Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktorlar hassas oluyo bu konuda.
Özellikle demediyse gerek yoktur bence.

Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda güzel haberi de alirsin

Yaaa benim minik kuşlarımı yesinler cinsiyet öğrenmeye ne kalmış çok şükür valla inşallah kucağına aldığını da söyleyeceksin nasipse
Valla senin kuşlar kız galiba öyle görünüyor dedi değişebilirmiş tabi de şimdilik öyle görünüyormuş bu kadar erken cinsiyet söylendiğini ilk defa duyuyorum çat diye söyleyeyim mi demeden söyledi ama çoook mutlu olduk eşim aşırı sevindi bakalım değişecek mi çok heveslenmemeye çalışıyorum hayırlısı olsun ben nasıl olsa çok sevinicem zaten sağlıklı olsunlar da iki hafta sonra netleşir genetik test için kan verdim onda çıkıyomuş
çok şükür canım, hep güzel haberlerini alalım inşallah
Teşekkür ederim kuzum amin hepimiz güzel haberler verelim artık inşallahh

Valla kız olsun erkek olsun ikisi de sağlıklı olsun da bal yumakları çok erken tahmin yapmış bakalım 2 hafta sonra ne diyecekler inşallah genetik sonuçlar da güzel gelir de bir daha seviniriz sonra böyle bir ikiz haberi de Sohrab verse ohoooo listede 2 kişiden 4 bebe çok kazançlı

Verimli bi çalışma olur valla doğru diyosun ben de çok şaşırdım ya nasıl da hemen söyledi belki biz süpriz balon patlatacaktık birinden çok emin gibiydi diğeri değişebilir belki bakalım hayırlısı olsun biz iki kız kardeşiz ablamla çok iyi anlaşırız o yüzden tanıdık bir şey diye hoşuma gitti eşim de tek çocuk erkekler zaten kız çocuklarına bayılıyor hayırlısı olur inşallahh bakalım kısmet

ikizlerin mi olacak maşallah size yaa sağlıkla kavuş inşallah

ikizlerin mi olacak maşallah size yaa sağlıkla kavuş inşallah
Amin canım çok sağ ol inşallah bakalım öyle görünüyor benim de kasımda kaybım olmuştu sonra adetim çok düzensizdi birsürü şeyle boğuştuk ama şimdilik güzel gidiyor çok şükür risklere kanamalara rağmen iyilermiş inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…