Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar nasılsınız? Var mı güzel haber alanlar 😍 ben tatildeydim bakamadım buralara. Ovülasyon ile takip ettim yumurtlamayı ama şans şu ki yumurtlama gününde eşim rahatsızlandı değerlendiremedik 😅 cuma yumurtlamaydı çarşamba ve cumartesi ilişki oldu. Cumartesi çatlama gözüküyor aynı zamanda. Tutma ihtimali var mı sizce? Yumurtlama günü değil de çatlama günü ilişki olduysa?
Bence çarşambadan bile şans var😊 inşallah denk gelmiştir🙏

İnşallah cnm hepimizin geçer ağrıları💖evet o ilac biraz hafifletiyor cok şükür, ben hala kullanıyorum, cok ac kalmamaya calis, ac kaldıkça daha cok bulanıyor
Beyaz leblebi, kraker tarzı şeyler önerdi doktor canım. Zaten çok yiyemiyorum 🤷‍♂️ sağlıklı olsunlarda bugüblerde gecer elbet ❤

Kızlar benim kürtaj sonrası ilk adetim kahverengi lekelenme ile 24 temmuzda başlamıştı. 13 ağustosta ovülasyon testinde yumurtlama gördüm. Bundan sonra 14 gün saydığımda 27 Ağustos bat gözüküyor. Yani 35. Günde adet olacak gibi duruyor. Normalde adetim 28 günde bir olurdu. Bu süre çok uzun değil mi normal mi kürtaj sonrası 2. Adetin bu kadar uzun sürmesi?

Kızlar benim kürtaj sonrası ilk adetim kahverengi lekelenme ile 24 temmuzda başlamıştı. 13 ağustosta ovülasyon testinde yumurtlama gördüm. Bundan sonra 14 gün saydığımda 27 Ağustos bat gözüküyor. Yani 35. Günde adet olacak gibi duruyor. Normalde adetim 28 günde bir olurdu. Bu süre çok uzun değil mi normal mi kürtaj sonrası 2. Adetin bu kadar uzun sürmesi?
Kürtaj sonrası 2 veya 3 adet olup anca düzelende var ilk adet sonrası düzelende bence bu biraz kişiden kişiye değişiyor net değil çok. Misal ben 28 günde bir hiç şaşmaz olurdum ilk 31. Günde geldi 2 ve 3 28. Günde bir tam oldu sonra bir anda 30 günde bir olur oldu kendince bir düzen değiştirdi 🤷‍♀️

Beyaz leblebi, kraker tarzı şeyler önerdi doktor canım. Zaten çok yiyemiyorum 🤷‍♂️ sağlıklı olsunlarda bugüblerde gecer elbet ❤
Evet cnm hafifletiyor onlar biraz, galeta da yiyebilirsin tok tutuyor, bide çorba az az yiyebilirsin

Sen sor hesap olayını yonetıceye..
Kız İnsan yorulmaz mı, ben oturup cocukların Kosturmasını izlesem yoruluyorum, bi de hamilesin üstünde onun da agırlıgı var
Ya gelse anlat erkek milletine 🤷🏻 ama sanırım bu iki gündür pozisyon almış çünkü aşağıdan ağrım var göbeğim aşağıda yukarisi boş kendini aşağıya indirmiş hareketleri azalmış çok hareket etmiyot o yüzden yürürken çok ağrı crkiyorum idrarımı da yapamıyorum hemen ağır ağır geliyor az kaldı 5 hafta bakalım sabretsin bebiş de çok zor oluyor Rabb'im inşallah sana ve eşine bu güzel haberi Eylül de nasip eder inşallah 😍🙏🤲☺️❤️ bende snein için dört gözle bekliyorum tedavini inşallah olucsk bu sefer Allah'ın izni ile ☺️🙏🤲🥰❤️

Benimde ilki 45 ikinci 26 gün de geldi 3 cüyü bekliyorum ama 34 gün oldu daha yok normalde benimde 28 günde olurdu düzenliydi

Hayırlı olsun canım 😍🙏🤲 benim de 23 Ağustos da randevum var 35. Hafta olacak 1 hafta sonra gün Alaçam sezeryen icn az kaldı şükür kavuşuyosun bebeğine 🙏🤲❤️🥰çok mutluyum senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın kazasız belasız atlatırsın grubumuzun ilk bebeği geliyor bakalım arkandan ben mi gelirim lilos mü gelir 🤩😁🙈

Hayırlısı inşallah canım 🙏🤲🤗🤩bakalım az kaldı insalla alırız müjdeli haberi 🤲🙏🤲

Yok canım hiç giriş çıkış yapmıyorum bir süre belliyorum üst üste deniyorum olmuyor hesap geçici olarak gitti diyor bende kara kara düşünüyorum ne yapacam diye😁 1 saat girmiyorum tekrar googl den giriyorum bakıyorum kendi kendine girmiş hesap açık yani anlamadım bu işi 😁🤷🏻🤷🏻

Alman degillerdi canım Almanlar bize yüz vermiyor 😁🤷🏻 samimi olmuyor eşimin arkadaşları İranlı dir turliye ye zamanında gelmişlerdi 6 yıl kalmışlardı Türkçe biliyorlar Karadeniz tarafına çalışmaya gelmiylslerdi. Çok iyiler sağ olsunlar ☺️ onlar yemek yapmıştı mangal salata 🥗 bizim pilavı beğeniyorlar bende pilav yapıp götürmüştüm öyle yedik içtik geldik 🤗 boş oturmama rağmen hiç bir iş yapmadim sadece çocuklara baktım çok yoruldum 🙈😁 eşim de diyor ne yaptın ki oturdun hep dio 😁 hiç anlamıyolar ya bende dedim üstümde 11kg ağırlığım var kızın küçük oesinden koş geitrdi oturttur yorulyo beni 🤷🏻 b
Hepimiz inşallah hayırla sağlıkla kucaklarımıza alalım :)

Ya gelse anlat erkek milletine 🤷🏻 ama sanırım bu iki gündür pozisyon almış çünkü aşağıdan ağrım var göbeğim aşağıda yukarisi boş kendini aşağıya indirmiş hareketleri azalmış çok hareket etmiyot o yüzden yürürken çok ağrı crkiyorum idrarımı da yapamıyorum hemen ağır ağır geliyor az kaldı 5 hafta bakalım sabretsin bebiş de çok zor oluyor Rabb'im inşallah sana ve eşine bu güzel haberi Eylül de nasip eder inşallah 😍🙏🤲☺️❤️ bende snein için dört gözle bekliyorum tedavini inşallah olucsk bu sefer Allah'ın izni ile ☺️🙏🤲🥰❤️
Oyy agzın bal yesin, İnşallahh canım 🙏🏻❤️

Uzun ama ilki hep biraz farklı. Siz direk catlamadan 14 gün sayın. Benimki catlamadan sonra 16. Gün akşam oldu 2 gün gecikti yani. Bende bu ay geçen aya göre 2 gün erken yumurta çatladı. Haftaya haftasonu baslicam erken gebeliklere😂 kürtajdan sonra yumurta takibi yaomicaktim ama sanırım yapmak şart değişiyor çünkü düzen.

Transfer öncesi hazırlıklar başladı 😅

Eklentiler

• IMG_20210815_220704.jpg
    IMG_20210815_220704.jpg
    203,4 KB · Görüntüleme: 29
X