Aminbenim histereskopi sonrası zaten 1 aylık hormonlu spiral takıldı. O korudu çıkarttıtkan sonrada br takım hormon ilaçlar vs uygulandı iyileşme açısından o zaman da biz korunduk ilaç kullandığım için. Öyle yani kuzum hayırlısı olsun ikimz içinde
Canım doktorlar hassas oluyo bu konuda.Benim çok belli belirsiz bir beyazlık vardı rahim görüntüsü girişinde histeroskopi de de çok çok küçük bir şeydi dedi doktor şekil vs düzeltimi olmadı çünkü gösterdiğinde bile belli filmde bir tuhaflık yoktu şekil olarak, gönderirken de hiç şu kadar korun vs demedi bende sormayı unuttum
Ben zaten mecbur bu ay korunacağım aşının 1. Doz oldu 2. Dozu da olup adet olunca hormon testi vereceğim o ara toparlanır diye düşünüyorumCanım doktorlar hassas oluyo bu konuda.
Özellikle demediyse gerek yoktur bence.
aa evet :) KarışmışAlıntılar karıstı sanırım
Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda güzel haberi de alirsin4 saat odada dinlendirdiler çıkarmadılaro gördükleri hafif düzeyde yapışıklık mış açmış tüp girişlerine kadar baktım oralar temiz rahim şekli güzel perde, miyom, polip yok bu hafif yapışıklığı da açtım rahminde hiç bir sıkıntı yok dedi
Amin amin inşallahGeçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda güzel haberi de alirsin❣
Maşallah canimmm, sağlıkla ilerlesin gebeliğin bebisler büyüsun güzelce ❤
Valla senin kuşlar kız galiba öyle görünüyor dediYaaa benim minik kuşlarımı yesinler cinsiyet öğrenmeye ne kalmışçok şükür valla inşallah kucağına aldığını da söyleyeceksin nasipse
Teşekkür ederim kuzum amin hepimiz güzel haberler verelim artık inşallahhçok şükür canım, hep güzel haberlerini alalım inşallah
Teşekkürler fıstığımMaşallah miniklerimize
Amiiin kuzum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahhMaşallah canimmm, sağlıkla ilerlesin gebeliğin bebisler büyüsun güzelce ❤
Seninkiler derkenTeşekkürler fıstığımaz kaldı seninkiler de gelicek inşallahhh
Amiiin kuzum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahh
3üz bekliyoruz senden biliyosunSeninkiler derkenAllah mı soylettı kız
3 tane memen yoktur diye tahmin ediyorum dediğin geldi aklıma3üz bekliyoruz senden biliyosunallah söyletti tabiii
Ahaha evet valla bence çok zor ondan dedim espri tabi ama sohrabcığım istiyor sonuçta allah gönlüne göre versin3 tane memen yoktur diye tahmin ediyorum dediğin geldi aklıma
Valla kız olsun erkek olsun ikisi de sağlıklı olsun da bal yumaklarıValla senin kuşlar kız galiba öyle görünüyor dedideğişebilirmiş tabi de şimdilik öyle görünüyormuş bu kadar erken cinsiyet söylendiğini ilk defa duyuyorum çat diye söyleyeyim mi demeden söyledi ama çoook mutlu olduk eşim aşırı sevindi bakalım değişecek mi çok heveslenmemeye çalışıyorum hayırlısı olsun ben nasıl olsa çok sevinicem zaten sağlıklı olsunlar da iki hafta sonra netleşir genetik test için kan verdim onda çıkıyomuş
Teşekkür ederim kuzum amin hepimiz güzel haberler verelim artık inşallahh
Verimli bi çalışma olur valla doğru diyosunValla kız olsun erkek olsun ikisi de sağlıklı olsun da bal yumaklarıçok erken tahmin yapmış bakalım 2 hafta sonra ne diyecekler inşallah genetik sonuçlar da güzel gelir de bir daha seviniriz sonra böyle bir ikiz haberi de Sohrab verse ohoooo listede 2 kişiden 4 bebe çok kazançlı
Ahaha evet valla bence çok zor ondan dedim espri tabi ama sohrabcığım istiyor sonuçta allah gönlüne göre versin
ikizlerin mi olacak maşallah size yaa sağlıkla kavuş inşallahValla senin kuşlar kız galiba öyle görünüyor dedideğişebilirmiş tabi de şimdilik öyle görünüyormuş bu kadar erken cinsiyet söylendiğini ilk defa duyuyorum çat diye söyleyeyim mi demeden söyledi ama çoook mutlu olduk eşim aşırı sevindi bakalım değişecek mi çok heveslenmemeye çalışıyorum hayırlısı olsun ben nasıl olsa çok sevinicem zaten sağlıklı olsunlar da iki hafta sonra netleşir genetik test için kan verdim onda çıkıyomuş
Teşekkür ederim kuzum amin hepimiz güzel haberler verelim artık inşallahh
Amin canım çok sağ ol inşallah bakalım öyle görünüyorikizlerin mi olacak maşallah size yaa sağlıkla kavuş inşallah
Doktora teklif ettim de üçüzler doğmuyor dedı3üz bekliyoruz senden biliyosunallah söyletti tabiii