Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu aralar mide bulantıları bel ve bacak ağrılarımla başım dertte canım. 🤷‍♂️Fizik tadaviye başladık hatta. Sen napiyosun nasılsın
Yaaa, gıdılebılıyor mu fizik tedavıye, bacak agrısı benım de bı arkadsımın basına gelmısti, ilk hamıleleıgınde de aynısı olmus ama ne tedavisi gordu Hıc bılmıyorum, o sıralar bebek ıstemediğim için cok detay sormamıstım 😔

Bende bugün regl sinyalleri aldım sanki, karnım ağrıdı ama daha 2 gün var. Oldukça duygusalım, regl yükleniyor gibi 😳😳
O düşünceleri kovalıyorsun hemen, benım de ilacın yarın son gunu, rahmım patlıcak gıbı sankı, ınsallah hemen adet olurum, 1 hafta ıcınde gelıyormus

Bu aralar mide bulantıları bel ve bacak ağrılarımla başım dertte canım. 🤷‍♂️Fizik tadaviye başladık hatta. Sen napiyosun nasılsın
Geçmiş olsun cnm benimde ilk zamanlar bacak ağrım çoktu geçti, su sıralar yine başladı, doktorun ne diyor bu duruma belki vitamin eksikliği falan olabilir.. Miğde bulantilari için de Allah yardımcın olsun cok zor..

Yaaa, gıdılebılıyor mu fizik tedavıye, bacak agrısı benım de bı arkadsımın basına gelmısti, ilk hamıleleıgınde de aynısı olmus ama ne tedavisi gordu Hıc bılmıyorum, o sıralar bebek ıstemediğim için cok detay sormamıstım 😔
Hamilelikten mi yoksa ters bi hareket mi yaptım ondan mı bilmiyorum canım. Şimdilik bi etkisini görmedim. Geçmezse bant uyguluycam dedi 🤷‍♂️röntgen vs de çekiyoruz ki ne oldugunu anlayalım

Geçmiş olsun cnm benimde ilk zamanlar bacak ağrım çoktu geçti, su sıralar yine başladı, doktorun ne diyor bu duruma belki vitamin eksikliği falan olabilir.. Miğde bulantilari için de Allah yardımcın olsun cok zor..
Sağolasın kuzum. Doktorum hersey normal bi problem yok diyor. Ama bu ağrı nerden çıktı muamma. Bebek büyüdükçe ağrı olması normal canım. Ama benimki cok küçük olmaması lazım normalde. Insallah yine gecer seninkilerde ❤ ah bu mide bulantıları 😅 cuma kalp atışı için gidicez o zaman söylicem bi ilac varmiş onu yazsın bari.

Sağolasın kuzum. Doktorum hersey normal bi problem yok diyor. Ama bu ağrı nerden çıktı muamma. Bebek büyüdükçe ağrı olması normal canım. Ama benimki cok küçük olmaması lazım normalde. Insallah yine gecer seninkilerde ❤ ah bu mide bulantıları 😅 cuma kalp atışı için gidicez o zaman söylicem bi ilac varmiş onu yazsın bari.
Sağlıcakla gelsin inşallah çektiğin sıkıntıları unutturur 🥰 uzun sürmez inşallah bulantılar

Aynen saat 3 ten beri kımse bişey yazmamış,herkes iyi olsun yeter ki 🙏🏻💗
Ben hwrgun buraya giris cikis da sorun yaşıyorum ya kk ya googl den giriyorum çıkış yapmıyorum tekrar girince şifre istiyor şifreyi yazıyorum yanlis dio

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-13-15-43-07-670_com.mi.globalbrowser.jpg
    Screenshot_2021-08-13-15-43-07-670_com.mi.globalbrowser.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 19
X