Yaaa, gıdılebılıyor mu fizik tedavıye, bacak agrısı benım de bı arkadsımın basına gelmısti, ilk hamıleleıgınde de aynısı olmus ama ne tedavisi gordu Hıc bılmıyorum, o sıralar bebek ıstemediğim için cok detay sormamıstımBu aralar mide bulantıları bel ve bacak ağrılarımla başım dertte canım.Fizik tadaviye başladık hatta. Sen napiyosun nasılsın
Minnoş hemen kendini hissettirmiş kuzum, geçmiş olsunBu aralar mide bulantıları bel ve bacak ağrılarımla başım dertte canım.Fizik tadaviye başladık hatta. Sen napiyosun nasılsın
Valla sıkıldım bugun, günler de geçmiyorİyiyiz kuzum sen nasılsın
Senin zman yaklaştı ya canım benim ondandırValla sıkıldım bugun, günler de geçmiyor
Sanki günler uzuyor gitgide ne biliyimSenin zman yaklaştı ya canım benim ondandırgeçer yaa bak kaç aydır bekliyorsun canım benim,
O düşünceleri kovalıyorsun hemen, benım de ilacın yarın son gunu, rahmım patlıcak gıbı sankı, ınsallah hemen adet olurum, 1 hafta ıcınde gelıyormusBende bugün regl sinyalleri aldım sanki, karnım ağrıdı ama daha 2 gün var. Oldukça duygusalım, regl yükleniyor gibi
Geçmiş olsun cnm benimde ilk zamanlar bacak ağrım çoktu geçti, su sıralar yine başladı, doktorun ne diyor bu duruma belki vitamin eksikliği falan olabilir.. Miğde bulantilari için de Allah yardımcın olsun cok zor..Bu aralar mide bulantıları bel ve bacak ağrılarımla başım dertte canım.Fizik tadaviye başladık hatta. Sen napiyosun nasılsın
Stresli bir şekilde pazartesiyi bekliyorum hala gelen giden yokNapıyosunuz kızlar
Beklediğine değecek inşallah kuzumSanki günler uzuyor gitgide ne biliyim3 yıldır bekliyorum valla totalde
Hamilelikten mi yoksa ters bi hareket mi yaptım ondan mı bilmiyorum canım. Şimdilik bi etkisini görmedim. Geçmezse bant uyguluycam dediYaaa, gıdılebılıyor mu fizik tedavıye, bacak agrısı benım de bı arkadsımın basına gelmısti, ilk hamıleleıgınde de aynısı olmus ama ne tedavisi gordu Hıc bılmıyorum, o sıralar bebek ıstemediğim için cok detay sormamıstım
Sağolasın kuzum. Doktorum hersey normal bi problem yok diyor. Ama bu ağrı nerden çıktı muamma. Bebek büyüdükçe ağrı olması normal canım. Ama benimki cok küçük olmaması lazım normalde. Insallah yine gecer seninkilerde ❤ ah bu mide bulantılarıGeçmiş olsun cnm benimde ilk zamanlar bacak ağrım çoktu geçti, su sıralar yine başladı, doktorun ne diyor bu duruma belki vitamin eksikliği falan olabilir.. Miğde bulantilari için de Allah yardımcın olsun cok zor..
Sagolasın canım benim ❤Minnoş hemen kendini hissettirmiş kuzum, geçmiş olsuninşallah çabuk toparlarsın,
Sağlıcakla gelsin inşallah çektiğin sıkıntıları unuttururSağolasın kuzum. Doktorum hersey normal bi problem yok diyor. Ama bu ağrı nerden çıktı muamma. Bebek büyüdükçe ağrı olması normal canım. Ama benimki cok küçük olmaması lazım normalde. Insallah yine gecer seninkilerde ❤ ah bu mide bulantılarıcuma kalp atışı için gidicez o zaman söylicem bi ilac varmiş onu yazsın bari.
Cabucak gecer ınsallah, bir anda mı basladı kıHamilelikten mi yoksa ters bi hareket mi yaptım ondan mı bilmiyorum canım. Şimdilik bi etkisini görmedim. Geçmezse bant uyguluycam dediröntgen vs de çekiyoruz ki ne oldugunu anlayalım
Sessiz sessiz bekliyoruzStresli bir şekilde pazartesiyi bekliyorum hala gelen giden yoksen napıyorsun canım
Yorucu birgundu esimin arkadaşı yemeğe çağırmıştı gittik çocuklar yordu beni yeni döndük eveNapıyosunuz kızlar
Inşallah ama niyeyse umudum yok erken gebelik testi de yaptım ya bişey çıkmadıSessiz sessiz bekliyoruzinsallah gelmez seninki
Ben hwrgun buraya giris cikis da sorun yaşıyorum ya kk ya googl den giriyorum çıkış yapmıyorum tekrar girince şifre istiyor şifreyi yazıyorum yanlis dioAynen saat 3 ten beri kımse bişey yazmamış,herkes iyi olsun yeter ki