Gecmis olsun canım magnezyum belki eksiktir ondan kullan benim de bu son ay başladı kalça bel ağrılarıBu aralar mide bulantıları bel ve bacak ağrılarımla başım dertte canım.Fizik tadaviye başladık hatta. Sen napiyosun nasılsın
Allah korusun kızBende bugün regl sinyalleri aldım sanki, karnım ağrıdı ama daha 2 gün var. Oldukça duygusalım, regl yükleniyor gibi
23 agustosa nasip olursa doğumu olucak :)@kelebek3333 @my3011 kızlar yoksunuz uzun zamandır. @Liloss ne zamandır girmemissin inşallah herşey yolundadir cnm @Teneffus Zili özledim keşke gelsen@Smyrra @Elikan @Rhea Silvia nasıl gidiyor kızlar? Katre-i Matemm doğum belli oldu mu cnm?
Bebiş yoksa kaçış yok kuzumGecmis olsun canım magnezyum belki eksiktir ondan kullan benim de bu son ay başladı kalça bel ağrıları
Allah korusun kızinşallah adet olmazsın canım
Oy keleeSanki günler uzuyor gitgide ne biliyim3 yıldır bekliyorum valla totalde
Sağlıkla kucaklaşın canım23 agustosa nasip olursa doğumu olucak :)
Kür vs.yapmadın deil mi bu ay?Inşallah ama niyeyse umudum yok erken gebelik testi de yaptım ya bişey çıkmadıpazartesi sabah bi kan tahlili vereyim bişey çıkmazsa giderim doktora
Yaaa, ben de googledan giriş çıkıs yapıyorum hiç şifre sormuyor bana, hesaptan cıkış yapmıyorsun deıl mı? Olmazsa kazene sor bakalım, boyle sorun yasayan belkı baskaları da vardır, bılir oBen hwrgun buraya giris cikis da sorun yaşıyorum ya kk ya googl den giriyorum çıkış yapmıyorum tekrar girince şifre istiyor şifreyi yazıyorum yanlis dio
Oy kelee(bizim şive sen anlarsın) kavuşacaksınız inşallah kuzum eylülde çiçekleneceksin
Alman komsularla gidip geliyor musunuz, ne guzel onların yemek kültürlerini iyice ögrenYorucu birgundu esimin arkadaşı yemeğe çağırmıştı gittik çocuklar yordu beni yeni döndük evesen yapiyirsun
İnşallah cnm hepimizin geçer ağrılarıSağolasın kuzum. Doktorum hersey normal bi problem yok diyor. Ama bu ağrı nerden çıktı muamma. Bebek büyüdükçe ağrı olması normal canım. Ama benimki cok küçük olmaması lazım normalde. Insallah yine gecer seninkilerde ❤ ah bu mide bulantılarıcuma kalp atışı için gidicez o zaman söylicem bi ilac varmiş onu yazsın bari.
Maşallah ya ilk bebisimiz gelicek, sağlıkla gelsin insallah, saglikli hayırı uzun ömürlü uslu saygılı vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah23 agustosa nasip olursa doğumu olucak :)
Amin Allah razı olsun canımm :)Sağlıkla kucaklaşın canım
Amin inşallah doğumdan sonrada yazmaya çalışırım :)Maşallah ya ilk bebisimiz gelicek, sağlıkla gelsin insallah, saglikli hayırı uzun ömürlü uslu saygılı vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah
Hepimizin umudu oldu senın bebegın, grubumuzun ilk bebeği geliyorAmin inşallah doğumdan sonrada yazmaya çalışırım :)
Doğum sırasında edilen dua kabul olurmuş hepiniz için dua edicem o güzel günleri hepimiz Yaşayacağız ilerde mamalarını kakalarını konuşacağız inşallah :) banada dua edin kolayca atlatayım inşallahHepimizin umudu oldu senın bebegın, grubumuzun ilk bebeği geliyor
Ne kalmış şunun şurasında resmen ilk miniğimiz geliyor23 agustosa nasip olursa doğumu olucak :)
Güzel haberlerini ver mutlaka cnmAmin inşallah doğumdan sonrada yazmaya çalışırım :)
İnşallahh canım benım, gözünü kapatıp acacaksın bebegın yanında olacakDoğum sırasında edilen dua kabul olurmuş hepiniz için dua edicem o güzel günleri hepimiz Yaşayacağız ilerde mamalarını kakalarını konuşacağız inşallah :) banada dua edin kolayca atlatayım inşallah
Hayırlı olsun canım23 agustosa nasip olursa doğumu olucak :)
Hayırlısı inşallah canımBebiş yoksa kaçış yok kuzumbende pek istemem yoksa güzel bişey değil
Yok canım hiç giriş çıkış yapmıyorum bir süre belliyorum üst üste deniyorum olmuyor hesap geçici olarak gitti diyor bende kara kara düşünüyorum ne yapacam diyeKür vs.yapmadın deil mi bu ay?
Yaaa, ben de googledan giriş çıkıs yapıyorum hiç şifre sormuyor bana, hesaptan cıkış yapmıyorsun deıl mı? Olmazsa kazene sor bakalım, boyle sorun yasayan belkı baskaları da vardır, bılir o
İnsallh kuzum yaa
Ben memlekete gidip gelince konusmam değişiyor her seferinde, esım takılıyor bana benım gıbı konusarak, agzına da hiç yakısmıyor
Alman degillerdi canım Almanlar bize yüz vermiyorAlman komsularla gidip geliyor musunuz, ne guzel onların yemek kültürlerini iyice ögren
Yok kuzum hiç birşey yapmadımKür vs.yapmadın deil mi bu ay?
Yaaa, ben de googledan giriş çıkıs yapıyorum hiç şifre sormuyor bana, hesaptan cıkış yapmıyorsun deıl mı? Olmazsa kazene sor bakalım, boyle sorun yasayan belkı baskaları da vardır, bılir o
İnsallh kuzum yaa
Ben memlekete gidip gelince konusmam değişiyor her seferinde, esım takılıyor bana benım gıbı konusarak, agzına da hiç yakısmıyor
Sen sor hesap olayını yonetıceye..Hayırlı olsun canımbenim de 23 Ağustos da randevum var 35. Hafta olacak 1 hafta sonra gün Alaçam sezeryen icn az kaldı şükür kavuşuyosun bebeğine çok mutluyum senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın kazasız belasız atlatırsın grubumuzun ilk bebeği geliyor bakalım arkandan ben mi gelirim lilos mü gelir
Hayırlısı inşallah canımbakalım az kaldı insalla alırız müjdeli haberi
Yok canım hiç giriş çıkış yapmıyorum bir süre belliyorum üst üste deniyorum olmuyor hesap geçici olarak gitti diyor bende kara kara düşünüyorum ne yapacam diye1 saat girmiyorum tekrar googl den giriyorum bakıyorum kendi kendine girmiş hesap açık yani anlamadım bu işi
Alman degillerdi canım Almanlar bize yüz vermiyorsamimi olmuyor eşimin arkadaşları İranlı dir turliye ye zamanında gelmişlerdi 6 yıl kalmışlardı Türkçe biliyorlar Karadeniz tarafına çalışmaya gelmiylslerdi. Çok iyiler sağ olsunlar onlar yemek yapmıştı mangal salata bizim pilavı beğeniyorlar bende pilav yapıp götürmüştüm öyle yedik içtik geldik boş oturmama rağmen hiç bir iş yapmadim sadece çocuklara baktım çok yoruldum eşim de diyor ne yaptın ki oturdun hep dio hiç anlamıyolar ya bende dedim üstümde 11kg ağırlığım var kızın küçük oesinden koş geitrdi oturttur yorulyo beni b
Benım de 1 hafta gecıkme olmustu 3 ay once ama ben çörekotu yagı ıcmıstım, prolaktıni yukseltmısımYok kuzum hiç birşey yapmadım♀