (bizim şive sen anlarsın) kavuşacaksınız inşallah kuzum eylülde çiçekleneceksin
İnsallh kuzum yaa
Ben memlekete gidip gelince konusmam değişiyor her seferinde, esım takılıyor bana benım gıbı konusarak, agzına da hiç yakısmıyor

İnşallah cnm hepimizin geçer ağrılarıevet o ilac biraz hafifletiyor cok şükür, ben hala kullanıyorum, cok ac kalmamaya calis, ac kaldıkça daha cok bulanıyor

Hepimizin umudu oldu senın bebegın, grubumuzun ilk bebeği geliyor
Doğum sırasında edilen dua kabul olurmuş hepiniz için dua edicem o güzel günleri hepimiz Yaşayacağız ilerde mamalarını kakalarını konuşacağız inşallah :) banada dua edin kolayca atlatayım inşallah

İnşallahh canım benım, gözünü kapatıp acacaksın bebegın yanında olacak rabbim hepimize nasip etsin saglıcakla

23 agustosa nasip olursa doğumu olucak :)
Hayırlı olsun canım benim de 23 Ağustos da randevum var 35. Hafta olacak 1 hafta sonra gün Alaçam sezeryen icn az kaldı şükür kavuşuyosun bebeğine çok mutluyum senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın kazasız belasız atlatırsın grubumuzun ilk bebeği geliyor bakalım arkandan ben mi gelirim lilos mü gelir
Bebiş yoksa kaçış yok kuzum bende pek istemem yoksa güzel bişey değil
Hayırlısı inşallah canım bakalım az kaldı insalla alırız müjdeli haberi
Yok canım hiç giriş çıkış yapmıyorum bir süre belliyorum üst üste deniyorum olmuyor hesap geçici olarak gitti diyor bende kara kara düşünüyorum ne yapacam diye 1 saat girmiyorum tekrar googl den giriyorum bakıyorum kendi kendine girmiş hesap açık yani anlamadım bu işi
Alman komsularla gidip geliyor musunuz, ne guzel onların yemek kültürlerini iyice ögren
Alman degillerdi canım Almanlar bize yüz vermiyor samimi olmuyor eşimin arkadaşları İranlı dir turliye ye zamanında gelmişlerdi 6 yıl kalmışlardı Türkçe biliyorlar Karadeniz tarafına çalışmaya gelmiylslerdi. Çok iyiler sağ olsunlar onlar yemek yapmıştı mangal salata bizim pilavı beğeniyorlar bende pilav yapıp götürmüştüm öyle yedik içtik geldik boş oturmama rağmen hiç bir iş yapmadim sadece çocuklara baktım çok yoruldum eşim de diyor ne yaptın ki oturdun hep dio hiç anlamıyolar ya bende dedim üstümde 11kg ağırlığım var kızın küçük oesinden koş geitrdi oturttur yorulyo beni b

Yok kuzum hiç birşey yapmadım ‍♀

Sen sor hesap olayını yonetıceye..
Kız İnsan yorulmaz mı, ben oturup cocukların Kosturmasını izlesem yoruluyorum, bi de hamilesin üstünde onun da agırlıgı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…